napoj.chmielowy 15.12.06, 17:59 Się trochę pounosiłem, ale rosła mi gorączka (trochę mnie to powinno usprawiedliwić?). Wróć na forum. Bez Ciebie ciepłe kapcie tylko... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita78 Re: Przepraszam Ryko 15.12.06, 18:08 ja mysle ze ryko nie jest dzieciakiem i nie obraza sie z byle powodu, a juz na pewno nie z powodu ostrej wymiany zdan i pyskowki..ostatecznie na niego moglaby sie obrazic polowa uczestnikow tego forum wroci i znow bedziemy sie pieknie klocic))) Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Wszyscy razem: 15.12.06, 18:22 Wiecie jak ciężko się pisze z dwoma i więcej nickami na forum )))) Odpowiedz Link
anu_anu No to może jakieś dyżury? 15.12.06, 22:08 A w czasie dyżuru trzeba mieć inne zdanie niż wszyscy i rzetelnie uzasadniać? To powinno stanowczo poszerzać horyzonty Odpowiedz Link
anu_anu Re: No to może jakieś dyżury? 15.12.06, 22:16 OK - zatem wejdź w rolę i uzasadnij! Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: No to może jakieś dyżury? 15.12.06, 22:38 Nie, bo jutro bardzo wczesnie wstaję. Dobranoc Odpowiedz Link
arek5001 Re: Przepraszam Ryko 15.12.06, 22:46 Ryko nie świruj nie wracaj, oni cie tylko podpuszczają a i tak Kaczyński jest dla nich ćwokiem. Odpowiedz Link
eddie_5 Re: Przepraszam Ryko 15.12.06, 23:14 ale oni cie kochaja i nie potrafia sie bez ciebie klocic ja sie przysluchuje temu wszystkiemu jako nie wroclawianka wiec....wroc Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Przepraszam Ryko 16.12.06, 08:12 Nie wróci, jego misja się wyczerpała. Wiem co mówię. Odpowiedz Link
anu_anu Re: Przepraszam Ryko 16.12.06, 13:06 Może przeniósł się na inne forum? Ma prawo. Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Przepraszam Ryko 16.12.06, 13:55 Nie! Zerka co chwilę i tak sam nie wie co zrobić. Świerzbi go by jeszcze trochę po prowokować, ale z drugiej strony trochę go uraziła ta frontalność. Poczuł się zagubiony i teraz w towarzystwie zwolenników Wprostów, Pisów, Rysów itp. liże rany. Odpowiedz Link
ryko Re: Przepraszam Ryko 18.12.06, 17:07 Hej Chmielowy Nie musisz mnie przepraszać... bo i nie wiem za co ??? Ja się nie obrażam tylko dlatego, że ktoś ma inne poglądy i je prezentuje tak jak je prezentuje... podobnie jak nie wstydzę się za innych A że teraz tu nie piszę to dlatego, że nie mam ani ochoty ani czasu. Jakoś poetyka odzywek, prezentowanych tu szerzej, do mnie nie przemawia... Odpowiedz Link
napoj.chmielowy Re: Przepraszam Ryko 18.12.06, 20:53 ryko napisał: > Hej Chmielowy > > Nie musisz mnie przepraszać... bo i nie wiem za co ??? > Ja się nie obrażam tylko dlatego, że ktoś ma inne poglądy i je prezentuje tak > jak je prezentuje... podobnie jak nie wstydzę się za innych > > A że teraz tu nie piszę to dlatego, że nie mam ani ochoty ani czasu. > Jakoś poetyka odzywek, prezentowanych tu szerzej, do mnie nie przemawia... Mimo wszystko muszę (mamusia tak mój umysł ukształtowała). W ogóle to nabierz ochoty (z czasem gorzej bo to od Ciebie niezależne), A poetykę jest łatwo zmienić - my tu som dość spolegliwi. Odpowiedz Link
rita78 Re: Przepraszam Ryko 18.12.06, 22:22 > ryko napisał: > > > > Jakoś poetyka odzywek, prezentowanych tu szerzej, do mnie nie przemawia.. > . ups to sie nam oberwalo..no mowilam czarna masa na forum.heheh Odpowiedz Link
arek5001 Re: Przepraszam Ryko 18.12.06, 22:50 rita78 napisała: > > > ryko napisał: > > > > > > Jakoś poetyka odzywek, prezentowanych tu szerzej, do mnie nie > przemawia.. > > . > ups to sie nam oberwalo..no mowilam czarna masa na forum.heheh > > E tam może nie ci poeci? Odpowiedz Link
sztuk6mistrz Re: Przepraszam Ryko 19.12.06, 13:43 Czy to nie znamienne, ja zniknąłem - Ryko sie pojawił. Może to moje jakieś alter ego? Albo Mr Hyde? Odpowiedz Link