jagoda85 22.12.06, 23:21 Czy ktoś z was brał lek Febrofen? Dostałam ostatnio taki lek od mojej reumatolog, jeszcze nie zdążyłam go wykupić, jaki on jest, miał ktoś z was ulgę w bólu, czy po nim się tyje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elka-black Re: Febrofen 28.12.06, 20:15 czesć! febrofen to podwojona dawka ketonalu, u mnie dosyć skuteczna ale niestety bardzo szkodzi na żołądek. Trzeba brać przy nim osłonowo jakiś Helicid lub Gasec. Jeśli pomagał ci Ketonal to mozesz go spróbować. A może lepszy byłby Meloksam, nie szkodzi na układ pokarmowy? Odpowiedz Link
jagoda85 Re: Febrofen 28.12.06, 21:43 Dzieki za odpowiedź, ale mam jeszcze pytanie, czy ten Meloksam nie zawiera przypadkiem diclofenaku, i czy Helicid lub Gasec można dostać bez recepty? Niestety nie mogę już dostać recepty na te leki od lekarza, bo już 2-go stycznia wyjeżdżam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
myalgan Re: Febrofen 29.12.06, 04:59 czesc wykup co masz a efekty sprawdzisz sama wiesz ze na kazdego inaczej dzialaja te same leki pozdrawiam cie serdecznie duzo zdrowka zycze na wyjezdzie zeby cie malo bolalo najlepiej wczale to co nie bedziesz na forum a wrocisz kiedys czesto tu bylas i duzo mnie nauczylas wpadnij tu na forum gziekolwiek bedziesz kawiarenki internetowe sa prawie wszedzie POWODZENIA Odpowiedz Link
jagoda85 Re: Febrofen 29.12.06, 15:35 Cześć. Lek już wykupiłam, ale nie zaczęłam go jeszcze używać. Niestety we wtorek wyjeżdżam i nie bedę mogła być obecna na forum, będę dopiero w marcu. Niestety mam teraz dość duże bóle i bardzo się martwię, bo już nie mogę się wycofać, za dużo zainwestowałam. Chyba zacznę już kurację tym febrofenem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
elka-black Re: Febrofen 29.12.06, 14:22 Meloksam nie zawiera diklofenaku. A leki osłonowe można dostać bez recepty ale są drogie Helicid ok. 40 zł. Trzymaj się mocno , a tam gdzie jedziesz też pewnie są apteki. Powodzenia!!! Odpowiedz Link