06.11.09, 12:16
Jest sie czym pochwalic. Odebralismy wyniki Tk. Czesc drobnych zmian z watroby poznikala a dwie najwieksze zmiany zmalaly o polowe. Nie ma tez dalszych przerzutow czyli jest sie czym cieszyyc. Lekarze zakonczyli leczenie nie chca juz podawac chemii ktora przeciez pomaga.... twierdza ze lepszych wynikow nie uzyskamy. Nastapila stagnacja i teraz juz nie wiem. Co dalej robic?????? Jestem dzis zadowolona ale martwi mnie to ze nie chca dalej nic z tym zrobic. Co 3 miesiace kontrola.
Obserwuj wątek
    • edzia400 Re: :)))) 06.11.09, 13:09
      chemia niby pomaga ale jak sama wiesz tez bardzo szkodzi jesli lekarze uwazaja ze nie ma potrzeby jej dawac dostosujcie sie trzymam kciuki ze za 3 miesiace lekarz wam powie ze wogóle juz jej nie beda podawac i ze powrót do zdrowia to tylko kwestia czasu :)
      • beatka.mezatka Re: :)))) 06.11.09, 13:13
        Tak wiem. Trzeba sie zdac na lekarzy bo przeciez sama nic madrego nie wymysle. Trzeba sie cieszyc tym co jest. A jest narazie calkiem dobrze. :)
    • kichawa1 Re: :)))) 06.11.09, 13:16
      rozumiem
      z jednej strony się ciesysz, a drugiej strony lęk, że odpuścili za wcześnie...
      nie masz możliwości skonsultowania tego gdzieś indziej ?
      co zrobili by gdzieś indziej ?
      tez odpuścili czy dalej podawali chemię

przepraszam a tę podejżliwość, ale nauczona jestem doświadczeniem, że lekarzy trzeba pilnować i sprawdzać - no niestety

my usiłowaliśmy ustalić co mężowi jest w kilku miejscach równolegle-i wiesz - w dwóch klinikach uparcie twierdzili, że nic...
      • beatka.mezatka Re: :)))) 06.11.09, 13:32
        No ja wlasnie mam takie mysli zeby poszukac gdzies lekarza ale nie wiem gdzie..... zajme sie tym chyba po weekndzie bo dzisiaj juz nie mam glowy do tego i czasu . A moze ktos zna lekarza najlepiej na slasku? Czerniak z oka przerzut do watroby?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka