al_la56 21.08.10, 13:35 Przedwczoraj zmarła Savanach - użytkowniczka tego forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama.rozy Re: Odeszła Savanach ... 21.08.10, 14:00 + trzeba coś komuś pomóc? co z rodziną? Odpowiedz Link
myskaz Re: Odeszła Savanach ... 21.08.10, 16:22 Zajrzyjcie amazonki.net/dyskusje/read.php?371,21784 Odpowiedz Link
bar221 Re: Odeszła Savanach ... 21.08.10, 16:59 Msza odbędzie się we wtorek o 9.00 w kościele pw NMP Gwiazdy Morza w Świnoujściu. O godz 13.00 urna będzie wystawiona w kaplicy na cmentarzu przy ul. Karsiborskiej. Odpowiedz Link
bar221 Re: Odeszła Savanach ... 21.08.10, 17:13 Dlaczego wszytskie wątki dotyczące Savanach zostały skasowane. Pamiętam dyskuję, że chyba zmyśla, ale niestety. MIAŁA BARDZO ZŁOŚLIWĄ CHOLERĘ. Balbinko, chyba należało by wyjaśnić dlaczego jej posty zniknęły, czyżby została zbyt szybko przez nas oceniona.Jeżeli tak to należą jej przeprosiny od administratorki. A może należało poprosić ją o przesłanie swoich badań, a nie od razu likwidować posty. Odpowiedz Link
zakletawmarmur Re: Odeszła Savanach ... 21.08.10, 19:06 Sorki ale niby dlaczego ktoś miałby zmyślać w takiej sprawie? To chore podejrzewać w ogóle kogoś o coś takiego i oczekiwać jakiegoś potwierdzenia choroby... Odpowiedz Link
sarka7 Re: Odeszła Savanach ... 22.08.10, 15:04 szkoda córki, zupełną sierotą teraz została, taka młoda. Odpowiedz Link
smutek20 Re: Odeszła Savanach ... 23.08.10, 10:27 niestety odeszła, cieżka choroba, liczne przerzuty raka piersi pokonały Savanach tez uwazam, ze powinnismy przeprosic Savanach , chociaz to juz po jej smierci ale to nasza wina, bo wiele z nas uwierzyło , ze nie była chora przeprosinjy się należą dla jej pamieci i dla jej córki ja przepraszam bo uwierzyłąm , ze Savanach nie jest chora i poddałam sie sugestii , ze manipuluje przykro mi teraz z tego powodu Odpowiedz Link
bar221 Re: Odeszła Savanach ... 23.08.10, 12:22 Ta historia była nieprawdopodobna a właściwie nie historia tylko objawy choroby. Wredna gadzina..... Wyrazy wspólczucia dla Córki.. Odpowiedz Link
ola.42 Re: Odeszła Savanach ... 23.08.10, 19:39 bar221 napisała: > Ta historia była nieprawdopodobna a właściwie nie historia tylko > objawy choroby. Wredna gadzina..... Wyrazy wspólczucia dla Córki.. Była nieprawdopodobna ,bo była to kobieta niezwykle silna bardzo mi przykro !! Odpowiedz Link
bar221 Re: Odeszła Savanach ... 24.08.10, 11:09 Silna, ciepła, sedeczna i pomimo choroby uśmiechnięta. Tak chciała żyć dla córci... Odpowiedz Link
olkaw-wa Re: Odeszła Savanach ... 24.08.10, 20:30 Ciepła, serdeczna... przepraszam bar22 i innych których urażę, ale kobieta która perfidnie okradała ludzi i bawiła w ciepłych krajach to chyba inaczej się nazywa? dziewczyny z dobrego serca oddawały jej ciuszki, mogąc same coś za to kupić swoim dzieciom, a ona bezczelnie się z tego śmiała! nie mnie oceniać, ale nie róbcie z niej teraz anioła. W ubiegłym roku gdy swą nieobecność na forum tłumaczyła biegunką też bawiła w ciepłych krajach, a na fotkach na nk nie wyglądała na cierpiącą. Bardzo proszę żeby nie odświeżać tej sprawy i nie obwiniać Adminki. Smutku, pamiętam jak pięknie się wtedy zachowałaś wobec niej, w zamian dostałaś masę przykrości więc nie miej wyrzutów... Odpowiedz Link
anna.wasil Re: Odeszła Savanach ... 24.08.10, 22:19 Tak czytam i oczom nie wierzę..zupełnie nie wiem o co chodzi ale zmarłej znajomej z forum tez się należy spokój Jej duszy.Kim była i co robiła osądzi Bóg nie WY.. (*)(*)(*) Savanach Odpowiedz Link
elka-1 Re: Odeszła Savanach ... 25.08.10, 08:22 Nic z tego nie rozumiem i wiedzieć nie chcę. Nie czas na jakiekolwiek dysputy. Zmarł człowiek - pokój Jego duszy... Odpowiedz Link
smutek20 Re: Odeszła Savanach ... 28.08.10, 23:21 wiem Olu jak to było z Savanach ,ale umarł człowiek a jaki był w życiu , no cóż.... nie nam teraz to oceniać jak nie żyje zmarła jednak na raka piersi i coż , zawsze przykro jak ktoś odchodzi przez ta paskudną, podstepną chorobę Odpowiedz Link