ammazuko_powrot 03.02.11, 09:52 Alicja, chyba niebawem masz jakieś badania kontrolne? Dobrze pamiętam? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asercja Re: Asercja.... 03.02.11, 13:30 Dziewczynki:-) dzięki za pamięć..... Miałam dłuższą przerwę niż zwykle i jakoś się trzymałam, ale właśnie teraz złapałam jakiegoś wirusa, czy innego bakcyla i nie wiem jak to będzie. Zostało kilka dni do ostatniego kursu. Mają mi pobrać szpik i od wyniku zależy co dalej..... Odpowiedz Link
asercja Re: Asercja.... 04.02.11, 12:32 zakletawmarmur napisała: > W takim razie trzymam kciuki:-) > Dzięki zaklęta, ja za Ciebie również:-) Odpowiedz Link
mama.rozy Re: Asercja.... 04.02.11, 13:25 kciuki za obie dziewczyny:) nie dajcie się robalowi;) Odpowiedz Link
zakletawmarmur Re: Asercja.... 13.02.11, 16:00 I jak tam zdrówko? Ostatnia chemia zaliczona? Szpik pobrany? Odpowiedz Link
asercja Re: Asercja.... 14.02.11, 12:31 zakletawmarmur napisała: > I jak tam zdrówko? Ostatnia chemia zaliczona? Szpik pobrany? > Zdrówko może być, ale chemia niestety od nowa.... Tym razem z mabthera i co 4 tygodnie. Pobrania szpiku mi oszczędzili, bo nie było sensu jak krew wyszła źle. Gorzej, że psychika znów mi siada totalnie........ Odpowiedz Link
mama.rozy Re: Asercja.... 14.02.11, 15:30 powodzenia... dasz radę,chociaż to najgłupsze,co można napisac... trzymam kciuki za Ciebie wiosna juz niedługo... Odpowiedz Link
ammazuko_powrot Re: Asercja.... 14.02.11, 20:36 Dużo sił ci życzę... Ja mabterę dostawałam od samego początku, szkoda, że u ciebie o tym nie pomyśleli :( Odpowiedz Link
zakletawmarmur Re: Asercja.... 15.02.11, 00:49 > Zdrówko może być, ale chemia niestety od nowa.... Tym razem z mabthera i co 4 t > ygodnie. Nie myśl, że od nowa ale raczej, że połowa już za Tobą. Ja tak zawsze robie i dzięki temu czuje się "bliżej końca"... > Gorzej, że psychika znów mi siada totalnie........ Świetnie Cię rozumiem... Zresztą ja sama zaczynam poważnie myśleć o jakiś antydepresantach. Odpowiedz Link
ammazuko_powrot Re: Asercja.... 15.02.11, 09:18 Alicja a ile kursów teraz planują ci dać? Odpowiedz Link
asercja Re: Asercja.... 09.03.11, 10:28 Nie zaglądałam tu od dawna, bo miałam strasznego doła. Prawdopodobnie osiem kursów mnie czeka. Po tym pierwszym miałam bardzo złe wyniki, o wiele gorsze niż na początku choroby i kompletnie się załamałam. Serdeczne pozdrowienia:-) Odpowiedz Link