lazurowicz1970 Warszawa - dr Zbigniew Nowecki 18.06.08, 13:01 chirurg, onkolog, dermatolog - spec od czerniaka ale nie tylko, przyjmuje w Centrum Onkologii na Ursynowie a takze w klinice w Piastowie prywatnie. super czlowiek, profesjonalista w kazdym calu, opanowany i konkretny Odpowiedz Link
zawsze_stokrotka Re: Lista Dobrych Onkologów GóZ WąTROBY - WARSZAWA 09.07.08, 17:43 Warszawa - Pilne!!! Jak się dostać do Prof. Marka Krawczyka z Warszawy? Jeżeli to niemożliwe to potrzebuję namiaru na innego dobrego lekarza z Warszawy który operuje trudne przypadki GUZóW WąTROBY. Bardzo proszę o pomoc! Odpowiedz Link
zawsze_stokrotka Warszawa - guz wątroby PILNE! 09.07.08, 18:36 Pilnie potrzebny namiar na prof. Krawczyka lub innego dobrego chirurga. Chodzi o guza wątroby (bardzo zła lokalizacja) Proszę o pomoc! Odpowiedz Link
lyonka80 Re: Warszawa - guz wątroby PILNE! 07.09.08, 21:09 prof. Krawczyk przyjmuje w fundacji gastroenterologii na waryńskkiego w W-wie. Niestety terminy oczekiwania na wizytę są dość długie. Też wciąż czekam... Odpowiedz Link
anna910 A w Katowicach ? rak żołądka... 06.08.08, 12:12 szukam onkologa z rejonu Katowic i okolic. U mojego Taty wykryto raka żołądka. Czas mija a żadne konkretne kroki leczenia nie zostały podjęte, teraz czekamy na tomografie komp. Może ktoś zna dobrego lekarza, do którego warto pojsc po konsultacje jak postępować. Odpowiedz Link
juzziss Re: Lista Dobrych Onkologów 19.08.08, 09:57 Bardzo proszę o namiary na dobrego onkologa-dermatologa z okolic Katowic.Chodzi mi zbadanie znamienia u mojego meża.Ostatnio znamie to zmienia swą postać.Przez wiele lat było takie samo a teraz zaczyna z nim się cos dziać.Czy do lekarza do Gliwic można się dostać bez skierowania i zapisów?A jakiego lekarza byscie tam polecili w taj specjalności?A może jest jakiś dobry lekarz w Katowicach? Odpowiedz Link
anita49-0 Re: Lista Dobrych Onkologów 31.08.08, 11:52 dwa miesiące temu miałam resekcje żołądka ,obecnie przechodzę leczenie uzupełniające chemioterapią ale wydaje mi się że ta chemia będzie mało skuteczna ,proszę dajcie mi namiary na dobrego onkologa w warszawie, za pomoc dziekuje -anka Odpowiedz Link
cyma2704 Re: Lista Dobrych Onkologów 04.10.08, 17:01 Rzeszów - dr Magdalena Maramorosz-Kurianowicz Wspaniały lekarz i człowiek Odpowiedz Link
danita66 Chemioterapia-Wrocław-dr Cezary Juda 06.10.08, 19:02 Dr Juda ma zawsze czas dla pacjenta. Odbiera telefony od pacjentów. Pomaga a nade wszystko leczy n i e s t a n d a r d o w o dając nadzieję i szansę na pokonanie choroby Odpowiedz Link
iga.77 Re: Chemioterapia-Wrocław-dr Cezary Juda 26.11.08, 11:20 Gdzie mozna znalezc dr Jude z Wroclawia? czy ma ktos moze telefon badz adres? Odpowiedz Link
anettka1980 Re: Lista Dobrych Onkologów WARSZAWA 09.10.08, 18:32 Witam, Szukam kontaktu do dobrego onkologa w Warszawie specjalizującego sie w leczeniu raka piersi. Czy dr Bednarek z LIMu jest godny polecenia? Słyszał ktoś o nim? Dziękuję z góry. Odpowiedz Link
barbarka6 Re: Lista Dobrych Onkologów WARSZAWA 04.11.08, 16:24 witam poszukuję jakiegos dobrego onkologa ze Szczecina, ktory zajmuje sie rakiem piersi a wlasciwie juz przerzutami do pluc Odpowiedz Link
zeberka2005 Re: Lista Dobrych Onkologów OPOLE 20.11.08, 10:00 Może któraś z Pań zna dobrego onkologa z Opola? Prosze o informacje Odpowiedz Link
reniaszka dobry onkolog Wrocław - rak pluc 19.12.08, 08:27 Witam! Vardzo pilnie szukam dobrego onkologa z Wrocławia zajmujacego sie rakiem pluc. Prosze o namiary. Pozdrawiam - r. Odpowiedz Link
agusia1783 Re: Lista Dobrych Onkologów 11.01.09, 13:32 b_a_l_b_i_n_k_a napisała: witam wszystkim ciesze sie ze jestem na waszym forum jest mi ciezko 2 tygodnie temu zmarl moj tata wlasnie na raka pluc patrzylam na jego cierpienie to jest straszne Odpowiedz Link
kasiek_basiek Re: Lista Dobrych Onkologów_Trójmiasto 11.01.09, 18:07 Szukam dobrego onkologa w Trójmieście zajmującego się DKRP. Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia w tym względzie proszę o wiadomość. Odpowiedz Link
polijanka Warszawa Lim Stec 14.01.09, 21:17 Czy to dobry lekarz? Lim Center Warszawa, Rafał Stec, czy przyjmuje gdzies w szpitalu, przychodni? Napiszcie, zapisałąm mame na wizytę. (niedrobnokomórkowy rak płuca lewego, po operacji, 4 chemie) Odpowiedz Link
fj1805 Re: Warszawa Lim Stec 21.01.09, 13:22 Jestem pacjentką Pana Steca . Ja jestem bardzo zadowolna , co prawda mój kontakt od około dwóch lat to wizyty kontrolne co pół roku , ale miałam tę " wątpliwą przyjemność " ( wątpliwą nie ze względu na lekarza , tylko ze względu na chorobę ) być pacjentką w szpitalu pod opieką doktora Steca . Dla mnie ważne było i jest to , że zawsze uzyskuje pełną i wyczerpująca informację . Pan doktor miły człowiek , cierpliwy , pomimo tego , że chyba bardzo zabiegany . Ja jestem pacjentką w poradni onkologicznej w szpitalu na Saszerów , tam pracuje Rafał Stec . Nie jest chyba bez znaczenia , że szefem kliniki onkologicznej w tym szpitalu jest prof. Szczylik , i wydaje mi się , iz kadra lekarska pracująca pod skrzydłami Pana profesora jest ambitna . Jeszcze jedno moje " dolegliwości " nie dotyczyły płuc , ale żołądka . Odpowiedz Link
anita49-0 do fj1805 05.03.09, 19:43 czytałam twój post i wywnioskowałam z niego że twoja chorobA DOTYCZY ŻOŁĄDKA,napisz mi o leczeniu i jego przebiegu,jaśli możesz to daj namiary na tego onkologa ,ja byłaM u profesora Szczylika na wizycie w szpitalu ,owszem bardzo miły wysłuchał mnie ale leczenia raczej mi nie zaproponował ,moze dlatego że ja jestem pod opieką w MSWiA przy Wołoskiej-Ania Odpowiedz Link
polijanka A Warszawa dr. Tomasz Szczęsny? 10.02.09, 15:16 też jest chyba specjalistą płucnym..? Dziękuję. Na Szaserów właśnie zmarła moja przyjaciółka (36 lat) mam chwilowy "nie" dla tego szpitala, ponieważ na ostatnie chwile swojego życia pojechała do kliniki MSWiA do Szczecina, i okazało się że jest zaniedbana, nieprawidłowo prowadzona, właściwie wcale nie leczona, skrytykowali szaserów bardzo. Umarła w 1 rok po diagnozie. Odpowiedz Link
bellis1 Warszawa 05.03.09, 12:55 Dzień dobry Czy ktoś mógłby mi polecić jakiegoś onkologa specjalizującego się w leczeniu nowotworów jelita grubego. Najlepiej z Centrum Onkologii w Warszawie lub ze szpitala na ul. Wawelskiej dobrze by było, gdyby również przyjmował prywatnie. Z góry dziękuję Anita Odpowiedz Link
monila19 Re: Warszawa 23.05.09, 12:15 Do Anity: Napisałam do Ciebie prywatnie,ale gdyby wiadomość nie dotarła,to w Warszawie polecam prywatną przychodnię ONKOLOG,na ul.Nowolipie 31.Prywatnych konsultacji udzielają tam specjaliści onkolodzy pracujący często w CO lub szpitalu na Wawelskiej.Znam osobę właśnie leczoną tam-pozytywnie z nowotworu jel.grubego.Inf.i telefony do przychodni znajdziesz w internecie-najlepiej dzwonić po południu,ok.15tej.Koszt wizyty to ok.150zł.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
dor.bs Onkolog Gliwice,Katowice-rak płuc!!!!!!!!!!!!!1 17.03.09, 22:42 Bardzo proszę o pomoc-szukam dobrego onkologa z okolic Katowic,Gliwic-chodzi o raka płuc!!!!!!!! Odpowiedz Link
mraszeja GDAŃSK - dr Monika Nowaczyk 19.05.09, 17:27 Wspaniały człowiek i lekarz. Jestem jej ogromnie wdzięczna za pomoc mojej mamie. Gdy inni "lekarze" odesłali nas z kwitkiem bez pomocy i bez jakiejkolwiek nadzieji, ona nam pomogła. Przyjmuje w szpitalu na Zaspie. Odpowiedz Link
duska_83 RZESZÓW 21.07.09, 11:23 Bardzo proszę o namiary na dobrego onkologa ginekologa z Rzeszowa lub Brzozowa. Z góry dziekuje iozdrawiam Odpowiedz Link
kat-gor Re: RZESZÓW 04.11.09, 17:42 Omijaj szpital przy Szopena. To co wyprawiali z mamą koleżanki woła o pomstę do nieba. kat-gor Odpowiedz Link
ap390 Re: Lista Dobrych Onkologów 19.08.09, 15:09 czy ktoś może mi polecić dobrego lekarza z IO z Gliwic, chodzi o przerzuty z nerek do płuc, nie wiem do którego lekarza mam sie udać, zalerzy mi właśnie na Gliwicach, duzo dobrych opinii o tym szpitalu Odpowiedz Link
marmotka77 Dobry Onkolog POZNAN -przezuty do watraby 25.08.09, 01:15 Czy ktos moze poradzic dobrego onkologa specializujacego sie leczeniem raka jamy brzusznej ( w tym przypadku trzustki i przezutow do watraby)Bardzo prosze o pomoc. Liczy sie czas!!! Z gory dziekuje . Odpowiedz Link
casjopeya pomocy rak nerki 15.09.09, 15:40 Szukam dobrego onkologa we Wrocławiu zajmującego się rakiem nerki.Bardzo proszę o pomoc.Dziękuje Monika Odpowiedz Link
beatka.mezatka czerniak na watrobie 21.09.09, 15:49 jesli ktos moze polecic lekarza ktory zajalby sie dokladniej przerzutem z galki ocznej na watrobe, bylabym wdzieczna Odpowiedz Link
kat-gor Re: Lista Dobrych Onkologów-RZESZÓW 04.11.09, 17:35 Dr.Andrzej Mruk-specjalizacja-onkologia kliniczna. W obyciu nieco szorstki ale widać, że Mu zależy. Dla pacjentów, którzy chcą znać całą prawdę, nie owija w bawełnę a nie każdy jest w stanie to znieść. Odpowiedz Link
aamns Re: Lista Dobrych Onkologów 10.11.09, 14:53 a na slasku? kto zna dobrego onkologa? Odpowiedz Link
tama.1 Re: Lista Dobrych Onkologów 16.01.10, 20:29 Czy ktoś wie gdzie przyjmuje lekarz onkolog,urolog Jerzy Świerż? Bardzo pilnie do poszukuję. Odpowiedz Link
kasiunia1970 onkolog Poznań 02.04.10, 08:52 Szukam dobrego onkologa w Poznaniu , specjalizującego w nowotworach nerek , kości.Może być prywatnie ,ale żeby pracował w WCO.Bardzo proszę o pomoc!!! Odpowiedz Link
anita49-0 Re: Lista Dobrych Onkologów 09.05.10, 08:16 pilnie poszukuje namiarów na b.dobrego onkologa w Warszawie,bo Ci z kliniki co mnie prowadzą, ztwierdzili że choroba zwycięży! onkolog przewodu pokarmowego...dzięki za informacje Odpowiedz Link
julia84ss Re: Lista Dobrych Onkologów 11.05.10, 10:57 A gdzie się leczysz?Słyszałam wiele dobrego o doktorze Cichockim z Wawelskiej, różnie o doktorze Szawłowskim, Klinika na Banacha też jest ok. Wszystko w Warszawie Odpowiedz Link
kropedza lublin 06.06.10, 00:13 pilnie poszukuję dobrego onkologa zajmującego sie rakiem jajnika w okolicach lublina dziekuje Odpowiedz Link