ewcia1980 30.05.07, 21:33 pytanie jak w temacie. ile (oczywiscie mniej-wiecej) trwa oczekiwanie na operacje?? jakie macie doswiadczenia? bede wdzieczna za kazda odpowiedz. pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogutka5 Re: operacja - jak długo sie czeka? 31.05.07, 14:18 bardzo ogólne to pytanie bo pewnie zależne od tego na jaką operacje czekasz i gdzie .... moja mama na operacje usunięcia piersi czekala 10 dni, pozdrawiam Odpowiedz Link
mzgosia Re: operacja - jak długo sie czeka? 31.05.07, 14:26 zależy jaka operacja:We Wrocławiu operacja usunięcia guza na jajniku: 2tygodnie, druga operacja wycięcia kilku narządów kobiecych: 3tygodnie, ale teraz operacja sprawdzająca po chemi czekam już 10tygodni i nic.Ale może dlatego,że na pierwsze dwie operację byłam kierowana z prywatnych gabinetów, a na tą trzecią na NFZ(niemam kasy) i nadal czekam, a ile...to kto wie?? Pozdrawiam.Gosia Odpowiedz Link
ewcia1980 do mzgosia 31.05.07, 14:33 a w jakim szpitalu we Wrocławiu miałas operacje?? Odpowiedz Link
mzgosia Re: do mzgosia 31.05.07, 18:48 ewcia1980 , pierwsza operacja była na brochowie, a potem już na hirszfelda. Odpowiedz Link
emgoro Do mzgosia 31.05.07, 18:10 Wydaje mi się, że gdybyś z tematem operacji sprawdzającej po raku jajnika zwróciła się do prof.Emericha z Gdańska już dawno miałabyś to za sobą. Bardzo nielogicznie postępuje lekarz odkładając zaplanowaną operację sprawdzającą. pozdrawiam Robert Odpowiedz Link
mzgosia Re: Do mzgosia 31.05.07, 18:51 drogi Robercie, ale jak? musiałabym jechać do Gdańska do prof.Emericha Odpowiedz Link
emgoro Re: Do mzgosia 31.05.07, 19:28 Gosia do tego Profesora przyjeżdżają pacjentki z różnych stron Polski, bo jest moim zdaniem najlepszym specjalistą w leczeniu raka jajnika i jest człowiek czynu, a nie zwlekania. W Polsce należy on do wąskiej grupy lekarzy tak postępujących. pozdrawiam Robert Odpowiedz Link
mzgosia Re: Do mzgosia 31.05.07, 20:00 Robercie: a jak się znim skontaktować: telefonicznie, czy poprostu pojechać i czy coś sie płaci? jak Cię mogę prosić o odpowiedź i ewentualnie tel do prof i adres gdzie przyjmuje.Bo ja już niewiem co mam robić, kilkakrotnie dzwoniłam do szpitala co z tą operacją i zawsze coś i dotego teraz ten strajk w telewizji mówili,że szpital na Hirszfelda nie strajkuje, a jak tam dziś byłam to nikt niechciał mnie przyjąć.Pozdrawiam i dziękuje. Gosia Pozdrowienia dla żony Gosi (śledzę Waszą walkę i podziwiam) Odpowiedz Link
emgoro Re: Do mzgosia 01.06.07, 11:34 Gosia wysłałem Ci e-maila na gazeta.pl w sprawie prof.Emericha. pozdrawiam Robert Odpowiedz Link
mzgosia Re: Do emgoro 01.06.07, 14:32 Bardzo Ci Robercie dziękuję za wyczerpującą informację i pozdrawiam.Gosia Odpowiedz Link
mzgosia Re: Do emgoro 05.06.07, 19:24 jeszcze raz dziękuję za informacje, z przyczyn odemnie niezależnych miałam dopiero zamiar się kontaktować z doktorem Emerichem, ale dziś zadzwonili ze szpitala(W-w, Hirszfelda), by jutro się zgołosić, więc narazie zgłoszę się u siebie we Wrocławiu na operację. Pozdrawiam. Gosia Odpowiedz Link