rasowa_kociczka 06.11.07, 09:38 Hej Na |"gwalt" ;) potrzebuje dobrego chirurga onkologa w Olsztynie- wyciecie znamiona Bee wdzieczna za wszelkie namiary Pozdrowionka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marinka52 Re: Chirurg onkolog OLSZTYN kogo polecacie??(czer 06.11.07, 11:49 ojjoku, mam tel po czerniaku z Olsztyna kobietki,ale ona cos nie odzywa... hmmmm i jak tu pomoc mojej rodaczce? poszukam. moze cos znajde..... onkologow pd promes znam.. ale .. postaram z calych sil ..poszukac.. nr tel mam gdzies onkologa moze jego pani zapyta sie napisze,, to co ze od piersi,,oni sie znaja w olsztynie najlepiej.. za troszke ..bo teraz mam wazne sprawy swoje.. OK.. spokojnie, prosze tylko nie panikowac bo ten np co do tylu chodzi,tlko czeka na stres.. bedzie dobrze,teraz sa leczenia hoho.. to nie dawniej... bedzie dobrze! Odpowiedz Link
marinka52 Re: Chirurg onkolog OLSZTYN kogo polecacie??(czer 06.11.07, 11:55 moze tu poki co ..kogos odnajdzisz? www.google.pl/search?hl=pl&q=Onkolodzy+chirurdzy+Olsztyn&btnG=Szukaj+w+Google&lr= Odpowiedz Link
mercia24 Re: Chirurg onkolog OLSZTYN kogo polecacie??(czer 06.11.07, 20:21 Witam, mogę Ci pomóc jedynie w ten sposób, że powiem kogo osobiście w olsztynie i dlaczego nie polecam jeżeli chodzi o czerniaki. Jeżeli jesteś zainteresowana podaj mi maila, to napiszę coś więcej, pozdrawiam :) Odpowiedz Link
rasowa_kociczka Re: Chirurg onkolog OLSZTYN kogo polecacie??(czer 06.11.07, 21:14 Hej Moj mail to: magda_lovy@yahoo.com Mialam juz wycinane w kwietniu znamie- II st Clarka, 0,1 Breslowa przez "specjaliste" w Olsztynie do ktyorego nie chce ponownie trafic wiec szukam kogos bardziej kompetentnego ale widze ze chyba z tym w Olsztynie ciezko Mercia czekam na maila i pozdrawiam Odpowiedz Link