cezar1280 26.03.08, 14:08 szukam pomocy dla mojej mamy - dzisiaj dowiedziałam się, ze rak zaatakował całą powierzchnie watroby i lekarze nie chcą podejmować zadnego leczenia. Nie wiem co robić? Czekać na smierc. Jestem załamana. Pomóżcie !!! Bożena Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ferg_666 Re: rak watroby 26.03.08, 14:17 Jacy lekarze? Idzcie prywatnie na konsultacje do onkologa i skierowanie do innego oddzialu onkologicznego np w Warszawie, Krakowie, jesli jestescie z mniejszego miasta. Odpowiedz Link
cezar1280 Re: rak watroby 26.03.08, 14:30 Jesteśmy ze Szczecina. Problem polega na tym, że moja mama, ktorą jest b.pozytywnie nastawiona do zycia niewiele wie. Jej optymizm trzyma ja caly czas przy zyciu. Nawet lekarka to zauwazyla i sama nie wie jak przekazac informacje mamie o stanie jej zdrowia. Ale masz rację, trzeba bedzie szukac dobrego onkologa w innym miescie. Czy mogłbyś mi cos doradzic? Moze Poznan? Dziekuje Bozena Odpowiedz Link
polimeraska Re: rak watroby 27.03.08, 11:31 może na szaserów spróbuj?nie podddawaj się i szukaj ratunku dopóki ktoś nie zgodzi się Wam pomóc, wlacz o mamę do końca. M. Odpowiedz Link
rysinska.k Re: rak watroby 27.03.08, 14:25 Pczytaj o nowej terapii na raka wątroby nowotwory.medigo.pl/news/460_Nowa_terapia_celowana_na_raka_watroby_.html pozdrawiam Odpowiedz Link