an-ja51 02.08.09, 21:56 witam ! Czy ktoś ma namiary na dobrego psychoonkologa w Lublinie ? Bardzo proszę o pomoc. Potrzebny jest pilne !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an-ja51 Re: psychoonkolog Lublin 08.08.09, 12:03 czy nikt nie korzystał z pomocy psychologa ? Moze nie ma takiej specjalizacji, ale ktoś chyba pomaga chorym na raka poradzić sobie z niewątpliwie trudną psychicznie sytuacją ? Odpowiedz Link
jedynystarocie1 Re: psychoonkolog Lublin 08.08.09, 12:24 Na pewno psycholog jest w hospicjum albo i hospicjum domowym. Przedzwoń i zapytaj. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aron68 Re: psychoonkolog Lublin 08.08.09, 16:10 Witaj, zadzwoń do hospicjum na Bernardyńskiej, tam jest psycholog, sądzę, że Wam pomogą. Mam o nich jak najlepsze zdanie. Tel. 0 81 534-48-21. Trzymaj się. Artur Odpowiedz Link
an-ja51 Re: psychoonkolog Lublin 09.08.09, 19:30 BARDZO dziękuję za pomoc !!! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link
aron68 Re: psychoonkolog Lublin 09.08.09, 20:11 W niczym nie pomogłem, jedno wiem, choć wolałbym nie mieć tej wiedzy, że są tam wspaniali ludzie. Pozdrawiam i trzymajcie się. Ps. Tam jest również pomoc dla członków rodzin Artur Odpowiedz Link
lotispsych Re: psychoonkolog Lublin 25.06.13, 08:39 Poniżej spis miejsc gdzie można uzyskać pomoc psychoonkologiczną w województwie lubelskim Lublin Centrum Onkologii Ziemi Lubelskiej www.cozl.eu/ Hospicjum im. Małego Księcia, Ojciec Filip www.hospicjum.lublin.pl Klinika Hematologii SPSk nr 4 Lubelski Ośrodek Terapii i Szkoleń LOTiS www.lotis.org.pl Zamość Zamojski Szpital Niepubliczny , oddział hematologii www.www.szpital.com.pl/ Szpital Wojewódzki im. Jana Pawła II, oddział onkologii www.www.szpital.zam.pl Stowarzyszenie Pomocy Chorym na Nowotwory Krwi www.www.spchn.lbl.pl w ramach stowarzyszenia działa Akademia Waki z Rakiem www.www.awzr.pl Kraśnik Fundacja Za Bramą www.www.zabrama.pl/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=7&Itemid=8&lang=pl Odpowiedz Link