Gość: beagle2 IP: 87.207.44.* 12.02.06, 11:37 Czy ktos moglby polecic kwatere w Ischgl lub okolicach. Najlepiej, zeby mowili po angielsku. Jakie sa ceny za kwatere 4 osobowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kross Re: ISCHGL - kwatery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:47 Ja mieszkalem w czyms co sie nazywalo Appartmenthaus Gradiva, czy jakos tak. Dom swiezo wyremonotwany, niezly standard, do gondolki Paradatschgratschbahn (czy jak to sie pisze) i Fimbabahn jakies 4 minuty spacerkiem w butkach narciarskich. Dla zmotoryzowanych powaznym autem jest podziemny kryty parking pod domem. Z innych wodotryskow - bardzo fajnie zorganizowane jest male wellness - maja saune, laznie parowa, rozne natryski z bajerami. Wszystko swiezo po remoncie i bardzo fajne. Nie ma basenu. Ceny - tu mam problem o tyle, ze ja je mocno negocjowalem mailowo, a potem jeszcze sie okazalo, ze nie bardzo spasil nam pierwszy zaproponowany apartament (juz po przyjezdzie), wiec za ta sama cene spalismy w nieporownywalnie wiekszym, dwu-pokojowym z wieloma bajerami. Generalnie za duzy apartament (pokoj dzienny plus sypialnia, kuchnia, lazienka, ubikacja) placilismy 76 euro za noc (ze wszystkim: parking, oplata klimatyczna, koncowe sprzatanie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kross Re: ISCHGL - kwatery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:48 Tu jeszcze ich strona netowa: www.gradiva.at Odpowiedz Link Zgłoś