Gość: crackity jones IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 19:27 np. czy mozna zdawac pisemny wos; czy certyfikaty sie licza; czy jezyk jest obowiazkowy? Łybacka WON! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka :) Re: MATURA 2003 - ktos co wie ?! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 19:39 Język obcy obowiązkowy ustny, certyfikaty liczą się jeszcze (sprawdź na stronie MEN które, tam też masz wszystkie informacje) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek.pendel Re: MATURA 2003 - ktos co wie ?! 03.10.02, 17:40 Napiszę o tym, co w tej chwili wiadomo. Ale czy to już się nie zmieni? Za to głowy nie daję... 1. Wiedzę o społeczeństwie będzie można zdawać jako tzw. przedmiot do wyboru 2. Certyfikaty językowe nie będą zwalniały z egzaminu maturalnego z języka obcego 3. Egzamin z języka obcego będzie obowiązkowy pozdro Kujon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka :) Re: MATURA 2003 - ktos co wie ?! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 20:04 Panie Zbyszku, niech pan nie straszy ludzi. Certyfikaty nie działają na maturze od 2005 roku (dla 3-letniego LO). Tegorocznych maturzystów (matura 2003) obowiązują przepisy dla 4-letniego LO - certyfikaty zwalniają jeszcze w tym i przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek.pendel Re: MATURA 2003 - ktos co wie ?! 04.10.02, 16:38 Gość portalu: Majka :) napisał(a): > Panie Zbyszku, niech pan nie straszy ludzi. Certyfikaty nie działają na maturze > > od 2005 roku (dla 3-letniego LO). Tegorocznych maturzystów (matura 2003) > obowiązują przepisy dla 4-letniego LO - certyfikaty zwalniają jeszcze w tym i > przyszłym roku. MEA CULPA!!!!!!!!!!! To chyba wieczorne przemęcznie. Opisałem nową maturę, która będzie obowiązywać dopiero od 2005 roku. Aaaaa, bo tyle tych zmian, że się nawet �Kujonowi� myli. A nie powinno. PRZEPRASZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna Re: MATURA 2003 - ktos co wie ?! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 17:19 Kamień z serca. Ja już tu prawie zawału dostałam ;). Pozdrawiam - maturzystka :) Odpowiedz Link Zgłoś