Dodaj do ulubionych

MATURA 2003 - ktos co wie ?!

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 19:27
np. czy mozna zdawac pisemny wos; czy certyfikaty sie licza; czy jezyk jest
obowiazkowy?
Łybacka WON!
Obserwuj wątek
    • Gość: Majka :) Re: MATURA 2003 - ktos co wie ?! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 19:39
      Język obcy obowiązkowy ustny, certyfikaty liczą się jeszcze (sprawdź na stronie
      MEN które, tam też masz wszystkie informacje)
    • zbyszek.pendel Re: MATURA 2003 - ktos co wie ?! 03.10.02, 17:40
      Napiszę o tym, co w tej chwili wiadomo. Ale czy to już się nie zmieni? Za to głowy nie daję...

1. Wiedzę o społeczeństwie będzie można zdawać jako tzw. przedmiot do wyboru
      2. Certyfikaty językowe nie będą zwalniały z egzaminu maturalnego z języka obcego
      3. Egzamin z języka obcego będzie obowiązkowy
      pozdro
      Kujon
      • Gość: Majka :) Re: MATURA 2003 - ktos co wie ?! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 20:04
        Panie Zbyszku, niech pan nie straszy ludzi. Certyfikaty nie działają na maturze
        od 2005 roku (dla 3-letniego LO). Tegorocznych maturzystów (matura 2003)
        obowiązują przepisy dla 4-letniego LO - certyfikaty zwalniają jeszcze w tym i
        przyszłym roku.
        • zbyszek.pendel Re: MATURA 2003 - ktos co wie ?! 04.10.02, 16:38
          Gość portalu: Majka :) napisał(a):

> Panie Zbyszku, niech pan nie straszy ludzi. Certyfikaty nie działają na maturze
          >
          > od 2005 roku (dla 3-letniego LO). Tegorocznych maturzystów (matura 2003)
          > obowiązują przepisy dla 4-letniego LO - certyfikaty zwalniają jeszcze w tym i
          > przyszłym roku.

MEA CULPA!!!!!!!!!!!
          To chyba wieczorne przemęcznie. Opisałem nową maturę, która będzie obowiązywać dopiero od 2005
          roku. Aaaaa, bo tyle tych zmian, że się nawet �Kujonowi� myli. A nie powinno.
          PRZEPRASZAM!
          • Gość: Tawananna Re: MATURA 2003 - ktos co wie ?! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 17:19
            Kamień z serca. Ja już tu prawie zawału dostałam ;). Pozdrawiam -
            maturzystka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka