28.03.13, 13:01
Witam, przed chwilą otrzymałam telefon od asystentki z firmy Plan e+ i umówiłam się na spotkanie z doradcą tej firmy. Zastanawiam się czy warto się spotkać. Proszę o opinie. Czy ktoś już miał takie spotkanie?
Obserwuj wątek
    • 2monika99 Re: Plan E+ 28.03.13, 16:03
      Witam..
      Właśnie 2 dni temu odbyłam spotkanie z doradcą finansowym z firmy Plan-e+.
      Kryzys ekonomiczny wzmocnił kobiecą świadomość, dotyczącą długotrwałego planowania swoich finansów. Dla kobiet narzędzia takie jak lokaty, rachunki oszczędnościowe i planowanie domowego budżetu są już czymś naturalnym..Dlatego postanowiłam skorzystać z propozycji spotkania z doradcą tej firmy, gdyż coraz częściej myślałam aby zaczerpnąć informacji na temat bardziej wyrafinowanych instrumentów finansowych. To spotkanie dało mi sporo wiedzy a także okazało się znaczące w "walce" o pomnażanie oszczędności!
      Pozdrawiam i serdecznie polecam doradców Planu-e+!!
    • axel40 Re: Plan E+ 28.03.13, 16:40
      Do poczytania
      forum.pomorska.pl/plan-e-t109077/page__st__40
      A Monika to akwizytor tej firmy,no może kierownik.
      • z17 Re: Plan E+ 28.03.13, 18:35
        Niezłe szambo. W dodatku stawia pytanie pod jednym nickiem, a odpowiada sama sobie pod innym. Dziecko widzi, że isabel-la i 2monika99 to ta sama osoba.
    • isabel-la Re: Plan E+ 23.04.13, 10:32
      Jestem już po spotkaniu z pracownikiem firmy Plan e i jestem zadowolona. Po dokładnym zapoznaniu się z moją sytuacją zaproponowano mi alternatywę do lokat - Program Swobodnego Inwestowania firmy Aegon. Można zarobić więcej niż na lokacie, opłaty są niskie i są pobierane wyłącznie w tedy kiedy zostaną wypracowane zyski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka