mariken 23.04.07, 11:55 dziewczyny do których wysyłałam torby pocztą w piątek - dajcie znać, czy doszły, ok? joaśka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
visenna2 mam!!! :))) 23.04.07, 19:07 Śliczna jest, khaki sand, czyli tzw. kolor ogólnowojskowy:PPP Prosta i lekka. W sam raz na spacery:P Mariken, DZIĘKI!!!!!!! Jestes wielka:)) Odpowiedz Link
kaste11 niech tą pocztę szlag trafi 26.04.07, 09:17 bo już straciłam nadzieję, że dostanę torbę:(((((((( w dzisiejszej poczcie też nic tylko rachunki.... Odpowiedz Link
nalie Re: *** hammock bag raz jeszcze :)) 26.04.07, 21:51 mariken - duża buźka! torba jest git! dziś czekała cichutko w skrzyneczce i po przepakowaniu przeszła chrzest bojowy - pomieściła wszystko (nawet chustę!) gdy wracaliśmy od babci ;) dziękuję! Odpowiedz Link
kaste11 Re: *** hammock bag raz jeszcze :)) 26.04.07, 22:08 nalie napisała: > dziś czekała cichutko w skrzyneczce > Ooo, to w takim razie iskierka nadziei wróciła, że i moja torba a nuż do mnie trafi.. Odpowiedz Link
mariken :) trafi, trafi :) 27.04.07, 00:15 dzisiaj dostałam list wysłany 12 dni temu... joaska Odpowiedz Link
mariken Re: *** hammock bag raz jeszcze :)) 30.04.07, 19:26 czekam na info od koleżanek: kajkasz1 kaste11 donkaczka kamyszkasia mam nadzieję, że jednak doszły....... j. Odpowiedz Link
kamyszkasia doszła doszła :) 01.05.07, 12:15 tyle że za duży biust mam i na mnie samą jest akurat dopasowana i Zośki już nigdzie nie upchnę. Ale jest baaaardzo fajna :) Dzięki :) Odpowiedz Link
ithilhin Re: doszła doszła :) 01.05.07, 15:27 ja jak nosze te torbe z chuta to mam ja na jednym ramieniu bez przelozenia. za to bez chusty przkladam, wiece ile zakupow sie tam miesci? :-))) Odpowiedz Link
donkaczka Re: *** hammock bag raz jeszcze :)) 02.05.07, 23:32 ja sie dowiem w piatek, bo podawalam adres pracowy oczywiscie dam znac Odpowiedz Link
donkaczka Re: *** hammock bag raz jeszcze :)) 04.05.07, 19:46 doszly, fajne, cieniutkie, bardzo dziekuje :) targalam w nich dzisiaj ziemniaki pomidory i miesko z hali mirowskiej haha, wygodniej na plecach :) Odpowiedz Link
kajkasz1 doszła ! 30.04.07, 22:17 Doszła dzisiaj przed południem, ale ja zlądowałam w domu przed czwartą, szybko myk za obiadek, potem Kubek sobie przypomniał, że nie było mnie pół dnia i tak mi zleciało. Torba fajna, troszku śmieszna, przypomina mi worek i tylko się zastanawiam, jak z niej "na szybko" komórkę lub portfel wyłowię, jak do kieszonki zapomnę wrzucić! A Poczta Polska medal powinna dostać! Jak chustę do Małgosi na Śląsk wysyłałam priorytetem, to była u niej następnego dnia rano! A z Wawy do mnie bliżej i ponad tydzień. Podziwiać! Odpowiedz Link