olioliwa
01.11.07, 00:07
Girasol podróżujący po Polsce wrócił dziś do mnie...
Smutno mi o tym pisać, z wielu powodów
ale przez wzgląd na długą listę oczekujących nie pozostaje mi nic innego tylko otwarcie przedstawić zaistniałą sytuację
dotarła do mnie informacja o niepokojącym wygladzie chusty
na potwierdzenie opisu dostałam fotki dziur, które mogły powstać jedynie na skutek mechanicznego uszkodzenia - przedziurawienia
dziurki są ułożone w dwóch liniach
w sumie 7 większych i 1 mniejsza, obydwa skupiska dziur w podobnej odległości od obydwu krańców chusty
może ten opis nie jest w tym miejscu potrzebny, ale na tą wiadomość reakcja moja była zdecydowana
nie chcę aby chusta, która ruszyła w Polskę jako produkt pełnowartościowy, z jasnych wzgledów - jako reklama chust tej firmy
miała w dalszej podróży stać się antyreklamą
Przyznam, że wysyłając chustę w swiat nie liczyłam na to ze do mnie wróci szybko, czy wogóle, liczyłam się nawet z taką sytuacją, że wpisze się na listę osoba bez żadnej historii forumowej i nie przekaze jej dalej, a chusta wsiąknie i ślad po niej zaginie
mi nie chodzi o wartość jaką ta chusta ma dla mnie i że jakąś wielką stratę poniosłam, przez jej zniszczenie
nie!
nie zamierzam też szukać winnego
osoba, która bez szacunku podchodzi do pożyczonej rzeczy nie zmieni się napewno pod wpływem takiej sytuacji
trudno
nie mój problem
piszę o tym również przez wzgląd na istniejącą już od dawna na tym forum tradycję krążących chust,meitai,podeagi itp
warto po otrzymaniu krążącej rzeczy ją sobie dokładnie obejrzeć i ewentualne usterki zgłosić właścicielowi
do mnie napisała jedynie Lidka, więc nie wiem ile osób w takim stanie używało chusty
dzięki Lidko!
Agomamoaniifranka, dzięki za utwierdzenie mnie w przekonaniu co do właściwości przedstawiania całej sprawy "Światu"
A tak na marginesie, żeby rozładować trochę pesymizm całej sytuacji to sobie pomyślałam,ze może sobie chuste na mei-tai'a przerobię, w każdej złej wiadomości możemy odnaleźc dobra:)
Dziewczyny czekające na Girasola - przykro mi że nie będziecie miały okazji go przetestować!
Naprawdę bardzo mi smutno, ale taki dziś dzień - smutny listopad:(
>>Ola od Girasola<<