Gość: Magnolia IP: 195.205.73.* 03.04.02, 14:21 a jeśli wszystko gra? front to end...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freud Re: Freudzie 03.04.02, 14:34 Gość portalu: Magnolia napisał(a): > a jeśli wszystko gra? > front to end...? Magnoliu, napisalem, ze z badan empirycznych wynika... Jak dotychczas nie gralo. A u Ciebie? ;) Tzn, jest dobrze, czy 'raczej dobrze'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Freudzie IP: 195.205.73.* 03.04.02, 14:46 freud napisał(a): > Gość portalu: Magnolia napisał(a): > > > a jeśli wszystko gra? > > front to end...? > > Magnoliu, > napisalem, ze z badan empirycznych wynika... > Jak dotychczas nie gralo. > A u Ciebie? ;) > Tzn, jest dobrze, czy 'raczej dobrze'? nie powiem Freudzie, a poza tym wiesz... idę Z kolegą na kawę, a poza tym szarawo choć słonecznie czy masz już zamówiony prezent? i apetyty bigosowe...? Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: Freudzie 03.04.02, 14:49 Gość portalu: Magnolia napisał(a): > nie powiem Freudzie, a poza tym wiesz... > idę Z kolegą na kawę, a poza tym szarawo choć słonecznie > czy masz już zamówiony prezent? > i apetyty bigosowe...? Magnoliu, poszukuje ciagle tej zamowionej gwiazdki z nieba dla Ciebie, nie znalazlem jeszcze na tyle pieknej. Ale nie przestaje szukac. Apetyt na bigos, hmmm nieustajacy. Chociaz moze to niezbyt dobry wybor na wiosne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Freudzie IP: 195.205.73.* 03.04.02, 14:51 freud napisał(a): > Gość portalu: Magnolia napisał(a): > > > nie powiem Freudzie, a poza tym wiesz... > > idę Z kolegą na kawę, a poza tym szarawo choć słonecznie > > czy masz już zamówiony prezent? > > i apetyty bigosowe...? > > Magnoliu, poszukuje ciagle tej zamowionej gwiazdki z nieba dla Ciebie, nie znal > azlem jeszcze na tyle pieknej. > Ale nie przestaje szukac. > Apetyt na bigos, hmmm nieustajacy. Chociaz moze to niezbyt dobry wybor na wiosn > e? > Freudzie, wszystkie gwiazdki od Ciebie sa miłe... całuję! M. Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: Freudzie 03.04.02, 15:05 Gość portalu: Magnolia napisał(a): > Freudzie, wszystkie gwiazdki od Ciebie sa miłe... > całuję! > M. Magnoliu, dziekuje, jestem bardzo...wzruszony. Przesylam sto calusow. Chyba sie w Tobie wirtualnie zakocham ;) F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Freudzie IP: 195.205.73.* 03.04.02, 15:08 freud napisał(a): > Gość portalu: Magnolia napisał(a): > > > Freudzie, wszystkie gwiazdki od Ciebie sa miłe... > > całuję! > > M. OK,to ja w Tobie, zakochajmy się wirtualnie! > > Magnoliu, > dziekuje, jestem bardzo...wzruszony. > Przesylam sto calusow. > Chyba sie w Tobie wirtualnie zakocham ;) > F Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: Freudzie 03.04.02, 15:16 Gość portalu: Magnolia napisał(a): > OK,to ja w Tobie, zakochajmy się wirtualnie! Ale czy bedziemy sie kochac nieskonczenie i na zaboj? Bo inaczej to chyba nie warto... Bo czy ma nam byc bosko, czy jak ktos sie wyrazil 'raz lepiej raz gorzej'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Freudzie IP: 195.205.73.* 03.04.02, 15:18 freud napisał(a): ależ bez żadnych dywagacji, ma nam być koniecznie bosko > Gość portalu: Magnolia napisał(a): > > > OK,to ja w Tobie, zakochajmy się wirtualnie! > > Ale czy bedziemy sie kochac nieskonczenie i na zaboj? > Bo inaczej to chyba nie warto... > Bo czy ma nam byc bosko, czy jak ktos sie wyrazil 'raz lepiej raz gorzej'? Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: Freudzie 03.04.02, 15:23 Gość portalu: Magnolia napisał(a): > freud napisał(a): > ależ bez żadnych dywagacji, ma nam być koniecznie bosko W takim razie przyjmuje wyzwanie i z podniesiona glowa wkraczam na sciezke milosci... Od dzisiaj podwajam potrajam i poczwarzam moje wysilki w szukaniu gwiazdki z nieba dla Ciebie o Mila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Freudzie IP: 195.205.73.* 03.04.02, 15:25 freud napisał(a): > Gość portalu: Magnolia napisał(a): Ależ Miły, szkoda czasu na szukanie gwiazdki...każdą minutę warto wykorzystać w przyjemnieszy sposób... to do usły... PA! > > > freud napisał(a): > > ależ bez żadnych dywagacji, ma nam być koniecznie bosko > > W takim razie przyjmuje wyzwanie i z podniesiona glowa wkraczam na sciezke milo > sci... > Od dzisiaj podwajam potrajam i poczwarzam moje wysilki w szukaniu gwiazdki z ni > eba dla Ciebie o Mila. Odpowiedz Link Zgłoś
freud Re: Freudzie 03.04.02, 15:54 Gość portalu: Magnolia napisał(a): > freud napisał(a): > > > Gość portalu: Magnolia napisał(a): > Ależ Miły, szkoda czasu na szukanie gwiazdki...każdą minutę warto wykorzystać w > > przyjemnieszy sposób... > to do usły... > PA! Najdrozsza, bede snil o Twych delikatnych ustach, zmyslowych dloniach i czarodziejskim zapachu Chanel... Do uslyszenia... Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Freudzie IP: 195.205.73.* 04.04.02, 08:00 freud napisał(a): > Gość portalu: Magnolia napisał(a): > > > freud napisał(a): > > > > > Gość portalu: Magnolia napisał(a): > > Ależ Miły, szkoda czasu na szukanie gwiazdki...każdą minutę warto wykorzys > tać w > > > > przyjemnieszy sposób... > > to do usły... > > PA! > > Najdrozsza, > > bede snil o Twych delikatnych ustach, zmyslowych dloniach i czarodziejskim zapa > chu Chanel... > Do uslyszenia... > Pa! Chyba spałam tak szybko, że nie zdążyłam pośnić...tak, jak chciałam... Odpowiedz Link Zgłoś