Dodaj do ulubionych

Terra Nova

27.09.11, 08:58

Kto maca? suspicious
Ja kurcze jakoś opory mam. Zapowiadany jako hicior a wiadomo jak z takimi jest tongue_out.
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: Terra Nova 27.09.11, 09:16
      pono na dniach ma leciec na foxie. moze tam sie skusze ale moze.
      • galaxian1 Re: Terra Nova 27.09.11, 10:21
        Ja, tylko czekam na literki.
        Po kit mi fox, skoro jestem zapisany do wypożyczalni smile
        • pszczolaasia Re: Terra Nova 27.09.11, 10:25
          a bo ja mam miesieczny limit eee...transferu na wypozyczalnie...smile
          mam neta z pleya nowink
    • aniuta75 Re: Terra Nova 27.09.11, 22:19
      Ehh no tak jak myślałam smile.
      A tak fajnie się zaczęło.
      A potem... Pana 2 lata nie było a z żonką ledwo się musnęli ustami tongue_out.
      No i oczywiście od początku wiadomo, że ci źli sa dobrzy, a ci dobrzy są źli big_grin.
      • galaxian1 Re: Terra Nova 28.09.11, 00:32
        aniuta75 napisała:

> A potem... Pana 2 lata nie było a z żonką ledwo się musnęli ustami tongue_out.

Zupełnie normalne zachowanie w starym, wypalonym związku tongue_out
        Jakby to była kochanka - to pewnie by się na nią rzucił big_grin
        • ka_thy Re: Terra Nova 28.09.11, 07:57
          Się czepiacie, reszta była off screen
          • aniuta75 Re: Terra Nova 28.09.11, 09:18
            Mówisz? suspicious
            Żeby nie było, że tylko marudzę, to in plus były dinozaury smile.
    • galaxian1 Re: Terra Nova 29.09.11, 16:06
      Pomacałem. Jest średnio. Dinozaury zrobione świetnie.
      Niestety, czego można było się spodziewać po Spielbergu, jest zbyt familijnie.
      Ucieczki głównego bohatera z więzienia nawet nie pokazali (uciekł i już!).
      Przedostanie się przez strażników pilnujących wrót do TerraNova - głupotka dla dzieciaczków.
      Jakieś to takie wszystko drętwe się wydaje, dialogi na poziomie nastolatków.
      Oglądać zapewne będę, ale już widzę, że do zachwytów to daleko.
      Nie mój rodzaj filmu, za bardzo Jurassic Park dla 12 latków z tego zrobiono.
      • lenkaaa Re: Terra Nova 06.10.11, 01:06
        mialam dokladnie takie same odczucia jak GLX. Az zeby bola jak sie slucha tych wyswiechtanych zwrotow, typu: "Wszystko bedzie OK. Obiecuje !" Ale co tam, tez poogladam chocby dla tych dino i widokow smile
    • galaxian1 Terra Nova 1x02 07.10.11, 15:51
      Dla mnie ani lepiej, ani gorzej - jakość porównywalna do pilota.
      Postacie w dalszym ciągu mydlane.
      Pojawił się prawdopodobnie bedgaj, w każdym razie mam takową nadzieję smile
      I coś dla Aniuty - były sceny łóżkowe (no prawie!) big_grin
      • lenkaaa Re: Terra Nova 1x02 07.10.11, 16:05
        Po akcencie sie ich wylapuje tongue_out
        Jak gada z brytyjskim, to nie ma sily, predzej czy pozniej skonczy jako bad guy.
      • aniuta75 Re: Terra Nova 1x02 07.10.11, 19:49
        Kurcze wczoraj napisałam i nie wiem gdzie ten wpis jest big_grin.
        No państwo małżonkowie się powoli rozkręcają suspiciousbig_grin.
        A mnie sie cos wydaje, że nie ma bedgaja tylko bedgirl tongue_out.

I jeszcze jedno - kiedo grzyba oni się w dinozaurowe czasy przenieśli, skoro wiadomo, że za jakiś czas to wszystko tak czy siak pierdyknie? No nie kumam idei tongue_out.
        • olylejdi_1 Re: Terra Nova 1x02 07.10.11, 23:00
          taki avatar 90210, chociaz ostatnia minuta byla niezla
        • galaxian1 Re: Terra Nova 1x02 08.10.11, 17:53
          aniuta75 napisała:

> I jeszcze jedno - kiedo grzyba oni się w dinozaurowe czasy przenieśli, skoro wi
          > adomo, że za jakiś czas to wszystko tak czy siak pierdyknie? No nie kumam idei
          > tongue_out.

Aniuta nie kminisz no tongue_out
          No bo ta wyrwa w czasoprzestrzeni prowadziła właśnie w te czasy big_grin
          Chyba nie mogli sobie dowolnie wybierać czasów docelowych.
          Ale i tak mają przez sobą miliony lat, a nie w najlepszych wypadku kilkaset.
          • aniuta75 Re: Terra Nova 1x02 08.10.11, 18:22
            Kminię jak najbardziej tongue_out.
            Tylko, że przez te kilkaset lat (czy tam ileś tongue_out) przybędzie w uj pielgrzymek, w uj ludzi, rozmnożą się itp, itd. I potem jak będzie pierdut to co? wrócą do roku dajmy na to 2678? I gdzie się pomieszczą jak przeludnienie tam jest? suspiciousbig_grin
    • pszczolaasia Re: Terra Nova 08.10.11, 19:30
      a mnie siakos nie podeszla. dzisiaj znowu zrobilam powotrke podejscia bo na foxie leciala i dalej nie zmoglam...
      • galaxian1 Re: Terra Nova 08.10.11, 21:43
        pszczolaasia napisała:

> a mnie siakos nie podeszla. dzisiaj znowu zrobilam powotrke podejscia bo na foxie leciala i dalej nie zmoglam...

A wiesz czemu ? Bo to się nie da oglądać w TV z polskim lektorem i obrazem telewizyjnym 4:3.
        Tylko z napisami i obrazem kinowym, czyli wersje z wypożyczalni bierz smile
    • thorgalla Re: Terra Nova 09.10.11, 10:04
      W tym drugim wątku napisałam co myślę o serialu,teraz pójdę filozoficznie wink Tak przy okazji niedzielnego poranka.
      Ludzkość nie zasługuje na drugą szansę.Czy jest drugi taki gatunek,który usilnie dąży do samodestrukcji?
      • aniuta75 Re: Terra Nova 12.10.11, 22:09
        Podsumowanie niczym z Piątego elementu wink. A odpowiedzią jest miłość big_grin.
    • aniuta75 3 12.10.11, 22:10

Przestaję doszukiwac się logiki w tym serialu. Będę go oglądała jako bajkę na dobranoc big_grin.
      • galaxian1 Re: 3 14.10.11, 22:37
        Rety ale baju baju!
        Ja od razu wiedziałem, że antidotum na wirusa będzie przeziębienie/grypa (czy co to taj było).
        Zbyt wiele razy i wręcz po chamsku pokazywano kichanie, dopisując temu wydarzeniu całą ideologię. A żeby było śmieszniej, ten aktor kompletnie nie umie kichać big_grin
        Niestety targetem tego serialu są chyba 12latki, podobnie jak prawie każdy film Spielberga.
        Sam nie wiem czy ja to mam oglądać czy nie... takie to bezpłciowe jest.
        • lenkaaa Re: 3 15.10.11, 12:04
          wlasnie tez wczoraj, po obejrzeniu, doszlam do wniosku, ze tego sie nie da ogladac ! Co za szajs ! Mialam ogladac dla dino, ale tych tez jak na lekarstwo...
          • sil.wen a ja tam oglądam 29.12.11, 21:33
            To znaczy obejrzałam teraz hurtem od początku trzynaście odcinków i całkiem się dobrze bawiłam. Pewnie mam mentalność dwunastolatki, o co w mojej pracy łatwo, ale co mi tam. I teraz czekam na to, co będzie na pustkowiu. Obstawiam, że prowadzi tam tunel prosto z Trójkąta Bermudzkiegobig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka