galaxian1 17.04.13, 17:34 Drogie panie - nie pomacacie serialu od producentów Breaking Bad ! Właśnie wyszły pierwsze... aż 3 odcinki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: Rectify 17.04.13, 17:43 BB mnie ni ziębi nie grzeje, ale czytałam o tym wczoraj i cały czas myślę... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Rectify 18.04.13, 00:12 galaxian1 napisał: > Drogie panie - nie pomacacie serialu od producentów Breaking Bad ! > Właśnie wyszły pierwsze... aż 3 odcinki > > He, he, czyli olowa sezonu juz za nami ROTFL Bardzo chetnie obejrze Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Rectify 18.04.13, 09:05 pomacacie a jakze jak beda literki. bo na razie nie ma co do BB... jezu jakei mam do tego dlugie zeby. pierwszy sezon pyknelam. nawet podobal mi sie... ale potem jakos nie moglam dalej. wszytsko przez soa. Lenka ty lubisz BB co nie? drugi jest lepszy gorszy inny? i nastepne? jak mysle BB to jakos tak od razu mi przychodzi na mysl jak oni rozpuszczali te zwloki w wanie i ta wanna sie spierdolila za przeproszeniem pietro nizej normalnie mysmy sie wtedy poszczali ze smiechu Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Rectify 18.04.13, 23:41 pszczolaasia napisała: > pomacacie a jakze jak beda literki. bo na razie nie ma > co do BB... jezu jakei mam do tego dlugie zeby. pierwszy sezon pyknelam. nawet > podobal mi sie... ale potem jakos nie moglam dalej. wszytsko przez soa. > Lenka ty lubisz BB co nie? drugi jest lepszy gorszy inny? i nastepne? > jak mysle BB to jakos tak od razu mi przychodzi na mysl jak oni rozpuszczali te > zwloki w wanie i ta wanna sie spierdolila za przeproszeniem pietro nizej nor > malnie mysmy sie wtedy poszczali ze smiechu Wiesz co,oni robia taaakiedlugie przerwy,ze juz zupelnie nie pamietam jak to tam chronologicznie idzie i co bylo w ktorym sezonie. Ja po pierwszym zwatpieniu przy pierwszym odcinku (jak zobaczylam w pierwszej scenie tego Mr. White'a w gaciach na pustyni czy innym stepie, to sobie pomyslalam, ze chyba nie da sie tego ogladac,hi, hi...!!!) tak sie zakochalam w tym serialu, ze wszystkie sezony mi sie podobaly jednakowo ! Uwazam,ze aktorzy sa wyjatkowo dobrzy i naprawde swietnie sie to oglada w porownaniu z reszta sieczki jaka leci w innych serialach. Odpowiedz Link
ka_thy Re: Rectify 19.04.13, 18:40 > jak zobaczylam w pierwszej scenie tego Mr. White'a w ga > ciach na pustyni czy innym stepie, to sobie pomyslalam, ze chyba nie da sie teg > o ogladac,hi, hi...!!! O rany, Ty też Toż to dokładnie moje odczucia co do BB Tyle, że ja nigdy nie poszłam dalej Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Rectify 30.04.13, 15:14 Mysle, ze warto sprobowac obejrzec dalej. To naprawde DOBRY serial. Swietna gra aktorska, tylko temat taki dosc "mroczny", choc zalezy tez jaka kto ma wrazliwosc Ja czasami jedno oko zamykalam a drugim patrzylam, bo jednoczesnie nie moglam ogladac i chcialam wiedziec co bedzie dalej Odpowiedz Link
piegucha Re: Rectify 29.04.13, 16:18 Wczoraj obejrzalam pierwszy odcinek i jestem pod wrazeniem. Ciekawie sie zapowiada! Chyba bede ogladac Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Rectify 28.05.13, 11:04 Heh, wlasnie skonczylam wczoraj i powiem, ze wprawdzie skonczylo sie mniej wiecej tak jak podejrzewalam, to jednak generanie serial totalnie odbiegl od moich wyobrazen. Po przeczytaniu wstepnych streszczen, mimo wszystko oczekiwalam akcji a tu sie okazalo, ze to takie bardziej malowanie portretu psychologicznego. Dobry serial ale nie zebym go jakos szczegolnie szeroko polecala, bo nie kazdemu podchodza takie klimaty. Odpowiedz Link
lenkaaa O ! Drugi sezon jest ! 28.07.14, 20:29 Nawet nie wiedzialam, ze bedzie drugi sezon, a tu prosze: wyszlo juz 6 z 10 odcinkow. Chyba sie zabiore za to jak wroce z wakacji Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Rectify 20.10.15, 09:02 wlasnie jestemy w polowie drugiego sezonu. jacie. podoba nam sie. baaaardzo spokojny serial ale kurcze... ciekawi mnie. wczoraj skonczylismy o polnocy. trzeba sie przyzwyczaic do klimatu z alabamy. aktor pierwszoplanowy wybrany zajebiscie normalnie. wszyscy sa tam dobrani zajebiscie. Odpowiedz Link
lenkaaa trzeci sezon 20.10.15, 13:26 Juz leci trzeci sezon, ale ja bym musiala jeszcze raz 1 i 2 obejrzec zanim ten zaczne, bo prawie nic nie pamietam. Ten serial jest tak WOLNY, ze jakos sie przeslizguje w pamieci i zadnych wspomnien po sobie nie zostawia..... Normalnie zaden szczegol mi sie nie przypomina z drugiego sezonu. Zakonczenie pierwszego pamietam a drugiego ni hu-hu. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: trzeci sezon 21.10.15, 10:53 jestem w polowie to ci powiem: antha pracuje w supermarkecie i sie nie ukrywa ze swoim chlopakiem daniel chyba jest zakochany w zonie swojego brata i kupil mamie kuchenke gazowa konflikt w rodzinie brata chyba sie zazegnal - brat wygadal sie szeryfowi ze mu daniel kawy do tylka nasypal wiec mu ulzylo szwagierka jest w ciazy i wyzanala bratu swoje winy szeryf sie wygfadal ze daniel bratu kawy nasypal do tylko i go poddusil temu tam...jak mu tam. nie wiem politykowi ktory byl za zabiciem daniela. trup ktory plywa w rzece jeszcze nie wyplynol. koles ktory go wepchnal szuka go - trupa. moje obstawki: obstawiam ze trup pojdzie na daniela jak go znajda w koncu bo na pewno znajda. daniel wyszedl trup sie zrobil sam. ale tego przeciez nie wiadomo wie o tym tylko ten drugi kolega z ktorym trup na poczatku gadal i znazl trupa i go wepchnal. obstawka numer dwa- to oni zalatwili ta mityczna hanne i zwalili na wioskowego glupka. mnie ten daniel fascynuje... co to jest za inteligencja...on z kazdym wie w jakie tony ma uderzyc. kazdemu mowi dokladnie to co ten chce uslyszec...czad. tak ten serial jest WOOOLLLLNYYYY. mega wolny. dlategho ciesze sie ze zaczelam dopiero teraz ogladac. wlasnie wczoraj z mezem komentowalismy ze super ze teraz zaczelismy ogladac bo jakby po takim dlugiiiimmmmmm pooowowowlllnnym spogladanie daniela w niebo mialabym czekac tydzien na druuugiiieee spogladanie to bym tego nie przeszla chyba. a tak dwa dni 1 sezon i od razu lepiej sie toto oglada. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: trzeci sezon 21.10.15, 14:24 Bu-ha-ha, tylko kawe w tylku i podduszenie jako tako kojarze. Reszta nic mi nie mowi. Nie ma sily, bede ogladac od poczatku, ale najpierw poczekam na koniec 3 sezonu. Odpowiedz Link