ilekobietamalat 25.02.08, 20:15 jutro na cala noc do ground zero jade, w celu statystowania w nowym serialu tvn bede udawac ze sie dobrze bawie na koncercie blog27 i ze mam lat 15 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: bedem grac w serialu;> 25.02.08, 20:17 Heheeheheeh to małolata będziesz krótko mówiąć . Daj znać kiedy ten serial to będziemy Cię wypatrywać <lol>. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: bedem grac w serialu;> 25.02.08, 20:22 bed ekrecic filmy komorka;> to wam potem porozsylam;PPP serial 39i pol,a kiedy ten odcinek bedzie to mam nadzieje ze mi jutro powiedza) Odpowiedz Link
galaxian1 Re: bedem grac w serialu;> 25.02.08, 20:24 Gratulejszyn ! A mnie tez chcieli zwerbowac, do jakiegos serialu typu Detektywi czy W11, ale sie nie dalem )) Odpowiedz Link
agamasia Re: bedem grac w serialu;> 25.02.08, 20:29 Normalnie serialowcy pełną gębą DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: bedem grac w serialu;> 25.02.08, 20:30 Oj Glx trza było się zgodzić, byś był sławny . Te autografy, wywiady, wizyty w zakładach pracy... Nie skusiło Cię????? Odpowiedz Link
agamasia Re: bedem grac w serialu;> 25.02.08, 20:33 Noooooooooooo Twój odcinek to bym sobie nawet nagrała na pamiątkę DD Odpowiedz Link
aniuta75 Re: bedem grac w serialu;> 25.02.08, 20:35 Noooo. Nagrała i w ramki oprawiła <lol>. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: bedem grac w serialu;> 25.02.08, 20:38 aniuta75 napisała: > Oj Glx trza było się zgodzić, byś był sławny . Te autografy, wywiady, wizyty w zakładach pracy... Nie skusiło Cię????? No moze jakby mnie werbowali do SPNa, bo bym sie dal ! Jako np. trzeci, zaginiony brat Odpowiedz Link
aniuta75 Re: bedem grac w serialu;> 25.02.08, 20:44 galaxian1 napisał: > No moze jakby mnie werbowali do SPNa, bo bym sie dal ! > Jako np. trzeci, zaginiony brat Albo siostra PPDD. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: bedem grac w serialu;> 25.02.08, 20:45 aniuta75 napisała: > Albo siostra PPDD. Bo Cie zaraz kopne w... babo ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: bedem grac w serialu;> 25.02.08, 20:45 Hihihihii żartuję nooooooooooooooo DD. Odpowiedz Link
milka323 Re: bedem grac w serialu;> 25.02.08, 21:22 oszz. no normalnie same gwiazdy na lumie siedzą ;D. ale jednego Ci współczuje. że będziesz musiała oglądać tą trolke z blog 27 przez tyle czasu ;P. Odpowiedz Link
asiaw73 Re: bedem grac w serialu;> 25.02.08, 22:38 Gratuluję! Koniecznie opowiedz jak było. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: bedem grac w serialu;> 26.02.08, 08:20 milka ja nawet nie wiem co to to jest;> musze sie ubrac pasujaco, powiedzieli ze punkowo,ale jakos moje punkowo a ich punkowo to chyba dwie rozne rzeczy brr Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: bedem grac w serialu;> 26.02.08, 08:19 oo tak, ja w czwartek mam isc na anne marie costam Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: bedem grac w serialu;> 26.02.08, 08:21 ilekobietamalat napisała: > oo tak, ja w czwartek mam isc na anne marie costam to tak w ramach galaxianowych w11 Odpowiedz Link
milka323 Re: bedem grac w serialu;> 26.02.08, 15:09 Kobito, tyś w jakiejś agnecji ze statystami jestes, czy co? ;P. Odpowiedz Link
ilekobietamalat wrocilam:D 27.02.08, 07:43 pol godziny temu dziazs proba, ujecie, dubel stooooooop, kolejny dubel, stooooooop, zaczelo sie o 18, okolo polnocy zrobili nam przerwe, i dali jedzenie w postaci fasolki w pomidorowym sosie z kielbasa. no wiec ja(wege) i moj wege przyjaciel radosnie wydlubywalismy fasole z tego czegos bo glodni bylismy potwornie. dziewcze z blog27 okazalo sie milutkie (naprawde), a chlopcy z zespolu ach perkusista okazal sie przyjacielem mojej przyjaciolki, basista byl dosyc mlody wiec nie dla mnie;>,ale gitarzysta i klawiszowiec.. achh ciacha, ciasteczka, ciastunia poezja po prostu poza tym troszku aktorow sie tam pokrecilo,a przede wszystkim karolak i widawska. karolak jest obledny,a widawska wydawala mi sie w tv wieksza, a to calkiem normalna kobitka umeczylam sie strasznie, ale bylo fajnie to tak w skrocie Odpowiedz Link
milka323 Re: wrocilam:D 27.02.08, 10:51 a ja się dowiedziłam, że moja kolezanka też tam była. więc kto wie, może się gdzieś tam minełyscie? hahaha. Odpowiedz Link