w.ann 21.06.07, 22:43 Jeżeli to można sprowadzić do kilku słów, co sądzicie o kredytach hipotecznych w tym banku? Oferta, obsługa, terminowość, itp? Sprawa pilna!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur321 Re: Polbank 22.06.07, 09:04 Zastanawiam sie nad kredytem w tym banku. Plus jest taki, ze nie pobieraja zadnych kosztow okolokredytowych, ale za to trzeba zaplacic wyzsza marze w oprocentowaniu. Czyli nie trzeba miec zadnej gotowki zeby dostac kredyt, ale jako ze nie ma nic za darmo to "spłaca się" ten brak kosztow w wyzszych ratach kredytowych... Doswiadczen praktycznych (obsluga, termonowosc etc) nie mam. Pozdrawiam art Odpowiedz Link
arfer Re: Polbank 09.12.07, 11:45 Marża to pierwsza sprawa (jest do przełknięcia), większym kosztem, który dodatkowo kryje część kosztów jest duży spread. Odpowiedz Link
mpatrys [...] 22.06.07, 14:16 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
fru-go1 Re: Polbank 27.11.07, 11:31 witam wszystkich. Mam taki bardzo wielki problem z tym bankiem i bede odradzała jakikolwiek kredyt w tym banku. Jest to moim zdaniem cyrk a nie bank. Pracownicy nic nie wiedzą, infolinia też a dyrektor nie ma czasu. Mam trzy produkty u nich ostatnio miałam problem z kartą kredytową wpłaciłam kwote wymagana nawet wyższą na tą karte dokładnie 13.11.2007 pieniądze szły do nich 10 dni ( wpłacałam w placówce) gdzieś zginęły po drodzę jak już wysłałam fax pieniądze zaksięgowali ale zablokowaną mam karte i niekt nie umie mi powiedziec dlaczego tak się stało. wysyłają codziennie po trzy maile do działu technicznego ale oczywiście nikt nie odpowiada na mój problem. Powiedziałam że nie po to wziełam karte kredytową zeby pieniądze leżały tylko żebym z nich korzytała. 14 dni nie mogę nic z tym zrobic. Jeżeli ktoś może mi pomóc a wy wiecie kto to taki bedzie prosze o odpisanie na mój problem. Jestem zdruzgotana tym bankiem ich zachowaniem i niekompetentnością. Odradzam bank z całą pewnością ja już jestem taka zła że zastanawiam sie nad konsolidacją w inym banku. mam u nich rok kredyt i co miesiąc idąc wpłacać zadłużenie wychodze chora z nerw. nie zdarzyło się żebym przez rok wyszła spokojna. pozdarawiam Odpowiedz Link
fortis_hipoteka Re: Polbank 27.11.07, 19:02 Kilka komentarz o Polbanku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49&w=71882833&a=71882833 Ogólnie: Bywa różnie. Niektórzy sobie chwalą, ale pojawia się wiele opinii o niedotrzymywaniu terminów zarówno rozpatrywania wniosku jak również wypłaty transz... Odpowiedz Link
jacekstud Re: Polbank 28.11.07, 21:00 witam ja polecam bralem kredyt we frankach i wszystko bardzo dobrze szybki termin , bardzo dobry kontak z doradca , bralem w oddziale w Krakowie na Grodzkiej, wiec najlepiej tam brac , a co do zlych opini trafiaja sie w kazdym banku bo wszystko zalezy od ludzi , na jakich trafimy w danym oddziele banku, wszystko zalezy od ludzi czyli od nas samych pozdrawiam jacek Odpowiedz Link
malik70 Re: Polbank 02.12.07, 20:18 witam, ogolnie w wiekszosci bankow da ise znalezc oferte odpowiadajaca naszym potrzeba bo po to banki tworza swoja oferte do tego banku proponowalnym sprawdizc oferte GE i milenium i na koniecporownac te 3 banki. Odpowiedz Link
jakub-rudynski Re: Polbank 02.12.07, 20:42 Nie polecam! 2 krotnie z moimi klientami staraliśmy się o kredyt i za każdym razem nie obyło sie bez problemów. M.in. zaginęła umowa wysłana z centrali, wniosek rozpatrywany był przez miesiąc (powiedziano mi że jest okres urlopowy i nie wiedzą ile to jeszcze potrwa, zgubili ksero księgi wieczystej.... Po dwóch podejściach do tego banku zrezygnowałem już na stałe ze współpracy. Odpowiedz Link
malik70 Re: Polbank 07.12.07, 20:44 no to w takim wypadku rzeczywisxie sie to nieciekawie prezentuje dla banku w koncu klient nasz pan wiec powinno sie dbac o niego... Odpowiedz Link