Dodaj do ulubionych

kolejny psiaczek do oddania... okolice olsztyna

04.05.11, 12:29
allegro.pl/uroczy-shih-tzu-za-darmo-i1594969325.html
Obserwuj wątek
    • agatek28 Re: kolejny psiaczek do oddania... okolice olszty 04.05.11, 13:29
      O raju...niczym mój...taka sama barwa...chętnie bym go wzięła ale pół Polski do przejechania...ooooo....Byłby brat blizniak;) Mam nadzieję, że znajdzie dobrego opiekuna bo widac , że piesek zadbany.
      • olla09 Re: kolejny psiaczek do oddania... okolice olszty 04.05.11, 15:24
        Zakochałam się w Nim! Jest prześliczny! Nie macie pojęcia jak bardzo bym go zaadoptowała, lecz jest jeden problem, że ma już 1 shih-tzaczka ,a jeszcze 2 ! Ja bym nie dała rady z dwoma, ale bardzo bym chciała .
        • maby-baby Re: kolejny psiaczek do oddania... okolice olszty 04.05.11, 18:28
          Zastanów się. Spokojnie dałabyś radę z dwoma. Mam dwa i nie widzę różnicy:)
          Wręcz przeciwnie - jestem mniej okupowana, bo zajmują się sobą:)
          Pozdrawiam!
          • an3czka2 Re: kolejny psiaczek do oddania... okolice olszty 12.06.12, 22:16
            Potwierdzam kochanie, też mam dwie sunie jest super:). Bawią się pięknie i nie nudzą się nigdy. Więcej psa do kochania:). Pozdrawiam z dziewczynami:)
        • karoolcia1619 shi tzu 05.04.12, 19:41
          Chętnie przygarnę pieska rasy shi tzu . To bardzo kochane pieski i jeżeli ktoś ma takiego pieska do oddania to chętnie go wezmę . Proszę o kontakt 796647404 lub gg 6858437
    • arbuziki Re: kolejny psiaczek do oddania... 11.06.12, 17:37
      Przeglądałam allegro i aż mnie zmroziło.
      allegro.pl/shih-tzu-dorosla-suka-hodowla-kaskada-i2385902737.html
      Myślałam w pierwszej chwili, że to psinka, która jest już sporo starsza a potem czytam, że ma tylko 3 lata. Jestem tak cholernie zła na takie osoby, które jeszcze żądają pieniędzy za pozbycie się ich zużytej maszynki do robienia pieniędzy!
      • cccykoria Re: kolejny psiaczek do oddania... 17.06.12, 16:07
        handluje jeszcze innymi pieskami, yorki, westy itd.

(...)miarą człowieczeństwa jest stosunek do zwierząt....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka