misiaczek-buziaczek 18.03.12, 19:14 Mój Fado po jedzeniu czy piciu głośno beka :) Wszystkie sih tzu tak mają czy tylko mój pupil jest taki niewychowany? Przyznam szczerze, że nigdy wcześniej u psów nie słyszałam takich rzeczy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1andzika Re: Ciekawostka 18.03.12, 20:21 hahaha niezły jest:)))))))) mój tak nie robi:) ale może jeszcze nie zmężniał:) Odpowiedz Link
arbuziki Re: Ciekawostka 18.03.12, 20:49 Tak, mojej Klusce też się to zdarza :) Zawsze się śmieję, że jest jak mały bobasek, któremu po jedzeniu musi się odbić :) Odpowiedz Link
cavallo1992 Re: Ciekawostka 18.03.12, 21:05 u mnie jest to samo , po jedzonku musi się odbić ;) znak , że się przyjęło ;) Odpowiedz Link
danonek81 Re: Ciekawostka 18.03.12, 21:52 Dokładnie, moja Rita po odejściu od miski-stanie -beknie i kładzie się(pół godzinki dla słoninki);)) Odpowiedz Link
an3czka2 Re: Ciekawostka 19.03.12, 08:34 Maluszki muszą być wręcz ,,zmuszone" do tego aby im sie odbiło:). Zawsze tego pilnowałam, dla ich bezpieczeństwa, aby się nie zachłysnęły ulanym pokarmem. Moje były łakomczuchy i zawsze porządnie bekały:). Dziś dziewczyny zawsze to robią dubeltowo, jedna po drugiej:). Ania. Odpowiedz Link
agatek28 Re: Ciekawostka 19.03.12, 16:33 Mojemu też się dobija..widać tak już mają...ale mój ma jeszcze coś...puszcza sobie ''bezdzwięczne'' bąki ;D;D Jakie zdziwienie u człowieka jak tu pojawia się smrodek nie wiadomo skąd ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
cccykoria Re: Ciekawostka 19.03.12, 18:38 ale się uśmiałam, frediemu też się odbija:) to dobrze, nie trzeba brać ich na rączki i klepać po pleckach:-) hihi odnośnie bąków;) jego 1-szy to tak się wystraszył i szukał bez końca, o co chodzi?;) a wąchania nie bylo końca:) Odpowiedz Link
marta13sar Re: Ciekawostka 20.03.12, 09:23 Moja Amber również z tych bekających. Ale zaczęło się to dopiero niedawno, jak zmieniłam karmę na hypoalergiczną. Mam nadzieję że to dobry objaw. Odpowiedz Link
iwona.jg Re: Ciekawostka 20.03.12, 13:48 Mój nie beka.. tzn. beka - ale drugą stroną ;P Nie za często , ale się zdarza. Figiel zawsze zdziwiony i szuka źródła zapaszku Odpowiedz Link