hvangreen 30.06.12, 20:53 Stwierdziłem że piesek na spacerze dostaje jakby parariżu ,kładzie sie nie reaguje na nic ,po chwili przechodzi i jest normalny-czy to coś poważnego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an3czka2 Re: Paraliż psa 01.07.12, 10:44 Nie mam pojęcia co to jest, powinnaś się udać do weterynarza. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
hvangreen Re: Paraliż psa 01.07.12, 17:47 Bardzo dziękuję za odpowiedzi-szukam porady od tych co mieli taki sam problem-prosze więc nie pisać abym zapytał weta-właśnie jego podejrzewam że dał mojemu psu takie coś że teraz powinienem znowu zaliczyć u niego wizytę Odpowiedz Link
kami_aicha Re: Paraliż psa 01.07.12, 21:17 to może zmienić lekarza?? bo moja Aicha czasem tak ma, że się kładzie i koniec. Ale to u nas raczej na znak protestu "nie idę dalej i albo mnie zaniesiesz albo zostaję"... i czasem właśnie jak jest za gorąco a mamy kilku godzinny spacer, wtedy też idzie i idzie i nagle "pac" i leży. Ale wtedy spryskuję ją wodą i daję jej chwile i już jest dobrze... Odpowiedz Link
hvangreen Re: Paraliż psa 01.07.12, 22:56 Właśnie o to go też podejrzewałem-nie chce mi się dalej iść.Ale jak zobaczyłem jak mu się tak lewa łapka pod spód zawija i jak pupa tak wysoko stoi-to zwątpiłem,tym bardziej ze on sam wydaje się tym być najbardziej zdziwiony.Nie cierpi bo to byłoby hasło do działań,ale... Odpowiedz Link
an3czka2 Re: Paraliż psa 02.07.12, 10:16 Wiesz, określenie że łapka mu się podwija pod spód i przybiera dziwne pozycje, jest niepokojące. Może mały ma przykurcze, mogą mu dokuczać stawy podczas spaceru, to się zdarza. Brak niektórych mikroelementów, witamin też może to powodować. Piesio jak nie che po prostu iść, ma dość, to się po prostu kładzie plackiem i sobie leży, ale nie jak sparaliżowany. Optowała bym za wizytą u weterynarza. Anna. Odpowiedz Link
kami_aicha Re: Paraliż psa 04.07.12, 14:24 Hvangreen czy wiesz już co dolega twojemu psiakowi?? Odpowiedz Link