sheya94
16.04.13, 20:22
Za jakiś tydzień czy 2 miałam dostać moją wymarzoną Chice (Czikę) .. Takie imię wybrałam dla mojego szczeniaczka . Mam juz prawie wszystko kupione dla mojej pociechy która miała u mnie być za 2 tygodnie .. Jednak .. życie to nie bajka i wszystko poleciało jak piach przy wietrze :c ... Pieska nie dostanę gdyż rodzice nie mają pieniędzy . Byłam bardzo szczęśliwa że dostanę pieksa , Mam wszystko przeczytane na temat szczeniaków Shih Tzu , o pielęgnacji itp . A tu taki psikus . Dostanę go MOŻE za pół roku ... Szukam ciągle na google jakiegoś szczeniaka za 250 zł ale nikt normalny nie sprzeda szczeniaka Shih Tzu za takie śmieszne pieniądze :< . Smutno mi , serce mi pękło ... Gdy patrzę na te wszystkie zakupione zabawki oraz te puste miski chcę mi się płakać .. Już sobie myślałam jak to będzie , jak ona będzie słodka i kochana , jak będę ją uczyć siusiu jak dziecko :( . Jednak sprawdza się zdanie "Kogut myślał o niedzieli a w sobotę łeb mu ścieli" . Strasznie mi smutno , i to rozczarowanie mnie przygniata .. Ehh . Do tego jeszcze co wyjdę na dwór to widzę jakiegoś Shih Tzu (Co za zbieg okoliczności! ) .. Musiałam się wyżalić :CC .
Pozdrowienia dla Was i waszych Psinek :I