Dodaj do ulubionych

Zdjęcia:)

14.09.13, 14:56
Hey dziewczyny w moim profilu znajdziecie kilka nowych zdjec mojej bandy:)jesli macie ochotę zerknac to zapraszam:)
Obserwuj wątek
    • an3czka2 Re: Zdjęcia:) 14.09.13, 15:04
      Śliczne jak zawsze:), wypielęgnowane i piękny domek masz. Mają gdzie biegać, to jest super:).
      Pozdrawiam z małpkami:) Ania.
      • 9czarna Re: Zdjęcia:) 14.09.13, 18:15
        Aniu staram sie dbac o moje sloneczka:) a domek to nasz letniskowy ten w korym mieszkamy jest duzo wiekszy.
        • shih-mo Re: Zdjęcia:) 14.09.13, 19:56
          No piękne i bardzo zadbane psiaki!
          • shihmonka Re: Zdjęcia:) 14.09.13, 22:33
            Czarna śliczne masz te dziewczyny - i starsze ładniutkie i ta najmłodsza czarnulka fantastyczna !
            Sweterki też fajne i kapitalnie w nich wyglądają , widziałam takie w necie , powiedz mi jaki rozmiar kupiłas na dorosłe panny ?
            • 9czarna Re: Zdjęcia:) 15.09.13, 09:54
              Dziekuje za mile slowa:)kocham moja bande i lubie o nie dbac:)a sweterki dla starszakow czyli psa Axelka i suni Teri sa w rozmiarze 5. W ogloszeniu sweterkow byly podane wymiary kazdego rozmiaru wymierzylam tylko psiaki i zamowilam podajac kolor i rozmiar.
        • an3czka2 Re: Zdjęcia:) 16.09.13, 11:18
          No to pięnie , my szukamy właśnie domku letniskowego w zielonogórskim, bardzo kocham te strony i świetnie się tam czuję. Coś znajdziemy na pewno, ale trzeba nieco czasu poświęcić:).
          Ja puki się nie zaleczę do końca, nie mogę się wynieść z Wrocławia. Muszę mieć lekarzy pod ręką, ale jest coraz lepiej. Ja tam jestem dobrej myśli:).
          Pozdrawiamy twoją bandę, małpki i Ja.
          • 9czarna Re: Zdjęcia:) 16.09.13, 15:28
            Domek letniskowy to fajna sprawa,ja w naszym swietnie odpoczywamjest cisza,spokoj,ptaszki spiewaja,dookola las,zeskie powietrze czego chciec wiecej.Dom wktorym mieszkammy na stale jest duzo wiekszy tez jest ogrod wiec moje skarby maja gdzie poszalec:) Zycze Ci Aniu przede wszyskim powrotu do zdrowia bo ono jest najwazniejsze cos o tym juz wiem,i abys znalazla swoj domek letniskowy:) Pozdrawiam z moja banda:)
            • an3czka2 Re: Zdjęcia:) 17.09.13, 14:34
              Hmm...pewnie że fajna sprawa, ale są i inne priorytety, najpierw zdrowie:), a potem to już poleci.
              Pozdrawiam Ania.
              • 9czarna Re: Zdjęcia:) 17.09.13, 15:55
                Wlasnie zdrowko najwzniejsze,dlatego zycze Ci go z calego serducha:) a z czasem domek sie znajdzie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka