9czarna 14.09.13, 14:56 Hey dziewczyny w moim profilu znajdziecie kilka nowych zdjec mojej bandy:)jesli macie ochotę zerknac to zapraszam:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an3czka2 Re: Zdjęcia:) 14.09.13, 15:04 Śliczne jak zawsze:), wypielęgnowane i piękny domek masz. Mają gdzie biegać, to jest super:). Pozdrawiam z małpkami:) Ania. Odpowiedz Link
9czarna Re: Zdjęcia:) 14.09.13, 18:15 Aniu staram sie dbac o moje sloneczka:) a domek to nasz letniskowy ten w korym mieszkamy jest duzo wiekszy. Odpowiedz Link
shihmonka Re: Zdjęcia:) 14.09.13, 22:33 Czarna śliczne masz te dziewczyny - i starsze ładniutkie i ta najmłodsza czarnulka fantastyczna ! Sweterki też fajne i kapitalnie w nich wyglądają , widziałam takie w necie , powiedz mi jaki rozmiar kupiłas na dorosłe panny ? Odpowiedz Link
9czarna Re: Zdjęcia:) 15.09.13, 09:54 Dziekuje za mile slowa:)kocham moja bande i lubie o nie dbac:)a sweterki dla starszakow czyli psa Axelka i suni Teri sa w rozmiarze 5. W ogloszeniu sweterkow byly podane wymiary kazdego rozmiaru wymierzylam tylko psiaki i zamowilam podajac kolor i rozmiar. Odpowiedz Link
an3czka2 Re: Zdjęcia:) 16.09.13, 11:18 No to pięnie , my szukamy właśnie domku letniskowego w zielonogórskim, bardzo kocham te strony i świetnie się tam czuję. Coś znajdziemy na pewno, ale trzeba nieco czasu poświęcić:). Ja puki się nie zaleczę do końca, nie mogę się wynieść z Wrocławia. Muszę mieć lekarzy pod ręką, ale jest coraz lepiej. Ja tam jestem dobrej myśli:). Pozdrawiamy twoją bandę, małpki i Ja. Odpowiedz Link
9czarna Re: Zdjęcia:) 16.09.13, 15:28 Domek letniskowy to fajna sprawa,ja w naszym swietnie odpoczywamjest cisza,spokoj,ptaszki spiewaja,dookola las,zeskie powietrze czego chciec wiecej.Dom wktorym mieszkammy na stale jest duzo wiekszy tez jest ogrod wiec moje skarby maja gdzie poszalec:) Zycze Ci Aniu przede wszyskim powrotu do zdrowia bo ono jest najwazniejsze cos o tym juz wiem,i abys znalazla swoj domek letniskowy:) Pozdrawiam z moja banda:) Odpowiedz Link
an3czka2 Re: Zdjęcia:) 17.09.13, 14:34 Hmm...pewnie że fajna sprawa, ale są i inne priorytety, najpierw zdrowie:), a potem to już poleci. Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link
9czarna Re: Zdjęcia:) 17.09.13, 15:55 Wlasnie zdrowko najwzniejsze,dlatego zycze Ci go z calego serducha:) a z czasem domek sie znajdzie:) Odpowiedz Link