Dodaj do ulubionych

Chwalę się

25.04.14, 19:55
Nasz Tymek:)
fotoforum.gazeta.pl/photo/3/vh/jg/wz2z/rNvY3boFpJzF68gmxX.jpg
Obserwuj wątek
    • an3czka2 Re: Chwalę się 25.04.14, 20:43
      Jest śliczny :).
      Pozdrawiamy z Lilą i Fabcią.
      • kamila2401 Re: Chwalę się 25.04.14, 23:08
        cudny! ;)
        pozdrawiam z Simbą :D
    • liliansob Re: Chwalę się 25.04.14, 23:08
      Kamelia też sie chciałam pochwalić. Nasze pieski są bardzo podobne wiekowe, tak mi się wydaje. Moja Sisi ma 5 m-cy, a Twój ile? fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3634308,2,1,IMG-1074.html
      • an3czka2 Re: Chwalę się 26.04.14, 15:50
        Twoja kruszynka też śliczna :)
        Pozdrawiam z małpkami, Ania.
        • liliansob Re: Chwalę się 26.04.14, 17:46
          Dziękuję Aniu. Jest kochana, dwa ząbki już jej wypadły, ale nie znalazłam, chyba połknęła.
          Pozdrawiam również Lilka
          • kamila2401 Re: Chwalę się 26.04.14, 23:46
            śliczna jest ;-)
            Mojemu też zabki zaczynaja wypadac,ostatnio jednego znalazlam :)
            pozdrawiam
          • an3czka2 Re: Chwalę się 27.04.14, 10:18
            Muszę też dodać że ma śliczną szatę, podobna do mojej Lili. Teraz niestety są obcięte obie, muszę się nieco pod kurować aby mieć siłę na czesanie codzienne :). Fabcia wygląda jak lemurek, bo kazałam P.Alicji mocno wyciąć pod oczkami. Mamy problem z jej oczkami, ale staram się nad tym panować :). Włoski odrosną szybko, a uwielbiam je z długim włosem.
            Pozdrawiam Ania.
            • kamelia14 Re: Chwalę się 28.04.14, 08:56

dziękuję Wam bardzo za miłe słowa.
              Maleństwo jest u mnie dopiero od wczoraj, aklimatyzuje się do nowego otoczenia,
              do życia bez mamy i sióstr.
              Wczoraj jak przywieźliśmy go /ok 12/ zjadł wszystko ze smakiem całą suchą karmę /taką jak w domu wedle zaleceń namaczaną rozgnieciona widelcem/
              szaleje , biega jest wesoły w nocy wcale nie było go słychać cudo
              ale apetyt zanikł!
              chyba pojadę z nim do weta dziś jeśli nie zje dalej
              Rano podzióbał z łyżeczki trochę karmy może /z 3 kuleczki/
              i tyle
              pije wodę cały czas .Martwię się.
              • kamelia14 Re: Chwalę się 28.04.14, 13:19

ufff sama sobie odpowiem :)
                zajada aż mlaszcze
                bombel jeden:D ale mi strachu napędzil!
              • paulamu Re: Chwalę się 28.04.14, 13:44
                Nie ma sie co martwic, moj 1 szczeniorek 4 dni ledwo skubal karme...zmiana otoczenia, tesknota za mama, rodzenstwem robi swoje, o ile pije to dobrze. a tak na przyszlosc tez w sumie nie ma obaw bo to wybredne nasienie :) przyzwyczaisz ze je o danych godzinach to tez nie zawsze zje, po prostu moze nie miec ochoty, albo nastroju jak ludzie, moj raz caly dzien nic nie zjada a potem wylizuje miche pod wieczor, innym razem zje z rana a potem jeszcze i jeszcze...nie jest lapczywy, je jak chce i sie nie martwie o ile w ogolnym rozrachunku nie jest za malo.
                • an3czka2 Re: Chwalę się 28.04.14, 19:08
                  Tak jak pisała poprzedniczka, nic się nie dzieje. Moja Lilunia jadła od pierwszego dnia, ale już jej dzieci grymasiły w nowych domkach. Miałam sporo telefonów, bo maluszki bardzo tęskniły. Płakały po nocach , były nieco osowiałe, ale po 3-5 dni mijało. Dłużej chyba Lila rozpaczała za dziećmi :). To mija po paru dniach, spokojnie.
                  Pozdrawiam Ania.
    • ib1972 Re: Chwalę się 02.05.14, 16:16
      Śliczny piesio. Pozdrawiamy .Iza i Lusia.
      • bat-ka3 Re: Chwalę się 16.05.14, 12:14
        śliczne te wasze maleństwa, tylko mój jakoś odbiega od normy kolorystycznej, ale też jest śliczna ludzie.gazeta.pl/ludzie/0,120298,10639191.html?user=bat-ka3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka