Dodaj do ulubionych

Do an3czka2

15.09.14, 16:11
Aniu , bardzo proszę o namiary Twojego lekarza od alergii.
Moja sunia jest od maja w Kiełczowie , niestety wiem że jej się pogorszyło , ma te ślady czerwone już na tylnych łapkach tez, oraz mordeczkę ma czarną od zacieków.
Koniecznie chcę zrobić testy , więc może na pocztę wrzuć mi namiary .
W piątek będę z nią biegała po lekarzach.
Pozdrawiam - Małgorzata

[URL=http://smayliki.ru/smilie-880776135.html][IMG]http://s14.rimg.info/bcf2cf3ea2263475e63dd41a7d16dbe0.gif[/IMG][/URL]
Obserwuj wątek
    • an3czka2 Re: Do an3czka2 15.09.14, 20:30
      Witaj Małgosiu. Kochanie ja robiłam badania swojej na klinikach we Wrocławiu, prowadził ją dr.Popiel. Tyle że musisz znaleźć nr. do rejestracji tam, bo ja posiałam, powinien być w necie. Teraz kontynuuje u dr. Bernadzkiego na Stabłowicach. On przyjmuje na Stabłowickiej 60. Wstępne badania jednak polecam Dr. Popiela, sporo nam pomógł. Powiem ci jednak że mimo leczenia, Lila nadal maceruje łapy i ma zaróżowione, ale na to nie ma rady. Jednak nie łysieje, co było dużo gorsze, sterydy zrobiły swoje.
      Pozdrawiam Ania, powodzenia.
      • malgokasp59 Re: Do an3czka2 16.09.14, 08:46
        Aniu zapisałam , ją do kliniki wet. na pl. Grunwaldzki, tam przyjmuje dr. Popiel , ale nie wiem czy można się imiennie do niego zapisać .
        • an3czka2 Re: Do an3czka2 16.09.14, 11:40
          Na pewno można, i tylko ciężkawo dorwać termin, ale na prawdę warto poczekać.
          Pozdrawiam Ania.
          • malgokasp59 Re: Do an3czka2 19.09.14, 17:59
            Byłyśmy na badaniu u dr Agnieszki Ciekiera , twój dr będzie przyjmował w październiku ale nie ma jeszcze rozpisanych dyżurów.
            Pani dr zbadała pod mikroskopem próbki , które pobrała z różnych miejsc skory psa i okazało się że to drożdżyca . Dostałyśmy specjalne szampony do kąpieli dwa razy w tygodniu oraz do mycia pod paszkami oraz maść
            • an3czka2 Re: Do an3czka2 21.09.14, 12:03
              Małgosiu a jaki szampon dostałaś?, bo może coś zmienię u fabii. Ona ma niestety skłonności do drożdżyc.
              Pozdrawiam Ania.
              • malgokasp59 Re: Do an3czka2 21.09.14, 17:41
                Pranie wstępne-sebovet clean,
                pranie zasadnicze -ketoscan ----takie kapiele dwa razy w tygodniu , codziennie przemywanie pach i pachwin codziennie ketoscanem 2razy dziennie potem smarowanie clotrimazolem .
                zobaczymy jaki będzie efekt.
                • malgokasp59 Re: Do an3czka2 22.09.14, 17:35
                  Już widać poprawę , skóra jest już lekko różowa . Włosy niestety do wycięcia bo są rude i nie zmienią koloru do czasu odrostu.
                  • an3czka2 Re: Do an3czka2 22.09.14, 19:43
                    Chyba się wybiorę do tej twojej suni pani doktor, bo czekać mi się nie chce na dr. Popiela. Fabia u naszego weta dostała Virbac-Peoderm i ponoć ma pomóc, ale martwi mnie jej głowa, ciągle powstają znowu łyse miejsca. Nasz wet powiedział że chyba taka jej uroda, że włos po chorobie nie odrasta, ale coś mi to nie pasuje. Może ta pani doktor coś zaradzi. dzięki za info.
                    Pozdrawiam Ania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka