kazik355 Re: zdrowa żywność 25.04.13, 15:29 o fajnie! dzięki za propozycje:) ja natomiast polecam: www.biobazar.org.pl/ zakupow przez internet nie da sie zrobic ale pojsc i przekonac sie na wlasne oczy mozna;) Odpowiedz Link Zgłoś
pikadooor Re: zdrowa żywność 25.04.13, 15:48 Ja na bioBazarze co sobota jestem, żeby było zdrowiej to piechotką idę lub rowerem, przynajmniej wiem, co kupuję i mogę bez obaw podać dzieciom, a oboje są alergikami niestety Odpowiedz Link Zgłoś
margajc Re: zdrowa żywność 19.09.13, 09:40 Nie trzeba wcale iść na bazar - można zakupić w Internecie, na przykład na jemcodobre.pl/ . Dostarczają do domu - zimą świetne rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik355 Re: Ciekawe strony www 26.04.13, 13:40 Rzeczywiście całkiem ciekawe te przepisy. Ja akurat na szczęście mojej żony bardzo lubię gotować i dobrze mi to wychodzi więc skorzystam z Twojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
martta87 Re: Ciekawe strony www 12.07.13, 20:57 Ja polecam nie duży, za to z przemiłą obsługą sklep www.bioterra.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monikaaa85 Re: Ciekawe strony www 23.06.14, 10:20 Świetna strona z miodem z domowej pasieki. http://www.pasieka.org Odpowiedz Link Zgłoś
lesniczovka Re: Ciekawe strony www 23.07.14, 15:45 Pyszne, naturalne warzywa, owoce i zioła. Z dowozem miedzy innymi na terenie Krakowa i Tarnowa. Dużo nietypowych produktów... Zawsze świeże. Polecam! podkarpackiepole.blogspot.com/p/bazarek.html Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowie_moje Re: Ciekawe strony www 05.09.14, 21:36 Sprawdźcie www.czytajjedzenie.pl i będzie znać skład produktów! Odpowiedz Link Zgłoś
pawcio1966 Re: Ciekawe strony www 30.11.14, 19:17 www.facebook.com/pages/Klub-Zdrowego-Od%C5%BCywiania-Basen-Posnania-Pozna%C5%84/621244867959949 Odpowiedz Link Zgłoś
zakupynazdrowie Re: Ciekawe strony www 17.12.14, 15:57 Zapraszam do sklepu z certyfikowaną żywnością ekologiczną. W ofercie znajdą Państwo produkty pełnowartościowe, nieoczyszczone, z pełnego przemiału, dzięki czemu uczucie sytości utrzymuje się znacznie dłużej. Zapraszamy do kosztowania produktów o obniżonej kaloryczności - polecamy dżemy i konfitury ekologiczne niesłodzone cukrem. Wszystkie produkty z dostawą do domu!!! Link do sklepu: www.zakupynazdrowie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
heli32 Re: Ciekawe strony www 08.01.15, 15:22 Ciekawy blog o zdrowym odżywianiu blog o zdrowym odżywianiu przepisy blog o zdrowym trybie życia zdrowe odzywianie blog Odpowiedz Link Zgłoś
grzywamich Re: Ciekawe strony www 22.04.15, 10:15 www.cabas.pl e-sklep ze zdrową i certyfikowaną żywnością z dostawą do domu. Towar kupuje się prosto od regionalnych producentów. Odpowiedz Link Zgłoś
2lumena Re: Ciekawe strony www 09.05.15, 11:35 znalazłam całkiem interesujący portal o zdrowym odżywianiu bioportal.pl i nie tylko, przepisy informacje o różnych produktach Odpowiedz Link Zgłoś
michalpala.bb Re: Ciekawe strony www 17.05.15, 18:02 Od niedawna prowadzę blog o szeroko pojętej ekologi i zdrowym odżywianiu. Gdyby ktoś był zainteresowany współpracą, chciał pomóc w pisaniu artykułów to zachęcam do kontaktu. www.ekologicznysklep.net/blog - na razie nie jest on może bogaty w treści, jak piszę dopiero zaczął żyć i myślę, że razem możemy zbudować ciekawą platformę z wieloma radami dla świadomych konsumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
minorthreat Ecozoom 07.09.15, 14:52 Ostatnio natrafiłem na EcoZoom, świetny serwis. Pasaż internetowy, w którym można zakupić kompletnie różne produkty ekologiczne bezpośrednio od dystrybutorów i producentów. Od jedzenia po tekstylia. Polecam! ecozoom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klapka3 Re: Ciekawe strony www 25.09.15, 17:00 Może kogoś zaciekawi odchudzający chlebek: islaverde.eu/dlaczego-odchudza/ Zajadam go już od dłuższego czasu, żadnych efektów ubocznych czy też działań niepożądanych jak to niektórzy zarzucają produktom odchudzającym :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wedlinylutobrok.pl Re: Ciekawe strony www 12.06.16, 21:31 Otwieramy właśnie sklep internetowy z naszymi wędlinami, mamy produkty zdobywające liczne nagrody i znajdujące się na Liście Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa www.wedlinylutobrok.pl Odpowiedz Link Zgłoś
blackberry896 Re: Ciekawe strony www 20.03.17, 14:31 Świeże, Zdrowe, Tanie z DOSTAWA do DOMU- Produkty od Lokalnych Rolników ryneczek.zgora.pl/ Sama korzystam i jestem bardzo zadowolona, POLECAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
justynam Re: Ciekawe strony www 21.03.19, 19:09 www.zdrowonajedzeni.pl przepisy i porady dietetyczne Odpowiedz Link Zgłoś
didiana636 Re: Ciekawe strony www 10.11.19, 23:50 Sprawdź i się przekonaj: www.chsoptima.shop -> NAPRAWDĘ WARTO! Odpowiedz Link Zgłoś
agata9182 Re: Ciekawe strony www 16.06.20, 23:28 ekometmark.pl/ - sklep polecam bardzo. Kupuje tam już od jakiegoś czasu Odpowiedz Link Zgłoś
alux Re: Ciekawe strony www 19.01.22, 12:41 Nowo powstały blog, prosty z ważnymi dla nas informacjami, np. o reklamacji bez paragonu. Adres poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś