tropem_misia1 04.05.08, 00:59 Nadjeżdża orzech laskowy ciągnie go konik płowy mysz w surdut ubrana robi za furmana. Obiecuję sobie: nie zgubię w połowie drogi pantofelka choć pokusa wielka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Bajka. 04.05.08, 01:12 A jak nadjedzie w drogi połowie prześliczny książę i Tropce powie: Tropciu kochana,musisz być moją tyś mą królewną,życia ostoją nie gub swego pantofelka choć ty przecie gryfna_frelka Odpowiedz Link
podkuta.koza Re: Bajka. 04.05.08, 11:46 Siedzą trzy kwoki na grzędzie i każda swój moherowo-spandexowy szal przędzie. Lecz po co o frelce gadać? Ona na tę grzędę już dawno nie chce siadać. Odpowiedz Link
azaheca Re: bałałajka 04.05.08, 12:21 Gryfne frelki,gryfne frelki bez nich smutek tutaj wielki... Odpowiedz Link
frela.rafaela Re: bałałajka 04.05.08, 12:48 Głupia ta mucha co mamy nie słucha. Is dead, bo siadła na lep. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Kiedy 04.05.08, 12:49 nie byłam Zaś zrobili haja(: ech...nic nie powiem bo rymuje sie z jaja. Odpowiedz Link
frela.rafaela Re: Kiedy 04.05.08, 13:02 haja robią inni, tylko nie ja prawda? Ja tylko dołożę węgielek, niech się tli bo gdy ogień zgaśnie, to mi się cni. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Bajka II 04.05.08, 12:58 Tak szukałam po Krakowie, pana Smoka Wawelskiego. Nie znalazłam .Zniknął biedak. Pewnie stało sie coś złego. Cóż pojęłam straszna prawdę. Nie ma Smoka ,mój ty Boże. Padł i skonał pokonany. Bo łakomczuch połknął kozę. Odpowiedz Link
frela.rafaela Re: Bajka II 04.05.08, 13:11 Złego słowa nie powiem. Bajka prawdziwa. Wypłyń ty nieboże w morze, zatrujesz rekina. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Alejajka 04.05.08, 13:11 Baby, ach…… Nie to już było Powiecie że mam w czubie Ale ja tę kozę lubię Odpowiedz Link
azaheca Re: Alejajka 04.05.08, 13:14 De gustibus....i tak dalej no to Kaszalocie nalej.. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Alejajka 04.05.08, 13:55 Może basen by nie wielki I te tutaj wsadzić frelki Niech też walą się w kisielu Sekundantów trzech, nie wielu Odpowiedz Link
azaheca Re: Alejajka 04.05.08, 14:01 Nie było chętnych na walki wielu aby taplać się w kisielu Supron zawody organizował coś mi się zdaje,że zbankrutował... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Bajka III 04.05.08, 14:30 Jak od kopciuszka do kisielu doszło??? zachodzę w głowę. Na szczęście oprócz pantofelka były sobie buty siedmiomilowe. Uczynić jeden krok choćby w bok, taki skok. Hop. I się znajdziecie w innym świecie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Bajka III 05.05.08, 23:28 Bajek przecież jest bez liku o głupiej kozie,lisku w kurniku lecz o kisielu nie było nic z chatką z piernika był mały wic to czarownica zła tam mieszkała Jasia z Małgosią prawie schrupała dzieci niegłupie,więc co za heca wsadziły wiedźmę żywcem do pieca Odpowiedz Link
alice0553 Re: Bajka 4 06.05.08, 00:03 Śmieszny rysunek dzisiaj widziałam przyszła do babci dziewczynka mała widzi, że babcia list jakiś czyta tam wielka liczba 200 zakwita to ZUS tak z babcią się chce podroczyć babciu,dlaczego masz takie oczy! tak wykrzyknęła dziewczynka mała bo się na liczbach jeszcze nie znała. Odpowiedz Link