bromba252525 04.05.12, 13:57 Witam, poszukuję ciekawego miejsca nad jeziorem na weekend czerwcowy. Czy WDPD może polecić ośrodki wypoczynkowe, prywatne domki do wynajęcia albo miejscowości turystyczne, gdzie warto pojechać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-kosa Re: domki letniskowe nad jeziorem 04.05.12, 15:16 Gdzie mieszkasz. My w Wielkopolsce spędzamy wolne dni nad jeziorem Szarcz.Tanio, czysto, woda ciepła, możliwość wypożyczenia sprzętu, restauracja, można wziąć psa. Odpowiedz Link
agniecha17 Re: domki letniskowe nad jeziorem 09.05.12, 10:54 A gdzie dokładnie nad jeziorem Szarcz? Znalazłam tylko Ośrodek Wypoczynkowy Wodnik... Odpowiedz Link
mieszko02 Re: domki letniskowe nad jeziorem 09.05.12, 13:07 w Wlkp - Sieraków na Pojezierzu Miedzychodzko-Sierakowskim, na skraju Puszczy Noteckiej Odpowiedz Link
aga-kosa Re: domki letniskowe nad jeziorem 10.05.12, 10:06 Ośrodek Jeziorak, tam jest właściciel bardzo spolegliwy. Kocha psy i nie ma nic pko zabieraniu pupili, ma tam wolierę z ciekawym drobiem i węgorze w wodzie a Wodnik nad tym samym jeziorem, jest tam też zawsze dużo ludzi i jest bardzo ładna plaża i inne obiekty. Przyznaję, że nie pytałam nigdy u Wodnika bo od 10 lat jest nam tu dobrze. Należy dojechać do Pszczewa w pobliżu jest muzeum pszczelarstwa z możliwością kupienia miodu w plastrach, dobra baza wypadowa do Międzychodzkich Umocnień, 7 km do bazyliki mniejszej w Rokitnie - wycieczka na pół dnia lub więcej i cisza Odpowiedz Link
mieszko02 Re: domki letniskowe nad jeziorem 10.05.12, 12:32 o, tak, potwierdzam "dobra baza wypadowa do Międzyc > hodzkich Umocnień" Międzyrzeckiego Rejonu Umocnień pozdr Odpowiedz Link
agniecha17 Re: domki letniskowe nad jeziorem 10.05.12, 21:32 Poproszę o dokładniejsze namiary, bo cos internet nic nie wyrzuca... Taka nazwa Osrodek Jeziorak? Odpowiedz Link
malowanka06 Re: domki letniskowe nad jeziorem 10.05.12, 21:55 www.kormoran-niesulice.pl/ ja tam jadę na wakacje ale wiele się nasłuchałam, że fajnie więc zobaczę. Ale może skorzystasz. Odpowiedz Link
kr_ka_11 Re: domki letniskowe nad jeziorem 11.05.12, 11:12 zgoogluj sobie jeszcze Zakątek Mazurski GIM, fajnie tam jest nawet Odpowiedz Link
pamana Re: domki letniskowe nad jeziorem 11.05.12, 11:59 Polecam Cichowo pl.wikipedia.org/wiki/Cichowo_%28wojew%C3%B3dztwo_wielkopolskie%29 Odpowiedz Link
bioo Re: domki letniskowe nad jeziorem 11.05.12, 13:34 stara wieś koło wielunia nad warta Odpowiedz Link
agniecha17 Re: domki letniskowe nad jeziorem 15.05.12, 10:07 Witam, nie wiem, czy założycielka wątku juz znalazła to co szukała, ale moze ktoś jeszcze coś poleci na taki wypad z dzieciakami do domku lub pod namiot? Odpowiedz Link
aga-kosa Re: domki letniskowe nad jeziorem 01.06.12, 20:39 Przepraszam za milczenie. Wejdź na google i wpisz Ośrodek wypoczynkowy Jeziorak Pszczewo nad jeziorem Szarcz. aga Odpowiedz Link
grandcentral Re: domki letniskowe nad jeziorem 03.06.12, 10:50 sielpa w centrm Polski. Nowy osrodek. Odpowiedz Link
sloncetoskanii79 Re: domki letniskowe nad jeziorem 03.06.12, 22:11 też szukam fajnego noclegu na Mazurach. Najchętniej domek (dla 2 osób), wyższy standard, najchętniej z kominkiem. Gdyby jeszcze nad samym jeziorem coś się znalazło... Odpowiedz Link
domek_mazury Re: domki letniskowe nad jeziorem 26.06.12, 18:06 Nad samym jeziorem jeszcze coś jest Rostki Skomackie na trasie Ełk-Orzysz Odpowiedz Link
marionaud_1 Re: domki letniskowe nad jeziorem 27.06.12, 09:17 Ja jeżdżę nad Zalew Koronowski - okolice Bydgoszczy: ogromny akwen, wielkie wspaniałe lasy, pusto. Jest tam wiele ośrodków wypoczynkowych o bardzo umiarkowanych cenach. Odpowiedz Link