jurajskameg 29.12.08, 08:45 Jestem zainteresowana zakupem dużej dwudrzwiowej lodówki z zamrażarką jakie są Wasze opinie? Któraś z Was posiada taki sprzęt? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazetowy.mail Re: duża lodówka 29.12.08, 11:07 Taka z kostkarką do lodu i kranikiem do soku? Wydawało nam się, że jest duża ale w praktyce okazało się że zawsze jest pełna Polecam. Odpowiedz Link
jagoda85 Re: duża lodówka 29.12.08, 13:25 Ona gabarytowo wygląda na dużą, ale zawsze trzeba patrzeć na pojemność netto. Ja się przymierzałam do takiej lodówki, bo chciałam zlikwidować moją zamrażarkę, ale okazało się, że zamrażarka w takiej lodówce nie jest za duża i zrezygnowałam. Odpowiedz Link
jurajskameg Re: duża lodówka 29.12.08, 17:23 Lodówka, która mi odpowiada to Whirlpool 20 RU D1 poj. chłodziarki 335 litrów a zamrażarki 210 - zamrażarka bez kostkarki i poj. na wodę bo te dodatki zabierają dużo z pojemności. Teraz mam bosha z 4 szufladami w zamrażarce tj. 90 litrów poj. jak dla mnie mało i dlatego zastanawiam się nad tą dużą. Odpowiedz Link
jagoda85 Re: duża lodówka 29.12.08, 21:44 Ok. ale pamiętaj, że producent zawsze podaje pojemność brutto, a netto jest niestety dużo mniejsza. Najlepiej porozmawiaj ze sprzedawcą, oni to wiedzą. Odpowiedz Link
fergie1975 Re: duża lodówka 30.12.08, 23:41 i zwroc uwage czy przejdzie przez drzwi, ewentualnie okno, co niektorzy musieli do wstawienia framuge naruszac. Odpowiedz Link
loola_kr ja nie zwróciałm uwagi :) 05.01.09, 12:01 i trzeba było odkręcić drzwi lodówy. Ale się udało Duża lodówka jest super chociaż i tak wydaje się za mała Odpowiedz Link