Gość: gość IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.07, 21:39 Mam pytanie. Czy waszym zdaniem mozna byc aktorem i nigdy nie calowac sie na scenie??? Jakto z tym jest? Jesli ktos po prostu nie chce tego robic to czy moze odmowic będąc aktorem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GOść Re: CAłOWANIE IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.07, 22:01 oczywiście,że może odmówić,ale nie zagra bo na jego miejsce czeka już 10 innych.A ten zawód charakteryzuje się tym że nie ma żadnejsolidarności.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: CAłOWANIE IP: *.chello.pl 16.06.07, 22:39 Można :) Grając ogony. Ale skąd takie pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CAłOWANIE IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.07, 23:32 Dzieki za odpowiedzi. Stąd takie pytanie, że chcialbym zostać aktorem, ale nie chcę się calowac na scenie i dlatego mam wątpliwości... Wiec to raczej niemozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: CAłOWANIE IP: *.chello.pl 17.06.07, 10:52 Na studiach uczą, jak się "ogrywa" całowanie i jak się przełamać, więc nie rezygnuj z planów tylko z tego jednego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktorka Re: CAłOWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 00:20 leć na studia jak masz siłę i talent. To całowanie na scenie jest zupełnie inne, to technika :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: CAłOWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 20:45 Czego uczą w tej kwestii w szkołach teatralnych? Ot, ciekawość. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CAłOWANIE IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.07, 22:32 Ale mimo wszystko to mi sie wydaje nieetyczne calowac sie bo wymaga tego zawód. To jednak zawsze calowanie. Nie wiem jak mam to traktowac i nie wiem czy chce pokonac ta bariere bo to intymna sprawa. Wolalbym byc pierwszym aktorem ktory nigdy sie nie calowal :)) Wiem, ze sa jakies sposoby na to aby odgrywac calowanie zeby to tylko tak wygladalo a tak naprawde sie nie calowac ale nie wiem czy to zawsze jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: CAłOWANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 23:00 Może po prostu teatr nie jest Twoją pasją? Jeżeli wczujesz się w rolę kochającego, pożądającego mężczyzny to (szczególnie w repertuarze współczesnym) ograniczysz się np. do pieszczoty dłoni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba Re: CAłOWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 23:00 Bądź pierwszym aktorem, który się nie całuje, nie je, nie dotyka, nie męczy, nie rozbiera, nie usmiecha, nie tańczy...... Zostań aktorem radiowym! Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma_katchen Re: CAłOWANIE 09.07.07, 22:41 jak to jest z tym całowaniem?? jak ucza w szkole teatralnej odgrywania takich scen??nurtuje mnie to i nie mam kogo zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
felix1001 Re: CAłOWANIE 24.08.07, 11:11 nieznajoma_katchen napisała: > jak to jest z tym całowaniem?? jak ucza w szkole teatralnej odgrywania takich > scen?? Uczą nawet całownia z kotkiem, pieskiem, misiem...... Odpowiedz Link Zgłoś