Dodaj do ulubionych

Spacer z pochodniami nad Wisłą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 09:27
Czekamy teraz na marsz mlodziezy weszpolskiej z pochodniami przez centrum miasta i palenie innych,
niz dozwolonych przez ojca grzybka ksiag i plyt DVD...
Obserwuj wątek
    • Gość: dothis Re: Spacer z pochodniami nad Wisłą IP: *.chello.pl 03.06.06, 12:05
      "Zaprawieni rowerzyści mogą wybrać się na ekstremalny rajd" heh to zależy czym
      i jak bardzo sie zaprawią ;)
    • Gość: Henio Re: Spacer z pochodniami nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 12:48
      Wczoraj wieczorem ze schodów - foteli KinoMostu widać było po przeciwległej
      stronie wisły idące pochodnie - wrażenie magiczne.

W piątki i niedziele zapaleńcy z fundacji wyświetlają stare filmy z celuloidu
      za pomocą warczącego projektora, wczoraj dowiedziałem się, jak to będziemy żyć
      w Polsce roku 2000 - Ultra nowoczesne metro, które dowiezie nas w każdy zakątek
      prawo i lewobrzeżnej warszawy, autostrady, nowoczesne domy z wytłoczonymi z
      plastiku prefabrykowanymi łazienkami... Tylko czemu widzowie wczorajszego
      pokazu śmieli się z tych wizji a sieć autostrad skwitowali oklaskami ?

Jutro idę zobaczyć następne rewelacje, posłuchać skrzeczącego głosu z głośnika
      i poddam się orzeźwiającej bryzie znad wisły (troszkę wieje).

Dodam jeszcze że akcja filmowa jest cykliczna, o repertuarze można się
      dowiedzieć na stronie www.jawisla.pl lokalizacja to schodki nadbrzeża pod
      mostem trasy łazienkowskiej (lewa strona wisły, dojazd ul zaruskiego) filmy
      wyświetlane są na filarze mostu.

Do zobaczenia
      Henio
      • Gość: Anna Re: dzieki IP: *.chello.pl 03.06.06, 22:39
        Dzięki za info, to fajne. Ja jutro może coś opowiem o działalności SMOKA
        Obiboka, muszę iść zobaczyć na Starówkę, co to ziwerzę wyczynia, bo obiecałam
        koleżance, która za tydzień będzie w Wwie z grupą 30 dzieciaków z Gdańska.
        Ale pod most chętnie się wybiorę także.
    • Gość: Maciek Re: Spacer z pochodniami nad Wisłą IP: *.aster.pl 04.06.06, 08:00
      Ciekaw jestem co było w tym spacerze ekstremalnego, czyli za usjp PWN,
      "wyjątkowo trudnego, niebezpiecznego"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka