Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 09:27 Czekamy teraz na marsz mlodziezy weszpolskiej z pochodniami przez centrum miasta i palenie innych, niz dozwolonych przez ojca grzybka ksiag i plyt DVD... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dothis Re: Spacer z pochodniami nad Wisłą IP: *.chello.pl 03.06.06, 12:05 "Zaprawieni rowerzyści mogą wybrać się na ekstremalny rajd" heh to zależy czym i jak bardzo sie zaprawią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Spacer z pochodniami nad Wisłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 12:48 Wczoraj wieczorem ze schodów - foteli KinoMostu widać było po przeciwległej stronie wisły idące pochodnie - wrażenie magiczne. W piątki i niedziele zapaleńcy z fundacji wyświetlają stare filmy z celuloidu za pomocą warczącego projektora, wczoraj dowiedziałem się, jak to będziemy żyć w Polsce roku 2000 - Ultra nowoczesne metro, które dowiezie nas w każdy zakątek prawo i lewobrzeżnej warszawy, autostrady, nowoczesne domy z wytłoczonymi z plastiku prefabrykowanymi łazienkami... Tylko czemu widzowie wczorajszego pokazu śmieli się z tych wizji a sieć autostrad skwitowali oklaskami ? Jutro idę zobaczyć następne rewelacje, posłuchać skrzeczącego głosu z głośnika i poddam się orzeźwiającej bryzie znad wisły (troszkę wieje). Dodam jeszcze że akcja filmowa jest cykliczna, o repertuarze można się dowiedzieć na stronie www.jawisla.pl lokalizacja to schodki nadbrzeża pod mostem trasy łazienkowskiej (lewa strona wisły, dojazd ul zaruskiego) filmy wyświetlane są na filarze mostu. Do zobaczenia Henio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: dzieki IP: *.chello.pl 03.06.06, 22:39 Dzięki za info, to fajne. Ja jutro może coś opowiem o działalności SMOKA Obiboka, muszę iść zobaczyć na Starówkę, co to ziwerzę wyczynia, bo obiecałam koleżance, która za tydzień będzie w Wwie z grupą 30 dzieciaków z Gdańska. Ale pod most chętnie się wybiorę także. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Spacer z pochodniami nad Wisłą IP: *.aster.pl 04.06.06, 08:00 Ciekaw jestem co było w tym spacerze ekstremalnego, czyli za usjp PWN, "wyjątkowo trudnego, niebezpiecznego" Odpowiedz Link Zgłoś