Dodaj do ulubionych

Wie geht es der Analyse bei dieser Hitze ???

IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.06, 11:39
- Ich hoffe, sie gedeiht trotzdem prächtig... :-)

j.
Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: Skróciłeś ekspedycję? 07.07.06, 11:47

• Gość: jecki Yes - um zwei Tage... IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.06, 12:00
        j.
        • ja.nusz Re: Yes - um zwei Tage... 07.07.06, 12:15
          Czyli Litwę olałeś
          • Gość: jecki eine einmalige Kombinationsgabe ! :-))) IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.06, 12:51
            j.
            • ja.nusz Re: eine einmalige Kombinationsgabe ! :-))) 07.07.06, 12:55
              Wyrówna się, w środę lecę do Wilna...na 2 dni.
              • Gość: jecki tja, to te dwa dni, ktorych mi zabraklo... IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.06, 13:12
                - znasz dobre punkty noclegowe? - jesli nie, moge Ci chetnie pare polecic.

j.
                • ja.nusz Re: tja, to te dwa dni, ktorych mi zabraklo... 07.07.06, 13:38
                  Kwaterę już mam w hotelu Lietuva, ale jak masz ciekawe typy to wal, przyda się
                  na przyszłość.
                  Do tej pory nocowałem w hotelu Naujasis Vilnius - to taki radziecki klocek
                  betonowy wypolerowany od wewnątrz. W recepcji prawie same wileńskie Polki
                  (niektóre palce lizać).
                  • Gość: jecki eine Möglichkeit... IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.06, 15:14
                    Für gewöhnlich übernachte ich hier.

www.heritage.lt/archeologija/aerofoto/traku_salos_pilis.htm
                    Es sind zwar ca. 30 km, aber Du weisst ja -
                    mit dem Heli ist das kein Problem. :-)

j.
                    • ja.nusz Re: eine Möglichkeit... 07.07.06, 16:01
                      Za dużo wody, reumatyzmu idzie się nabawić.
                      • Gość: jecki Von wegen Rheuma ! IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.06, 21:49
                        - Es ist ein wunderbar kühler Ort angesichts dieser scheiß Hitze !
                        Das Wasser im See ist wunderbar. :-)

j.
                    • Gość: asiouek oh, wie schoen:) IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 10.07.06, 15:50
                      War dort mal, als ich noch ein Kind war, ein Teil meiner Familie stammt aus
                      Vilnus, hab' diese Gegend noch besucht, als sie ein Element der
                      Sowjetunion-Puzzle gewesen ist:oD
    • annajustyna Es geht gar nicht!!! 09.07.06, 12:11
      Keine Kraft mehr!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka