Gość: jecki IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.06, 11:39 - Ich hoffe, sie gedeiht trotzdem prächtig... :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jecki eine einmalige Kombinationsgabe ! :-))) IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.06, 12:51 j. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: eine einmalige Kombinationsgabe ! :-))) 07.07.06, 12:55 Wyrówna się, w środę lecę do Wilna...na 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki tja, to te dwa dni, ktorych mi zabraklo... IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.06, 13:12 - znasz dobre punkty noclegowe? - jesli nie, moge Ci chetnie pare polecic. j. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: tja, to te dwa dni, ktorych mi zabraklo... 07.07.06, 13:38 Kwaterę już mam w hotelu Lietuva, ale jak masz ciekawe typy to wal, przyda się na przyszłość. Do tej pory nocowałem w hotelu Naujasis Vilnius - to taki radziecki klocek betonowy wypolerowany od wewnątrz. W recepcji prawie same wileńskie Polki (niektóre palce lizać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki eine Möglichkeit... IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.06, 15:14 Für gewöhnlich übernachte ich hier. www.heritage.lt/archeologija/aerofoto/traku_salos_pilis.htm Es sind zwar ca. 30 km, aber Du weisst ja - mit dem Heli ist das kein Problem. :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: eine Möglichkeit... 07.07.06, 16:01 Za dużo wody, reumatyzmu idzie się nabawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki Von wegen Rheuma ! IP: *.pools.arcor-ip.net 07.07.06, 21:49 - Es ist ein wunderbar kühler Ort angesichts dieser scheiß Hitze ! Das Wasser im See ist wunderbar. :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiouek oh, wie schoen:) IP: *.dobrynet.pl / *.dobrynet.pl 10.07.06, 15:50 War dort mal, als ich noch ein Kind war, ein Teil meiner Familie stammt aus Vilnus, hab' diese Gegend noch besucht, als sie ein Element der Sowjetunion-Puzzle gewesen ist:oD Odpowiedz Link Zgłoś