Gość: tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 09:15 jak to bedzie:mam żal do ciebie, że.. oraz możesz mieć żal(pretensje)tylko do siebie samego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazur39 ale jaki żal? 20.04.07, 11:21 ich habe Groll auf dich.. ich trage es dir nach... ich verüble es dir... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: ale jaki żal? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 11:28 no, że ktoś kogoś zawiódł, cos złego zrobił przeciwko danej osobie i teraz ta osoba czuje się poszkodowana;czego tu nie rozumieć? no i jeszcze jak będzie:możesz mieć żal, pretensje do samego siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: sich selbst Vorwürfe machen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 11:49 dzieki, mazur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki nie: sich selbst Vorwürfe machen, IP: *.pools.arcor-ip.net 20.04.07, 17:20 tylko: sich Selbstvorwürfe machen... j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki nun, ich sehe schon: IP: *.pools.arcor-ip.net 20.04.07, 19:42 ich komme mit Dir nicht weiter... j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: nun, ich sehe schon: IP: *.pools.arcor-ip.net 20.04.07, 19:55 wir mussemn Experten zur Rate ziehen ;www.forum- alkoholiker.de/ftopic6855.html Meine Mama macht sich kaputt.... *lang* - Selbsthilfe-Alkoholiker-Forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka Re: no nie otwiera siem IP: *.pools.arcor-ip.net 20.04.07, 19:57 ale wychodzi na mazurowe, guciu ! sich selbst Vorwürfe machen ! Odpowiedz Link Zgłoś
jecki.p Re: no nie otwiera siem 20.04.07, 20:27 www.wissen.de/wde/generator/wissen/ressorts/bildung/woerterbuecher/index,page=3471814.html to siem otworzy ! :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś
mazur39 można też Selbstvorwürfe machen, ale to 20.04.07, 20:29 na moje wyczucie językowe trochę odmienne od sich selbst Vorwürfe machen ;-) i jecki syty i ja cały ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki diesmal scheinst Du IP: *.pools.arcor-ip.net 20.04.07, 20:41 auf dem rechten Wege zu sein... :-) Objasnij mnie zatem (w dowonym jezyku:-), jaka jest roznica... j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka mazur, nie daj siem zwariowac!)))))))))) IP: *.pools.arcor-ip.net 20.04.07, 20:45 Bachblüten Dr. Bach: Für jene, die sich selbst Vorwürfe machen. Selbst wenn sie erfolgreich sind, denken sie, sie hätten es noch besser machen können, und sind nie ... www.puke-alternativ.de/bachblueten.htm - 143k - Im Cache - Ähnliche Seiten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jecki jak powiedzialby IP: *.pools.arcor-ip.net 20.04.07, 21:03 moj stary przyjaciel Ryszard M. (Bruno): no i ch.. ? :-) j. Odpowiedz Link Zgłoś