stokrotka112 26.02.06, 19:35 Czy glamour jest fajną gazetką? Jak uważacie? Czy jest to lepsza gazeta dla 16 latek? niż np. Twist itp.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Glamour 26.02.06, 19:36 znów ty? pseudodziennikarka - maruda - forumowy troll? SIO! nie chcemy juz wiecej wątkó o Glamurach, COsmach i innych pisemkach !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gluckan Re: Glamour 26.02.06, 22:08 agatko nie szalej.wydaje mi sie ze ty stajesz sie maruda ktorej wszystko w tyłku nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Glamour 26.02.06, 22:14 ja nie szaleje.. ale ta panna zaklada juz chyba dziesiąty wątek o czasopismach.. i wszystkie takie same... a trollom mowimy NIE! :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gluckan Re: Glamour 26.02.06, 22:18 jak tak to przepraszam,nie zauwazyłam! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Glamour 26.02.06, 22:20 spoko.. w poprzednich dniach inne osoby zdecydowanie ostrzej opierniczały tą spamerkę.. jeszcze ona pisala, ze jest dziennikarką.. hehe, koń by sie uśmiał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Glamour IP: *.xcore.pl 26.02.06, 22:16 stokrotko prosze nie pytaj juz o rzeczy tak banalne to jest nudne.a jesli chcesz sprawdzic,ktora z gazet jest lepsza to idz do kioska kup je i porownaj.pamietaj kazdemu podoba sie cos innego,a o gustach sie nie dyskutuje.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś