pszczola.a 14.06.04, 18:49 mam okazje kupic tanio autko Chrysler Voyager czy moglby mi ktos powiedziec jak to autko sie sprawuje zalezy mi na opini zwlaszcza uzytkownikow owego samochodu. Dziekuje za rady !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekatlanta71 Re: Chrysler Voyager ???? 14.06.04, 19:19 Zajrzyj na autos.msn.com i poczytaj o tym samochodzie. Mysle ze Cie to powinno skutecznie ochlodzic... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola.a Re: Chrysler Voyager ???? 14.06.04, 20:17 bardzo dzieki za ten adres, ale strona jest po angielsku, a ja wolalbym w jezyku polskim lub francuskim.Ten ktory mi proponuja jest z 1998 roku 2.5L Turbo Diesel SE,150000 km.7 miejsc - za 7 000 euro.Z tego co sie orientuje to te samochody mialy problemy z silnikiem do pazdzernika 1997 i od tego czasu juz problemow nie bylo.Wypowiedz sie co myslisz na ten temat.... Odpowiedz Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: Chrysler Voyager ???? 14.06.04, 20:30 Samochodu nie znam z wlasnego doswiadczenia. Z tego co ludzie mowia i pisza to Chryslery trwaloscia sie nie wykazuja, a Voyager w szczegolnosci. Do tego podobno wersja europejska byla jeszcze bardziej psujaca sie niz amerykanska (trudno sobie wyobrazic...). Zanim kupisz dowiedz sie o ceny i dostepnosc czesci - ten wiek i taki przebieg gwarantuja potrzeby mniej lub bardziej powaznych napraw. Jak nie silnik to zawieszenie. Jak nie zawieszenie to przynajmniej elektryka. Wiec lepiej zeby czesci byly tanie i latwo dostepne... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola.a Re: Chrysler Voyager ???? 14.06.04, 20:47 Serdeczne dzieki za odpowiedz.A co myslisz o Renault laguna II dci 1.9 kombi,2001 rok i 150 000 km przebiegu.Felgi alum.tapicerka skora laczona z materialem,swiatla xenon za 10 000 euro? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.klonowski Re: Chrysler Voyager ???? 15.06.04, 16:51 Wprawdzie sam jeździłem tylko testowymi Voyagerami i żaden mi się nie zepsuł, ale ludzie wyrażają się o nich róznie. Na mojej negatywnej opinii zaważyła w dużej mierze opinia kolegi, który był szefem serwisu aut tej marki. O awaryjności wypowiadał się uzywając słów powszechnie uznanwanych za wulgarne, choć sam jest osobą bardzo kulturalną. Dało mi to dużo do myślenia. Proponuję też obejrzeć jakie są ceny części - horror Odpowiedz Link Zgłoś