Gość: gość Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.12.10, 20:29 W starej Leżakowni jest super ale niepotrzebnie szefostwo zaprasza zespoły Disco Polo i to jest największy minus niech się zastanowią czy chcą mieć super Klub albo wiochę jak w Gołyminie ,a tak wogólę to gratulacje dla profesjonalnej ochrony bo w sobotę zachowali się profesjonalnie bo przyszła grupka chłoptaś i obrażali ludzi i obsługę i co niektórzy wychodzili bo ich się bali ale ochrona szybko zrobiła z nimi porządek i z taką ochroną moje towarzystwo się czuje bezpiecznie zmienicie muzykę proszę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.12.10, 20:32 Tak popieram muzyka jest do dupy ale za to ochrona znakomita bo zawsze szybko się zjawiają w odpowiednim momencie oby w zaciszu taka ochrona była. Odpowiedz Link Zgłoś
oska-r100 Re: stara Leżakownia 19.12.10, 22:51 Od razu widać, że dwa ostatnie posty to po prostu autoreklama lub bliscy przyjaciele :" panów z ochrony. " ale pomijając prywatę i obiektywnie patrząc na to co dzieje się w leżakowni, nikt po wczorajszych zdarzeniach pozytywnie nie wyraża się o ochronie. Skatowali chłopaka i wyrzucili go przed drzwi lokalu, a goście dzwonili na policję i pogotowie. no tak!!! szybka reakcja!!!, a gdzie selekcja? W lokalu " HOT SZESNASTKI" i podchmielone dresy. A może ochrona załatwia swoje porachunki, a może jeszcze inne podejrzane interesy, o których właściciele nie mają pojęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.10, 17:02 Chyba byłeś tak samo najarany jak ci chłoptasie bo gdzie widziałeś karetkę atak wogólę to nikt za dobre zachowanie nie jest wyrzucany z lokalu ,a uważasz że ci...nie w miejscu publicznym jest fajne ludzie tam przychodzą się bawić a nie patrzeć jak ktoś się popisuje i zastanów się co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
oska-r100 Re: stara Leżakownia 20.12.10, 21:18 No to ładnie teraz wygląda selekcja tej twojej super ochrony!!!! Wpuszczali ludzi podejrzanych, a potem pozwolili żeby palili na sali. może sami się podłączyli do jarania, albo rozprowadzili towar między klientami. Lokal ucierpiał na dobrej renomie jaką na początku posiadał, a wiesz dlaczego ? Bo na początku jeszcze nie rozpoznali terenu- "panowie z ochrony"! Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia_a Re: stara Leżakownia 20.12.10, 23:06 Jeśli chodzi o muzykę to odczepcie sie w końcu od disco polo bo przy tym właśnie ludzie najlepiej się bawią ;) A co do ostatniej soboty to ochroniarze pokazali się od tej negatywnej strony. Poza tym sami nie chcieli sobie "rączek brudzić" to po kolegów zadzwonili?? Bo Ci napakowani panowie, którzy tam wpadli to nie byli przecież ochroniarze!!! Mogli spokojnie wyprowadzić te osoby na zewnątrz a nie już kopać w środku.... i pytam za co?? A i zacznicie sprawdzać dowody, bo podobno wstęp jest od 21 lat, tylko gwarantuje, że są tam tam zawsze dużo młodsi ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 23:28 wlasnie dowodziki...., połowa dziewczyn pod "maska" makijazu, moze i wyglada gora na te 20 lat, ale prosze, wchodze do lezakowni, w tam dziewczyny odemnie z osiedla lat .... 17 !!!!a co do soboty, to racja, ochrona mogla kulturalnie zalatwic ta sprawe, a nie bic sie w srodku, pelno krwii, ludzie nie wiedzieli co sie dzieje, takie sprawy jak juz mieli te porachunki, mogli zalatwic na zewnatrz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.12.10, 11:30 Czy ktoś idzie na sylwestra do leżakowni bo ciekawy jestem jak tam będzie i czy jeszcze są wolne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 14:31 to mordownia gdzie bandziory biją ludzi. O ile wiem to nie pierwszy przypadek tego typu w tym lokalu. Ochrona jeżeli ktoś zachowuje sie nagannie powinna wyprowadzić gości z lokalu. Ale tam zamiast ochromy jest kupa cieci ze zrytymi łbami. Brawo i gratulacje za poziom- DNO. Wyglądało to strasznie. Powinien ktoś wziąć za mordę tych bohaterów. Wy się licytujecie czy muzyka taka czy sraka, czy barman krzywo się spojrzał a kelnerka przyjęła dobre zamówienie. Nędza i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: stara Leżakownia IP: *.ip.netia.com.pl 21.12.10, 15:46 bez przesady gościu nie baw się tu w negatywny PR bo to nie prawda.Ja bawię się tam nie zmiennie dobrze - ale też nie prowokuję nikogo do awantur bo idę się bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.12.10, 16:45 Popieram czasami ludzie zapominają po co idą do Klubu czy idą się bawić czy pograć komuś na nerwach a co ochrona ma zrobić jak ktoś dobrowolnie nie chce wyjść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: stara Leżakownia IP: 178.56.177.* 21.12.10, 22:58 wyłączyć monitoring i spuścić gościom wpier...??????? jak tym razem???????? A Ty gościu uważaj nigdy nie wiadomo kiedy Ty również możesz tam stać się ofiarą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: stara Leżakownia IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.10, 23:12 tyle emocji i wulgaryzmów może coś więcej ? już dowiedzieliśmy się ,że monitoring wyłączony i co jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 23:50 jak to i co?? ze wszysycy umawyja rece z obslugi, a nikt tak tej psarwy nie zostwi i konsekwencje zostana wyciganiete!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stara Leżakownia IP: *.ip.netia.com.pl 22.12.10, 10:33 Osiem błędów w jednym zdaniu - musisz coś z tym zrobić .Moim zdaniem jeżeli mogę podpowiedzieć to zamiast chodzić po lokalach ucz się pisać .Czyli do szkoły i nie ma tu złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: stara Leżakownia IP: *.cnow.pl 23.12.10, 03:15 Bawiłam się tam i nic nie zauważyłam ale myślę że to jest przestroga dla innych takich żeby się zachowywali kulturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
white-a Re: stara Leżakownia 23.12.10, 04:45 mordownia...??? to ciekawe... na tą chwile jest to najlepsze miejsce na imprezę w tym gnijącym mieście... co do ochrony to nie ma lepszej w Ciechanowie i dobrze że stało się tak jak się stało bo jak wszyscy wiemy w Ciechanowie nie brakuje jełopów, którzy uważają że idąc do klubu mogą się nachlać i zaczepiać kogo im się tylko żywnie podoba i grozić obsłudze; bo sam to słyszałem cytuje " jak nie będziesz lał szybciej piwa to masz wpier.....". inteligencją i kulturą aż kipi.... PONIŻEJ KRYTYKI !!! a jak myślicie co ma zrobić ochrona w lokalau jeżeli klient zachowuje się agresywnie i nie chce wyjść gdy się go o to z pełną kulturą prosi...??? dać cukierka...? i jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia - napisałeś(aś) coś o kelnerkach i zamowieniach- tam nikt z sali nie zbiera zamówień a co najważniejsze tam nie ma kelnerek i zostaje pytanie - jak można pisać negatywnie o lokalu w którym się nawet nie było...???? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom poziom Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 08:48 I ja popieram wypowiedź tego Pana;) To tylko ciechanów więc na pewno zawsze znajdzie się jakiś jełop co mu coś pasować nie będzie... Ale przez tą sytuację ludzie się nauczą że w leżakowni się nie kozaczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.12.10, 17:21 Dzisiaj Koncert w leżakowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.12.10, 16:53 zajebisty był koncert wybawiłam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z kopyta Re: stara Leżakownia IP: *.24.213.193.static.cust.telenor.com 22.12.10, 11:03 mam nadzieje ze juz nie ma disco polo i malolatow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechan Re: stara Leżakownia IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.10, 21:11 raczej na ciechan.com.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pubowiczka Re: stara Leżakownia IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.10, 07:36 Miejsce jest wybitnie żenujące. Że było miło nie wystarczy fajny wystrój musi być też klimat który tworzą klienci i obsługa. W leżakowni obsługa jest poniżej krytyki. Jak tam wchodzę to czuje się jak w więzieniu. Pani krzyczy, że drzwi od łazienki nie domknięte, że ona za kurtki nie odpowiada. To samo można by powiedzieć spokojnie i z uśmiechem, ale widocznie uśmiechu nie ma w tym ich regulaminie.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pubowicz Re: stara Leżakownia IP: *.ip.netia.com.pl 27.12.10, 09:34 A w Twoim więzieniu Pani krzyczy ,że toalety nie zamykasz :)))) i za kurtki nie odpowiada. Pomijam milczeniem fakt ,że Pani nie może krzyczeć bo jest od WC oddalona o 20 mb. Jakieś bzdury, jak chcecie dyskredytować ten klub to się bardziej przykładajcie. Ja w każym razie dziękuję z pierwszy dzień świąt coś niesamowitego - dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pubow Re: stara Leżakownia IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.10, 10:23 Właśnie o to chodzi, że ona z pod szatni krzyczy tak ostro, że dochodzi, aż do wc:) Piszemy to wszystko po to żeby dotarło to do właścicieli, żeby ktoś się tym zainteresował i to zmienił. Jak Tobie się podobało to świetnie. Mi nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: stara Leżakownia IP: *.cnow.pl 27.12.10, 13:54 Widać w domu cię nie nauczono zamykać drzwi za sobą.Jak się zesrasz to zostawiasz otwarte drzwi od kibla ,ale jak lubisz zapach swojego gówna to nie znaczy że inni lubią... pewnie nawet rąk nie myjesz,a o papierze toaletowym tylko wspomnę:) PS.obsługa w sobotę miała niezły zapie... abyście wy narzekający mogli użreć mordę więc im podziękujcie,a nie krytykujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: stara Leżakownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.10, 15:12 dobrze,że choć ty myjesz......papier toaletowy a obsługa jest sługą bo za to bierze kasę i to nie małą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pubowicz Re: stara Leżakownia IP: *.ip.netia.com.pl 27.12.10, 16:00 Całe życie z wariatami, winny nie jest ten kto nie zamyka drzwi , tylko ten co o tym przypomina.To chyba dlatego wpuszczają od 21 lat . W sumie to nie głupi pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pubowicz Re: stara Leżakownia IP: *.ip.netia.com.pl 27.12.10, 16:03 do tete czy jakioś tak .Skąd tyle pogardy dla ludzi i ich pracy? Ja bardzo dziękuję pracownikom Leżakowni za cierpliwość i gratuluję kondycji - te schody to jakaś zmora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.12.10, 17:36 Jeszcze byście się zdziwili ile oni zarabiają i za taką mało kasę muszą słuchać nachlanych ludzi którzy mają ciągle pretensję więc trochę zrozumienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: stara Leżakownia IP: *.cdma.centertel.pl 27.12.10, 19:16 wiecie może czy są jeszcze wolne miejsca na sylwestra? chętnie bym się wybrała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: stara Leżakownia IP: *.cdma.centertel.pl 27.12.10, 19:17 dajcie szybką odp bo mało czasu zostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farnekkimono Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 12:22 Wiecie co...co niektórzy z was jesteście bez sensu...po co piszecie na tym forum? Jak nigdy tam nie byliscie? Mówicie że kelnerka jak tam żadnej kelnerki niema;) W ogóle jak wam sie nie podobna muzyka,obsługa czy sam lokal to po cholere tam przychodzicie? Jak dla mnie to lokal jest zajebisty;) Fajna muzyka fajny klimat fajni barmani. A co niektórzy mówią że DJ to jakis cos tam...dla mnie on zajebisty chłopak jest miałem okazjie z nim porozmawiac i powiedział mądre słowa;) To jest Ciechanów i nikomu się z muzyką nie dogodzi;)A tak w ogóle który z lokali pomieści 500 ludzi na raz?;) Doszły mnie takie słuchy że na ostatki tyle było;) P.S Pozdro dla ludzi którzy tam pracują tyrają jak murzyny ale i tak mają uśmiech na twarzach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipa straszna Re: stara Leżakownia IP: 213.199.253.* 27.12.10, 21:41 Widzę,że w tym lokalu szef stawia na DISCO POLO :///// Bylismy ostatnio ze znajomymi a tam ... a'la GOŁYMIN :))) ŚMIECH NA SALI !(dosłownie) Odpowiedz Link Zgłoś
oska-r100 Re: stara Leżakownia 28.12.10, 10:04 Widać, że często w Gołyminie bywasz, skoro dobrze wiesz jak tam jest. Jak się leżakownia nie podoba to tam zawsze masz miejsce na zarzyganej ławce. A tak w ogóle to skąd dojeżdżasz, bo chyba ci PKS uciekł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.10, 12:57 Niema już miejsc na sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipa straszna Re: stara Leżakownia IP: 213.199.253.* 29.12.10, 14:31 Peszek.....wydało się ....:DD Niech żyje DISCO POLO !! :]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: stara Leżakownia IP: *.ip.netia.com.pl 29.12.10, 08:29 byłem w sobotę i byłem zdziwiony połowa sali znała słowa piosenek śpiewanych przez tą grupu Max coś tam.Było super a w domu słucham czego ja chcę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.01.11, 12:36 Dzięki za super imprezę sylwestrowo w Leżakowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stara Leżakownia IP: 178.56.182.* 01.01.11, 22:33 czy 6 stycznia leżakownia jest otwarta? będzie jakaś impreza? wie ktoś może coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.01.11, 16:10 6 stycznia jest otwarte podobał się wam sylwester w leżakowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: stara Leżakownia IP: 178.56.139.* 02.01.11, 19:47 a można zrobić rezerwację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fido Re: stara Leżakownia IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.11, 21:35 do właścicieli - czas na koncerty i animacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre miejsce Re: stara Leżakownia IP: *.24.213.193.static.cust.telenor.com 10.01.11, 16:00 Fajne miejsce, fajna atmosfera, beznadziejni barmani. Ludzie niestety poziom Golymin, napakowane "karki", sieroty, laski z nadmiarem tapety i doczepionymi wlosami... moze bylo z 10 normalnych osob, o wyzszej kulturze osobistej i dobrym smaku. Miejsce jednak wciaz fajne, przyjemnie "obnizony"dach, mury nadaja sympatyczna atmosfere, dobry wybor piwa, przyjemni ochroniarze, cale szczescie zakaz palenia, palarnia tez powinna byc zlikwidowana aby nie naraz wchodzacych na wciaganie dymu z "palarni2, z ktorej non stop ktos wychodzi albo przychodzi. Jedna osoba tylko mowila po angielsku, moze niesmali sa pracownicy, a moze niekwyksztalceni. Plus za bezalkoholowe piwo dla kobiet w ciazy lub tych co nie pija. Uwazam ze cena 20 zl dla Ciechanowian to jednak duzo, mimo ze rozumiem, odsiew musi byc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość leżakowni Re: stara Leżakownia IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.11, 17:33 napisz co nie podoba Ci się w postawie barmanów - porównamy z moimi uwagami .Płaciłaś 20 zł to znaczy ,że był koncert też wtedy byłem ,I ta palarnia - porażka sami palacze uciekali .ALe już ją zmodernizowali i nie śmierdzi na zewnątrz , a i palacze tacy jacyś przewentylowani:)). Palarnia nazywa się "Stara wędzarnia" i jest jedyna w Ciechanowie .Dla zarządców wielki plus za szacunek dla ludzi nawet kiedy są nałogowcami - do których się niestety zaliczam. Odpowiedz Link Zgłoś
oska-r100 Re: stara Leżakownia 16.01.11, 10:25 Gratuluję wczorajszego koncertu. Dobry pomysł, świetna zabawa i duuuuużo ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: stara Leżakownia IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 16:37 dawno tak się nie bawiłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolontariusz Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 18:28 Te discopolo to jakaś porażka i ta leżakownia też. Koncerty w artystyku są zdecydowanie lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
oska-r100 Re: stara Leżakownia 16.01.11, 18:35 A to w " Artystycznej" coś jeszcze organizują? I kto tam w ogóle przychodzi? Z tego co wiem to uczniowie liceum i gimnazjum i do 22.00 tam te koncerty trwają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: stara Leżakownia IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.11, 20:22 Woluntariusz to hipokryta hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: stara Leżakownia IP: *.cdma.centertel.pl 27.01.11, 18:34 czy będzie coś organizowane na 12lutego w związku z walentynkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowiczka Re: stara Leżakownia IP: *.cnow.pl 27.01.11, 23:48 walentynki są 14:).... podobno jakiś koncert ale nie disco polo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kermit Re: stara Leżakownia IP: 213.199.253.* 28.01.11, 08:46 na walentynki pewnie będzie CLIVER czy coś :)) ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: stara Leżakownia IP: *.cdma.centertel.pl 31.01.11, 18:35 podobno zmieniła się ochrona w leżakowni i wpuszczają od 21lat. czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.02.11, 16:19 Nie zmieniła się ochrona ,a jeżeli chodzi o wpuszczenie od 21 lat to narzucają właśćciele więc nie mniejcie pretensji do ochrony bo to nie oni sobie wymyślają ,a jeżeli chodzi o Walentynki to niem żadnego koncertu tylko 14 lutego czyli w poniedziałek będzie czynny lokal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 19:37 i bardzo dobrze, że wpuszczają od 21 lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leżak Re: stara Leżakownia IP: *.tktelekom.pl 02.02.11, 21:51 leżakownia muzyczne dno! Odpowiedz Link Zgłoś
marian545 Re: stara Leżakownia 02.02.11, 22:27 Jeszcze wielka łaska od 21 lat wpuszczają ... No nic młodzi ludzie do lat 20 muszą bawić się w Warszawie. Polecam tamtejsze kluby, tam jest dopiero impreza, co tam się nie dzieje ... Ciechanów dno ! Inna mentalność i w ogóle nie chce mi sie tego wyjaśniać . Uciekam stąd na szczęście już w tym roku. Byłem pare razy w tej leżakowni i disk dżokej jest(był) taki że równie dobrze barman mógł puszczać muzę z płyty. Pozdrawiam i życzę udanej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: stara Leżakownia IP: *.ip.netia.com.pl 03.02.11, 13:28 W imieniu zadowolonych bardzo dziękuję za życzenia miłej zabawy od nie zadowolonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowiczka Re: stara Leżakownia IP: *.cnow.pl 03.02.11, 14:09 12 w sobotę mają jakiś koncert,a w walentynki normalnie otwarte ale podobno bez tego beznadziejnego dj-a. Ps.czy w tym mieście nie ma innych DJ-ów???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pelargonia Re: stara Leżakownia IP: *.centertel.pl 03.02.11, 14:28 kto nie chce niech nie chodzi Ale jak byłam to widziałam, że ludzi jest sporo i jakoś ludziom nie przeszkadzało Disco Polo ale nie przesadzajcie, że tylko to grają wiele starych i nowych kawałków tez leciało, a że większość ludzi bawiło się przy disco to własnie taką muzykę Dj puszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: stara Leżakownia IP: *.cdma.centertel.pl 03.02.11, 20:40 to w końcu 12 jest koncert czy nie? raz piszecie tak a raz tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesniak Re: stara Leżakownia IP: *.tktelekom.pl 03.02.11, 20:44 Ciechanów to wieś więc i odpowiednia muzyka tego pokroju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: stara Leżakownia IP: *.ip.netia.com.pl 04.02.11, 10:49 a co wieśniak może zobaczyć . Coś ładnego - a skąd ma wiedzieć co jest ładne ? przecież jest wieśniakiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.11, 23:16 cucic go zaczeli heeeeeeee dobreeeeeeeee jaja on dostał takie wp......od nich ze szok ludzie ten lokal to nastepna porazka zwłaczcza tania ochrona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybieraczka Re: stara Leżakownia IP: *.cdma.centertel.pl 24.08.11, 22:19 czy jest coś 27 sierpnia w leżakowni? chcę się wybrać ze znajomymi nie wiem czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: stara Leżakownia IP: *.cdma.centertel.pl 05.02.11, 18:59 kto będzie 12 na koncercie? wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogo Re: stara Leżakownia IP: *.centertel.pl 05.02.11, 20:29 podobno w walentynki (poniedziałek) ma być normalna impreza w lezakowni wiecie może cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perła Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.11, 20:31 będzie jakiś zespół ale nie z disco polo będą grac rocka ale jak się nazywa to niewiem ale poniedziałek 14 stego pab będzie czynny ale mogli by coś zrobić na walentynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gogo Re: stara Leżakownia IP: *.centertel.pl 05.02.11, 20:49 słuchy mnie doszły że ma jednak coś być w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: stara Leżakownia IP: *.cdma.centertel.pl 05.02.11, 21:20 a co dokładnie będzie w poniedziałek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perła Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.11, 15:48 b będzie czynny tylko pab nic innego nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stara Leżakownia IP: *.cdma.centertel.pl 06.02.11, 20:19 co będzie w sobotę w leżakowni? warto iść? Odpowiedz Link Zgłoś
white-a Re: stara Leżakownia 06.02.11, 20:49 DLA WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH !!!!!!! W sobote tj. 12.02.2011. już tradycyjnie jak to w sobotę impreza... ALE z występem zespołu BAD HAMSTERS !!! kapela znana z występu m.in. na ubiegło rocznym CIECHAN COVER FESTIWAL... pod tym linkiem możecie ich posłuchać... www.youtube.com/watch?v=SfMg4bkaRc4&feature=related wstęp w sobote 20 zł... mało, dużo sami oceńcie... Co do poniedziałku 14.02... lokal otwarty od g 16. jak narazie właścicele nie planują żadnej imprezy tego dnia ale wszystko może się zmienić... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloo2011 Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 22:55 jest tam ok i nawet właścicielka ładna extra laska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kids Re: stara Leżakownia IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.11, 15:24 właścicielka extra laska, ale ma dwoje dzieci, więc fora ze dwora :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.11, 12:52 Wczoraj koncert do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Re: stara Leżakownia IP: 195.116.169.* 13.02.11, 20:49 do dupy to TY jesteś:) Technofobko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenua Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 01:38 koncert byłby fajny ale sory nie w klubie gdzie młodzież przychodzi się bawić. I zmieńcie tego Dj w końcu.... 3-4 piosenki nikogo nie ma na parkiecie a ten dalej swoje. Niech zacznie grać albo techno albo disco :/ bo oto ani pod techno, dance ani po disco nie podchodzi ;/ te 40zł wstępu wolałbym dziewczynę na kolację zabrać bo to co usłyszałem nie było warte tych pieniędzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: stara Leżakownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 10:55 Ja mam 24 l. To chyba jeszcze młodzież. wybawiłam się za wszystkie czasy. Jak się człowiek chce pobawić to to zrobi nie ważne jaka muza tylko towarzystwo z jakim się jest. Jednak najbardziej podobał mi się kelner.... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
bull475 Re: stara Leżakownia 14.02.11, 11:53 Może i masz 24latko rację ale na pewno widziałaś moment kiedy Dj grał swoje, a nikt nie tańczył? ;) trochę nie halo takie coś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: stara Leżakownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 13:10 no może na początku...... dj może i powinien troszkę zmienić repertuar ale pobawić się można :) barman i tak najlepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: stara Leżakownia IP: *.symfonia.pl 16.02.11, 16:03 Świetny lokal :) Myślałem że miejsca gdzie bawi sie taka prostacka chołota już nie istnieją a tu jednak... Wies tańczy i śpiewa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: stara Leżakownia IP: *.cdma.centertel.pl 16.02.11, 19:16 czy coś jest organizowane na 26luty? jakiś koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 15:28 czy ktoś się orientuje czy jutro (19.02) będzie jakiś zespół w Leżakowni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: stara Leżakownia IP: 213.199.253.* 18.02.11, 15:45 a dzisiaj jest normalna dyska? i ile wjazd? wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.11, 20:17 Witajcie w piątek w Leżakowni byłam pierwszy raz i muszę powiedzieć że jestem pod wielkim wrażeniem w środku jest po prostu super i bardzo pomysłowo zrobione ,schody fajne ale co najlepsze jest są te miejsca ustronę na samym dole i naprawdę wybawiłam się za wszystkie czasy tylko jedyny minus że bar jest trochę zamały bo bardzo długo się czeka na zamówienie ale warto .Także jeżeli jeszcze nikt tam nie był to polecam jedyne miejsce w Ciechanowie gdzie można się pobawić Ciechanowie zajebiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczytana Re: stara Leżakownia IP: *.xdsl.centertel.pl 19.02.11, 22:30 tak czytam co piszecie o tym miejscu,i powiem wam ze większość wisów pochodzi od osób które są związane z tym klubem NAJŚMNIEJSZNIEJSZE JEST ze nicki których nie ma nigdzie na forum tu wyrastają jak grzyby po deszczu,broniąc tego klubu jak się da. Nie byłam tam ,bo chodzę do Ciechana i po przeczytaniu tego i owego napewno będę omijac z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: stara Leżakownia IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.11, 15:27 Oczytana to w tym przypadku brzmi kuriozalnie ,bo sugeruje inteligencję. A tu masz teza tak ,że szok. Oczywiście ,że zapewne pracownicy piszą , bo żyją swoją pracą. Ale nie tylko oni - ot specyfika internetu.Pasuje ci zimno ,ciasnota i smród twoja sprawa - oczytana kobieto. Byłem i tu i tu i będę chodził i tu i tu .Bo to są lokale zupełniei różne po co je porównywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.11, 16:54 Ja mogę przyznać że nie jestem związana z tym klubem i nikogo nie znam ,a dlaczego zaraz kogoś dziwi że jak ktoś dobrze pisze o lokalu to zaraz musi być pracownikem to śmieszne po to jest te forum żeby pisać żle albo dobrze skoro ja byłam pierwszy raz i mi się naprawdę spodobało dlaczego mam o tym nie pisać .A tak wogólę to samo mogę powiedzieć o osobach które chodzą i chwalą Ciechan że wypisują bo są związani z tym miejscem ,żenada żeby niemożna było nic napisać bo zaraz posądzają o coś w Warszawie takich sytuacji niema każdy chodzi tam gdzie chce i nikogo to nieopchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepowiązana Re: stara Leżakownia IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 20:43 specyfika myślenia typowego Ciechanowianina: Jezeli mowi się o czymś dobrze na pewno piszą to osoby powiązane w tym przypadku ze SL. Nie zapominajmy przy tym, moi drodzy, ze zgodnie z tym tokiem rozumowania wszystkie zle komentarze pisze po prostu konkurencja. * a wracajac do tematu Ciechana, gratuluję wyboru zapiziałej piwnicy, w której przesiaduje 15-letnia młodzież :) jesteś na pewno zbliżona/y wiekowo do tej niedojrzalej kategorii, jezli nie potrafisz docenic guztu i smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: stara Leżakownia IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.11, 14:20 Byłem w piątek - było super pierwszy raz zdarzyło mi się rozmawiać z ochroną jak równy z równym. Dzięki za długą i kulturalną rozmowę w otoczeniu śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fit Re: stara Leżakownia IP: 213.199.253.* 21.02.11, 14:30 ale się dowartościowałeś co ?? Przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczytana Re: stara Leżakownia IP: *.xdsl.centertel.pl 21.02.11, 14:50 Ale zaciekła obrona hahaha. Z ochroną można pogadać jak rowny z równym-hmmm to dopiero zaszczyt i szczyt odwagi z Twojej strony... Przeczytałam na forum opinie wielu osób i doszłam do wniosku że niewarto psuć sobie nerw ani w kontakcie z ochroną ani z szefostwem które błaznuje na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: stara Leżakownia IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.11, 15:09 przed kim przed tobą - pewnie moją córką byś mogła być - skoro nie zrozumiałaś to piszę ,że fajne chłopaki stoją na bramce i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan-fabrycznej- Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 15:38 jeszcze może buziaka na dobranoc dostałeś od chłopaczków z ochrony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fit Re: stara Leżakownia IP: 213.199.253.* 21.02.11, 15:41 Wazelina,wazelina ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajna Re: stara Leżakownia IP: *.cdma.centertel.pl 21.02.11, 19:31 jak jest z wpuszczaniem? od ilu lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fit Re: stara Leżakownia IP: 213.199.253.* 22.02.11, 11:07 "ostra selekcja" hahaha 16 nawet mozna spotkać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: stara Leżakownia IP: *.cdma.centertel.pl 22.02.11, 17:58 a coś będzie w sobotę? jakiś zespół? od wszystkich chcą dowody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fit Re: stara Leżakownia IP: 213.199.253.* 22.02.11, 18:03 a ile masz lat, 15? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiesze miejsce Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 18:24 Mam 33 lata i gdy chcialem wejsc w sobote pan ochraniacz zarzadal ode mnie dowodu wiec odwrocilem sie i wyszedlem grzecznie dziekujac za chora sytuacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fit Re: stara Leżakownia IP: 213.199.253.* 22.02.11, 22:54 Chyba nie problem pokazać dowód???? Odpowiedz Link Zgłoś
koole Re: stara Leżakownia 23.02.11, 10:12 dowód to się sprawdza gó...arzom a nie dorosłym osobom, w dupie z takim miejscem i chorymi zasadami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.11, 10:40 U nas w Ciechanowie to wszystko wszystkich dziwi nawet że ochrona chce dowód to powineś się cieszyć że tak młodo wyglądasz że dowód chcą od ciebie.Dlaczego kogoś dziwi że jest ktoś zadowolony że porozmawiał z ochrono ,nie z każdą ochrona da się porozmawiać,ja nikogo niekrytykuje że woli chodzić do Ciechana a nie do leżakowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: stara Leżakownia IP: 213.199.253.* 23.02.11, 13:17 Gość portalu: nowa napisał(a): -porozmawiał z ochrono -niekrytykuje A może by tak zainwestować w słownik?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: stara Leżakownia IP: *.cdma.centertel.pl 23.02.11, 20:24 czy wie ktoś czy jest coś w sobotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 17:15 FILM NA POLSACIE O 20.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: stara Leżakownia IP: *.cdma.centertel.pl 24.02.11, 17:49 chodzi o leżakownie. sam oglądaj film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: stara Leżakownia IP: *.tktelekom.pl 09.03.11, 23:23 Już 26 marca odbędzie się koncert Transsexdisco. Godz. 20.00 Wjazd - 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
nana36 Re: stara Leżakownia 03.04.11, 14:03 Czy Leżakownia organizuje coś w Poście czy dopiero w Święta? Odpowiedz Link Zgłoś
nana36 Re: stara Leżakownia 27.04.11, 11:51 Tyle się pisze i mówi o Progressive - nowo otwartym klubie, a co z Leżakownią? Jaka cisza na forum, a tam nawet fajne imprezy są. Pozdrowienia dla wszystkich klubowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leżak - stary Re: stara Leżakownia IP: *.ip.netia.com.pl 27.04.11, 12:15 Nie odpowiadać to prowaokacja :))))))) My nie musimy pisać my się bawimy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: stara Leżakownia IP: *.cnow.pl 27.04.11, 13:39 leżakownia to już przeszłość... nie ma o czym gadać teraz jest Progressive!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: stara Leżakownia IP: *.centertel.pl 27.04.11, 20:59 a ja tam lubię i Leżakownię i nowo otwarty klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 12:17 ziom pewnie jesteś jedną z tych trzech osób które bawią sie w progresivie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.11, 21:37 Czy dzieje się coś w Leżakowni bo mam zamiar tam iść ale niema żadnych ogłoszeni że coś się dzieje że są imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alm Re: stara Leżakownia IP: *.tktelekom.pl 22.05.11, 09:13 Gość który tam gra,to dramat.....wymieńcie ludzie tego grajka-discoPOLOWCA na kogoś znającego się (choć trochę)na muzyce Odpowiedz Link Zgłoś
nana36 Re: stara Leżakownia 22.05.11, 13:31 są imprezy co weekend i to podobno mają być teraz na zewnątrz, a co do muzyki to ludzie się bawią to chyba nie jest tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: stara Leżakownia IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.11, 13:48 muza OK ludzi sporo klimat OK Odpowiedz Link Zgłoś
nemesis88 Re: stara Leżakownia 22.08.11, 18:35 masz coś do tego??? nie podoba się to zmień lokal...w takim lokalu powinni grać to co chcą ludzie,a jak ludzie chcą disco polo to niech je grają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciech Re: stara Leżakownia IP: *.centertel.pl 09.06.11, 20:46 Żal ściska patrząc na nowych barmanów/ barmanki na barze, kto w ogóle ich zatrudnił?? Zero profesjonalizmu!! Barman nawet nie potrafi zrobić dobrego podstawowego drinka więc o czym tu mowa. Żądamy wcześniejszej profesjonalnej obsługi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widmo Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 12:56 morze uda mi się wrócić do leżakowni do pracy jako barman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 00:00 morze to baranie zobaczysz jak na Hel pojedziesz .Z taką wiedzą to do zoo .No chyba ,że może się pisać nauczysz . Odpowiedz Link Zgłoś
nana36 Re: stara Leżakownia 12.06.11, 11:47 Klubowicze Leżakowni to ...( żeby zbytnio nie obrazić) bardzo dziwni ludzie- tacy oryginalni i znają się na wszystkim... Najlepsi barmani, najlepsi DJ-e, najlepsi degustatorzy piwa , jednym słowem kreatywne osobowości. We wcześniejszych wpisach obrażaliście poprzednią obsługę , że szatniarka nie miła, że barman cham, a Dj gra nie to co trzeba. Więc wymienili personel. A nasi pseudo klubowicze co? Dalej swoje. Muzyka zmieniona to pusty parkiet, młode barmanki, to źle bo nic nie umieją. Zamiast krytykować wszystko i wszystkich , idźcie tam raz z nastawieniem na dobrą zabawę, a na pewno ujrzycie wszystko w innym świetle.... a oświetlenie mają dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalczyni Re: stara Leżakownia IP: 89.74.101.* 13.06.11, 20:17 lokal fajny i obsługa też tylko zmieńcie muzę koniecznie bo ''Plastikowa biedronka'' już chyba na nikogo nie działa !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nana36 Re: stara Leżakownia 13.06.11, 22:35 Ja też tam bywam i muszę przyznać, że słabo zorientowana jesteś. Muzyka jest zróżnicowana i jeśli nie lubisz klimatów Dance i Disco, to możesz się wybrać do takiego klubu na Mazowieckiej, gdzie tylko hula wiatr, bo nawet kot ani pies z kulawą nogą tam nie zagląda. Uważam, że najlepiej ocenić lokal po tym jaka była zabawa w sobotę i jak bardzo się wszystkim podobało. Jest jeszcze Kawiarnia Elżbieta , tam mogą grać tylko dla ciebie- zgadnij dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.06.11, 21:29 Nana wielki szacun za wpis w konicu ktoś mądrze napisał bo tu to tylko się obrażają nawzajem,właśnie ciągle komuś coś niepasuje nieda rady każdemu dogodzić a w Leżakowni ja byłam dwa razy i podoba mi się tak a co do muzyki to tam jest różna więc nie wiem dlaczego co niektórzy piszą że jest tylko disco polo Nana napisz coś jeszcze to może w konicu zaczną myśleć normalnie a nie nic się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
nana36 Re: stara Leżakownia 17.06.11, 09:46 Każde forum zakładane w necie ma czemuś służyć, podobnie jak portale. Ale niestety niektórzy wykorzystują jedno i drugie do prywatnych celów( np. reklama samego siebie). Na naszym forum powinniśmy poruszać tematy, dzięki którym czegoś się nowego dowiemy. O naszych ciechanowskich klubach również. A jeżeli chodzi o Leżakownię, to tak naprawdę to bardzo młody klub, więc wszystko przed nimi, oni też uczą się na błędach. A jak na ich mały staż i tak jest tam najlepsza frekwencja . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalczyni Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.11, 19:23 klimaty dance i disco bardzo mi odpowiadają :D. Zbyt często lecą te same kawałki i moim zdaniem muza nie jest aż tak zróżnicowana.....a bywam tam często bo lokal i atmosfera zajebista pozdro dla wszystkich tam balujących :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pliss nr telefonu IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.11, 15:54 podajcie nr telefonu bo chcialbym stolik zarezerwowac, pewnie gdzies jest podany ale srednio mi sie chce przewalic ponad 200wpisow z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: nr telefonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 22:46 pewnie znajdziesz na stronie leżakowni www.staralezakownia.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: nr telefonu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.11, 10:23 www.youtube.com/watch?v=3wS6v3lGHJs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: nr telefonu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.11, 10:24 www.youtube.com/watch?v=S_jZqzHvQFk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: nr telefonu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.11, 10:27 wszystko jasne jak Ciechan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowiczka Re: nr telefonu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.11, 12:10 kto wie czy na sobotę trzeba mieć rezerwację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Awantura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.11, 08:14 Podobno w sobote niezła napie...nka była :) Kolejna nędza powstała w której nie da się kulturalnie posiedzieć bo wpuszczją nieokrzesanych chamów żeby tylko frekwencję zwiększyć. Congratulations Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Awantura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.11, 19:16 przepraszam Cie bardzo ja byłam tam od godziny 23 do godziny 2. nic na parkiecie się nie działo a że idę tam potanczyć to nie interesuje mnie to co dzieje sie przed klubem... bo za pewne tam ta akcja miała miejsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Awantura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.11, 07:25 Nie działo się na parkiecie dlatego nic nie wiesz. Może miałaś 15 promili i nie łapałaś ostrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Awantura IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.11, 19:43 Ale fajna impreza była w sobotę wybalowałam się jak nigdy no i muza była dość fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Awantura IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.11, 19:52 FAKT IMPREZA BYŁA SUPER,NAWET ŚNIEG W ŚRODKU LATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Awantura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 21:53 to co działo się w sobotę 30 lipca to jakaś porażka... wynosili zakrwawionego typa, drugi przewrócił się na schodach i nieprzytomny.. ochroniarz kawał chama bo inaczej opisać nie można, wyzywał kobietę od kur*w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik Re: Awantura IP: *.ip.netia.com.pl 04.08.11, 12:28 Jak kolego zachowywać się nie potrafisz to w domu siedź. I po co mieszasz w to innych agresję w domu wyładowuj a tak wogóle zamiast się wstydzić to jeszcze się tym szczycisz sam sobie opinię szargasz .A tu durni nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Awantura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.11, 15:40 Dominik A do kogo Ty to piszesz?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Awantura IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.11, 21:21 Ten gościu zakrwawiony to na parkecię sam zaczepiał ludzi którzy grzecznie się bawili to mu się oberwało a jak go wyprowadzili to później sam się cofał i chciał rozrabiać ,a co do ochrony to oni też mają swoje nerwy które puszczają ile to można słuchać takiej pani która uważa że jest mądrzejsza od wszystkich ,a od wyzwania to chyba nikomu nic się nie stało ,a niestety ludzie jak się popiją to potrafią bić się ze swoimi kolegami więc takie pochopne wnioski proszę pisać jak się wszystko widziało a śnieg zajebisty był , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Awantura IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.11, 21:28 Z tego co widziałem to ten chłopak był taki pijany że sam spadł ze schodów a jeden z ochroniarzy uratował mu życie bo go pierwszy zaczął cudzić,także z ochroną nie jest tak źle najlepszym ochroniarzem jest taki najmniejszy bo zawsze można się z nim dogadać ale ile ludzi tyle gustów,niema takich lokali żeby wszystko było dobrze , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.11, 21:26 Czy w Leżakowni to są jakieś imprezy bo jakaś jest cisza podobna ochrona ma się z mnieć podobno jakieś dziwne typki stoją ,warto iść bo w ciechanowie to już niema gdzie iść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.09.11, 22:06 Karaoke jest we czwartki nawet fajnie jest skąd ta ochrona jest ku... nie wezmą normalnej ochrony tylko takie pakery z krótki karkami napakowani sterydami a zwłaszcza ten taki czarny napakowany to chyba nowy bo nigdy tam go nie widziałem strach się odezwać słyszałem jak jednego gościa zjebał ,strach aż podeść a co z panem Leszkiem niema go już ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 11:27 A może wreszcie porządek tam będzie. Bo jak do tej pory to tylko małolaty z gołymi dupami, a obsługa się śliniła zamiast pracować. Niech pilnują, bo lokal na psy schodzi Odpowiedz Link Zgłoś
fever18 Re: stara Leżakownia 23.10.11, 04:38 Nie wiem czy ktos podziela moje zdanie, ale ten 'dojrzaly' DJ ktory grywa w soboty ma bardzo nietrafiony gust muzyczny(o gustach sie nie...itp), a chodzi mi tylko o to, ze puszcza przejscia, ktore powoduja ze ludzie sa skonsternowani i nie wiedza co robic, bo nagle muzyka cichnie i jest jakis fragment wokalu itp, lub puszcza stare kawalki w nowych aranzacjach, co tez brzmi komicznie (domyslam sie ze chce dogodzic starym i mlodym). Moje OSOBISTE odczucie jest takie, ze potrzeba tam jakiejs mlodej krwi, ewentualnie chlopaka ktory gra w piatek.. Zawsze jak pojde w piatek jest super, mozna potanczyc, a sobota - ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 08:41 A w sobotę leżakownia w szwach pęka.... ale masz rację, że w piątek też jest fajnie. Każdy ma swój gust i każdy przy czymś innym się bawi, ja wolę posiedzieć, w ogóle nie tańczę więc nie ma znaczenia jaka muza leci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 16:46 Ja byłem w czwartek na karaoke i bardzo mi się podobało. Prowadząca -rewelacja.Nie lubię chodzić w weekendy, bo za dużo ludzi, ale czwartki z karaoke są jak najbardziej ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 17:25 Rozumiem, że kolega wie jak powinno się prowadzić takie imprezy, więc może pokażesz swoje umiejętności, bo do Leżakowni zapraszają gości i można się wykazać . Krytykować łatwo, ale sprawa wygląda zupełnie inaczej gdy się jest z tej drugiej strony . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.11, 22:17 Witam wszystkich wpisowiczów chciałam się z wami podzielić moim wydarzeniem otóż byłam w tygodniu w Leżakowni z koleżankami na małe piwko i sobie siedziałyśmy ponad 3 godziny ,wszystko było w porządku do momentu kiedy zaczął nas zaczepiać jakiś dziwny koleś brzydko się do nas odzywał i w pewnych chwilach był bardzo arogancki byłyśmy lekko przestraszonę ,więc jedna z koleżanek poszła po ochronę okazało się że niema ochrony w tygodniu tylko są w weekend do tej poru jak tam chodziłyśmy to kręcił się tam taki miły chłopak i czułyśmy się bezpiecznie a teraz zastanawiamy się czy będziemy tam chodzić bo się okazuję że niemożna tam spokojnie posiedzieć ,dlaczego tak się dzieje że jak już jakiś lokal jest otwarty to po pewnym czasie zaczynają się dziwne rzeczy komu ta ochrona przeszkadzała a może ktoś chce zaoszczędzić na czyjeś krzywdzie??? ,a ja lubię się czuć bezpieczna bo chyba w takim lokalu to powinna być podstawa,jestem zawiedziona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typek Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.11, 22:21 bo ochrona co stoi teraz w weekend to buraki ze wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: stara Leżakownia IP: *.ip.netia.com.pl 20.10.11, 11:49 Czy tym miłym Panem który tam kiedyś pracował to nie twój mąż ??? Daj sobie spokój dziewczyno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.11, 17:25 Drogi Serku ten post dotyczy opini o Klubie Stara Leżakownia więc jeżeli ktoś ma ochotę napisać opinie to to robi i napisałam coś ci się chyba pomyliło bo ja nie mam męża i jestem osobo która studiuje.Więc chyba pomyliłeś osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 18:29 A ja uważam, że ciemniak z Ciebie, a nie studentka-" OSOBO"- chyba zamiast na polskim siedzieć w ławce to pod biurkiem dyrektora klęczałaś, żeby na te studia się dostać. Wszyscy nakręcają się na tą Leżakownię jakby to jakieś znaczenie miało, kto tam chodzi, kto tam pracuje i kto jest właścicielem. Jedno jest pewne, że laski tam przychodzą szukać popychaczy, a faceci, żeby coś popchnąć. Najważniejsze, że się uzupełniamy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.11, 17:40 śmieszne takie spędy lokale wiejskie powinni zamykać wiocho leci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Za Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 20:13 Napisałem tylko, że mi się podobało karaoke i sposób w jaki było poprowadzone, a nie że mógłbym poprowadzić. Chyba jesteś z konkurencji skoro się tak uniosłeś GOŚCIU:) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiocha Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 20:17 "Wiocho" to od Ciebie leci koleś. Ojczyzna polszczyzna się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.11, 21:07 jestem w szoku co tam sie wyrabia w tej Leżakowni przychodzą jakieś typki dziwne selekcja jest tak przeprowadzana jakby tam mniał się bawić prezydent niepodoba się wiećej tam niepójdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8888888888 Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 21:44 ty pisz najpierw bezbłędnie, a potem krytykuj. Ale poniekąd prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugi Marian Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.11, 22:04 jaka logika pewnie chodzi o to ,że Lesia nie ma tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowiczka Re: stara Leżakownia IP: *.play-internet.pl 04.11.11, 08:58 witam ,czy wiadomo coś na temat zapisów na sylwestra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 17:27 Ostatnio pytalam i maja komplet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość leżakowni Re: stara Leżakownia IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.11, 20:43 kto tam decyduje bo muszę tam być- obiecałem mojej dziewczynce- KOCHAM CIĘ LALEŃKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karaokowicz Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.11, 13:45 Ostatnio byliśmy tam na karaoke. Przyznam, ze byłem pozytywnie zaskoczony. Dziewczyna prowadząca bardzo fajna więc zabawa też się udała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soczek Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.11, 16:23 Violu nie opowiadaj ludziom bzdur,jeszcze nie prowadzą zapisów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: stara Leżakownia IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 10:53 Czy dziś tj. 11.11.11 jest jakaś impreza w leżakowni na której da się potańczyć i gra dj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franio Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.11, 14:44 Czy w leżakowni nadal obowiązuje idiotyczny przepis wpuszczania do klubu od 21 lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q2wwq Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 16:42 Chyba nie, bo sa wpuszczani ludzie, ktorzy maja po 18 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franio Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.11, 20:00 ogólnie to nie mam pojęcia na jakiej zasadzie jest tam selekcja, bo nieraz wpuszczają osoby po 18 lat, a osoby np. lat 20 nie ''bo nie mają skończonych 21'' ot cały Ciechanów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.12.11, 22:19 Czy to prawda że niema Leżakowni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.11, 11:47 chyba jest, bo byłem ostatnio w sobotę, ale kiepska muza tam jest, więc chyba już tam nie pójdziemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.11, 21:27 słyszałem że ZAIKS i SPAV ma nalot zrobić, leżakownia może i płaci ale ci dje (piraci) trzęsą dupami.a tak a propos czy jest w tym mieście jakiś dj co gra na legalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 15:19 Po pierwsze on tak się nie nazywa, a po drugie nie tylko on na legalu gra, bo DJ Caesar co w leżakowni gra nawet w mistrzostwach Polski brał udział i wiem to z pewnego źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: stara Leżakownia IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.11, 15:50 Dj z leżakowni brał udział w jakiś mistrzostwach ?? ..... chyba tylko muzyki łatwej lekkiej i przyjemnej bo puszcza prawie tylko skur....wiałe DISCO POLO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 15:51 Jakie towarzystwo taka muzyka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 16:30 Wy chyba na rodzajach muzyki się nie znacie, bo to Cesare gra to raczej covery i disco, a nie disco polo. Mnie się podoba, bo chociaż się tańczy, a nie skacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 16:42 A tak w ogóle to o co chodzi? O legalność czy rodzaje? Bo nie sprecyzowałeś. Na tej ciechanowskiej wsi, to najlepiej grać- " a teraz idziemy na jednego", bo niewiele osób do Leżakowni przychodzi jak do klubu tylko jak do oberży, garnce wódy i przystępne kurtyzany - wtedy będziecie zadowoleni? Ludzie z innych miast tyłkami z was się śmieją . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: stara Leżakownia IP: *.cnow.pl 13.12.11, 16:47 raczej jaka muzyka takie towarzystwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 16:55 No to pojechałeś teraz. To jak skomentować muzykę, jeśli goście z klubu wychodzą i pusty parkiet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keracz Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 16:57 Przeciez wlasciciel nazwa to klubem muzycznym - nie mylmy gowna z masłem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 17:06 Dla twojej informacji> Klub w tygodniu- muzyka w tle, sobota -dyskoteka, ale Klub nie ma tematycznego klimatu. Tam chodzi tylko- im więcej tym lepiej, bo kasa. Jak się bawią, to znaczy, że DJ- cudotwórca, bo zatrzymuje jak najdłużej w Klubie, żeby pili i forsę zostawiali. A ten co tego nie potrafi..... sami odpowiedzcie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keracz Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 17:22 no tak w tygodiu mozna posiedziec przy piwie a w tle muzyka z TV viva czy mtv w piatek sieczka sobota sieczka - ludzi to chyba dwa razy wiecej niz miesci lokal, bankowo jakies mordobicia potłuczone pokale lub kufle , okolo godziny pierwszej piwo lane juz w plastiki i to tez po nie trzeba stac w kolejce pol godziny - i wlasnie to jest nazywane klubem muzycznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.11, 19:31 leżakownia to żaden klub i nawet tak nie mówcie bo się kompromitujemy. jak możesz to podaj w jakich mistrzostwach i w którym roku brał udział DJ Caesar, dla wyjaśnienia powiem że w polsce są tylko dwie organizacje które coś takiego organizują. sam występ na mistrzostwach nie gwarantuje że gra z legalnych nośników, może kupił kilka płyt na same mistrzostwa żeby zagrać seta i po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.11, 10:08 No niestety takie proste nie jest wziąć udział w mistrzostwach. Jeśli piszesz o dwóch organizacjach, to tak, zgadza się . Tylko to raczej zrzeszenia, ale pomijając nazewnictwo wrócę do tematu. Jeśli wiesz kto to organizuje to powinieneś wiedzieć, że nie każdy z marszu może tam wejść i zagrać- a piraty niedopuszczalne. Najłatwiej sprawdzić legalność naszych DJ-ów dzięki kontroli, o której mowa wyżej. Może wtedy będzie mniej złośliwości pod adresem tych najlepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bynia Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 19:54 oczywiście ,że klub bo klub to miejsce spotkań i rozrywki ,a ty Gosciu no cóż szkoda uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.12, 17:23 Słyszałem że wielki Pan ochroniarz jest teraz barmanem w ciechanie czyżby branża się znudziła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.12, 09:03 lubimy plotkować co? :) praca jak praca, co Ci przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.12, 21:39 Cała Leżakownia jest do dupy a taki fajny lokal się zapowiadał bo to zazwyczaj tak jest jak ktoś dla kaprysu otwiera lokal a niema pojęcia o zarządzaniu ,albo może inaczej jak ktoś zarządza (ten siwy łeb )są wpuszczani znajomi i nie bierze się pod uwagę zdania gość , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldziu Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.12, 21:44 Żadna praca niechanibi pod warunkiem że się potrafi to wykonywać ,a nie wyręczać się kimś innym ,dobrze płaca przy kosce brukowej moge podać numer do pracodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robek Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 20:04 co nie wpuścili chlopaczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.02.12, 22:03 Ja tydzień temu w sobotę z koleżankami chciałam wejść to chłopaczkom nawet dziwi się nie chciało otworzyć tylko przez szybkę kiwneli głową że nie a była godzina 23 ,więc nie wiem o co chodzi nie chciało im się wychodzić jak to wygląda , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sada Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.12, 22:08 to pewnie za dużo ludzi było, jakby ktoś wychodził to nastepnych wpuszczają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowiczka Re: stara Leżakownia IP: *.play-internet.pl 08.02.12, 12:19 A ja mam pytanko ,bo z tego co wiem gra tam teraz 3 dj ,który rozkręca najlepsze imprezy ,w który dzień warto tam się wybrać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 19:15 Czy ktoś z Was był 18.02 na ostatkach w Leżakowni? Co myślicie o DJ-u,który grał? Podobała Wam się muzyka? Osobiście nie lubię takiej muzyki przy której nie wiadomo czy skakać czy płakać,było dosłownie kilka piosenek,przy których można było normalnie potańczyć. Dla mnie np. była to jedna z gorszych imprez,wolę kiedy gra DJ rezydent... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 21:04 Małolat za konsolą... muza jako taka... najgorsze jest to że wpuszczają dzieciaki... i robi się z klubu szkolna potańcówka...a było i zapowiadało się fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biszkopt Re: stara Leżakownia IP: *.mofnet.gov.pl 20.02.12, 14:59 Niestety DJ się nie popisał - ledwo uratował go gość, który grał na saksie - Rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 17:58 a moim zdaniem impreza była MEGA! Ludzi tyle ze na parkiecie było bardzo ciasno , dobrze ze w te ostatki zagrał inny DJ niż Ceasar bo wtedy bym żalowala wydanych pieniedzy na wstepn a po 2 bym tam nie przyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyiek Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.12, 18:10 Chyba ludzie nie wiecie co mówicie, muzyczka była pierwsza klasa, miksował chłopak wszystko, grał dla każdego... a z tego co wiem, w leżakowni nie ma żadnego dj'a o pseudonimie rezydent.... dla tych co udają głupio mądrych REZYDENT- to miano dj'a który jest przypisany do danego klubu i który gra w nim na stałe, w zależności od wielkości i rodzaju klubu, od właścicieli itp. może być różna ilość rezydentów.... idąc dalej.... chodzę do leżakowni dość często, i muszę powiedzieć tak... grał Caesar... beznadzieja, gość w ogóle nie wie co robić za tą dj'ką.... i te disco polo.... żenada... po prostu żenada!!!! Lewy suuuper :) chłopak super miksuje, energiczne rytmy, można poskakać, potańczyć super!! byłem kilka razy jak grał w klubie w mławie... no powiem, że naprawdę mi się podobało i jestem pod dużym wrażenie, też grał z tego co wiem w dużych klubach nie tylko okolicznych i chłopak potrafi dobrze bawić ludzi..... Domass - młody chłopak i bardzo dużo umie, znam go z Imprez Zalew bo też tam czasem bywałem, i powiem, że naprawde gra super muzykę, byłem akurat na Lech summer night, to grał przed Robertem M, inni dj'e porażka, jakieś takie nie do rymu nie do taktu te kawałki, a on.... normalnie ludzie falowali.... byłem w szoku jak to widziałęm.... też zajmuję się dj'ką amatorsko i trochę wiem na ten temat... ludzie powiem tak... ogarnijcie się.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: stara Leżakownia IP: *.204.87.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.02.12, 19:35 Leżakownią powinna zainteresować się policja. Mają na stronie, że wjazd od 21 roku życia. A wchodzą gnojki. I już nie chodzi, że wchodzą gó...arze w wieku 18-21, ale również 16-17 latki. To ma być dobry club? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.12, 20:34 co do wieku zgadzam się z alexem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ CAESAR Re: stara Leżakownia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 23:49 dobra impra była widać to na filmiku www.youtube.com/watch?v=7oZfDrI1s18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZYJACIEL Re: stara Leżakownia IP: *.play-internet.pl 21.02.12, 09:31 oj nie ładnie jest się podszywać pod kogoś oj nie ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: stara Leżakownia IP: 46.174.227.* 21.02.12, 10:10 Kochani, ja nie rozumiem o co jest awantura, jest 3 djów w klubie, każdy przychodzi na dja który mu odpowiada i koniec. Ja nie widzę w tym problemu... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do alexa Re: stara Leżakownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.12, 10:56 jeżeli nawet są to co ci przeszkadzają chodzisz tam po to ,żeby się rozglądać czy się bawić. Wreszcie jest się gdzie bawić .A takie głosy powodują nieodparcie domysł ,że piszą to ludzie z konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOść Re: stara Leżakownia IP: *.play-internet.pl 21.02.12, 12:08 Do Krzyśka co nawet napisać nie umie tylko nazwał się Krzyiek- no ale ok, to pomijam. Jesli grasz chłopcze amatorsko to się nie wypowiadaj na tematy o których pojęcia nie masz. Łatwo jest grać z laptopa mieć wgrany program, puścić jak to Domass MINI MIX i gitara. Niech się zmierzy z Lewym albo z Caesarem na żywo- z płyt i prawdziwego sprzętu- wtedy zobaczymy, kto jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: stara Leżakownia IP: 46.174.227.* 21.02.12, 13:02 Kolego, mini mix, nagrywałem w domu, żeby moc wyjść do łazienki, bo nie dam rady całej imprezy kleić seta i nawet nie wyjsc do lazienki, a jak jestes taki mądry, to mogłeś zauważyć, ze na drugim odtwarzaczu, właśnie kończył się nr. który przed chwila zmiksowalem z mini miksem, wiec jeżeli nie wiesz jak było to się nie wypowiadaj, a do wiadomości zapraszam 10 marca na imprezę zagramy wszyscy trzej, Ja Lewy i Caesar, każdy ze sprzetu... bez lapptopów... możesz sobie wtedy porównać... a nie wypowiadać się nie znając prawdy pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: stara Leżakownia IP: *.cnow.pl 21.02.12, 13:08 Żartujecie sobie,jaka konkurencja...??? Bardziej rywalizacja pomiędzy dj-ami ,który częściej gra ma więcej kasy!!! Dodatkowo chciwość właścicieli spowodowała że wpuszczane są dzieci i dresy. Liczy się tylko kasa za bilety ,a co się dzieje potem to mało ważne. PS.Leżaki to już nie to samo co kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frania Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.02.12, 17:30 Janek przyznam ci racje to nie jest co kiedyś kiedyś można było się naprawdę po bawić i normalne było towarzystwo ,a teraz to same 15 stki wiesz jak klub powstawał to właściciele stawiali na coś innego , a teraz to aby sztuka ,stawiali wymagania od 21 lat nie można było wejść i nie w dresach ,a teraz to nawet bezdomny by mógł wejść i opszczany ,już nie wspomnę i paleniu czegoś w łazienkach czasami ochrona wpuszcza takie towarzystwo że strach się bać ale widać że niektórzy wchodzą za darmo i są znajomymi ochrony jest tam porostu bałagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: major Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.04.12, 19:12 Lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumaty Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.12, 23:07 Koksy wypiją trochę alkoholu i załącza im się nieśmiertelność, a ochrona nic z tym nie robi. Ostatnio koleżke wyrzucili z klubu za to, że poszedł do ochrony powiedzieć, że jakiś skoksowany pajac uderzył go w kiblu. Widocznie znajomy ochrony, albo sami się go bali i wywalili tego co dostał zamiast za przeproszeniem wyj... tego co robił awantury i wlepić mu dożywotni zakaz wjazdu. No ale cóż układy układziki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere Re: stara Leżakownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.12, 08:04 Widzę, że coraz większe buractwo tam panuje :) Przestałem tam chodzić i wcale nie żałuję. Chyba nigdy nie doczekamy się w tym mieście normalnego lokalu gdzie będzie kultura i brak układów z ochroną. Było tam fajnie ale ch... bombki strzelił. Kolejny lokal który idzie na ilość a nie na jakość... Szyldem Leżakowni powinny być WIDŁY W GNOJU! www.allegrofun.pl/allegro/images/2/26675ff0cbcb97b35d55908a1b4cf0e7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.12, 10:58 Leżkownia jest superrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: major Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.12, 21:36 chyba super żeby się najebać pożądnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandzia Re: stara Leżakownia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.12, 20:57 Witajcie czy ktoś wie czy coś jest organizowane w Leżakowni wakacje chętnie bym poszła się pobawić Odpowiedz Link Zgłoś