Dodaj do ulubionych

Pub " Ósemka "?

IP: *.183.225.13.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.02.13, 18:27
Jak to się stało, że dopiero teraz wiem o istnieniu takiego Pubu ... Ktoś tam był? Warto pójść? ladne dziewczyny są tam? I gdzie się znajduje ta lokalizacja tego baru?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Pub " Ósemka "? IP: *.147.238.107.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.02.13, 21:20
      zenada .2klientow codziennie
      • Gość: gość Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 08.02.13, 21:29
        Jaka żenada? Proponuję się tam przejść i zobaczyć a nie sugerować się opiniami innych.
        Jest to jedyne miejsce póki co gdzie można pograć w bilard. Lokal jest czysty, ładnie umeblowany i mi się podoba :)
        • Gość: adam Re: Pub " Ósemka "? IP: 213.199.253.* 09.02.13, 10:17
          w bilard to mozna tez sobie pograc w SDH warszawska 1
          • Gość: lapacho Re: Pub " Ósemka "? IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.13, 00:27
            a ty dalej reklamujesz? myślałem ze sobie darujesz
        • Gość: łukasz Re: Pub " Ósemka "? IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 22:40

klub spoko . tylko kto to ta gruba torba co jest tam co tydzien ?
          • Gość: kielbasa Re: Pub " Ósemka "? IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 22:42

niezla impra , moza sie pobawic i cos tam podruchac . pozdrawiam barmankie , lubi ostro jazde . dobrze ze pepek to ciota . hahah
            • Gość: heheszki Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.13, 16:34
              ta barmanka to bardzo w porządku dziewczyna:)nie puszcza się tak jak niektóre;) widać że pisze to jakiś margines społeczny z zazdrości, polecam ci spojrzeć czasem w słownik ortograficzny bo twój poziom inteligencji jest równy z krawężnikiem. Pozdrawiam :)
          • Gość: gość Re: Pub " Ósemka "? IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.13, 00:43
            ta gruba torba to jogobela z bloków .
            • Gość: Pablo Re: Pub " Ósemka "? IP: *.play-internet.pl 05.03.13, 01:35
              Jesli chodzi o takiego potwora w czerni to tragedia ze sie pokazuje miedzy ludzmi takie cos wogule.to ze wypija ze stolow to szczegol ale przeisc kolo tego czegos to masakra,swat topionej sloniny to aromat.Dziwne ze cholota z jaka tam wpada nie powie jej o ogarnieciu sie i prysznicu,ale to znajomi wiec przyzwyczajeni pewnie do swoich zapachow
    • Gość: michał Re: Pub " Ósemka "? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.13, 17:22
      faktycznie rewelacja w tej 8....a blat stołu taki prosty że bile się rozjeżdżają same....ale najlepsza (poza wyjątkami) jest obsługa....
      • Gość: WCI Re: Pub " Ósemka "? IP: *.matcom.com.pl 10.02.13, 17:30
        Nie mam zastrzeżeń co do tego lokalu. Atmosfera lepsza niż w leżakowni.
        • Gość: michał Re: Pub " Ósemka "? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.13, 17:59
          fakt!!!!!! nie ma tam chociaż samych ,,dresów" itp....
          • Gość: heh Re: Pub " Ósemka "? IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.13, 04:51
            Samych dresów nie ma! Są jeszcze discopolowcy i lecą same diskotrzaski. Ten lokal to porażka. no i banda dzieciarni.
    • Gość: xyz Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.13, 18:30
      Akurat ludzie to tam przychodzą, ale przeważnie "dzieci" i dresy oczywiście.
      • Gość: .... Re: Pub " Ósemka "? IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.13, 07:33
        A gdzie ten pub się znajduje?
        • Gość: xxx Re: Pub " Ósemka "? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.13, 09:39
          Na Kargoszynie. Tam gdzie Kołecki miał wcześniej siłownię.
          • Gość: ladybug Re: Pub " Ósemka "? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.13, 10:27
            Bez dresu, kija i na trzeźwo nie wpuszczają...poza tym żeby tam wejść trzeba przedrzeć się przez grupkę koksów przeplatanych żulami próbującymi wyżydzić chociaż pojarać. Jak już się uda wejść do środka z głośników raczy klientów przednie, rasowe i swojskie dico polo zapuszczone z Polo Tv. Taka relacja z którejś soboty, ale być może w tygodniu sytuacja wygląda inaczej. Nie wiem, w sumie nie zamierzam sprawdzać. Pzdr.
            • Gość: id Re: Pub " Ósemka "? IP: *.ip.netia.com.pl 15.02.13, 12:23
              nie byłam tam wcześniej niż na ostatnich dwóch imprezach, jak dla mnie spoko, super pomysł z tymi imprezami, oby tak dalej :) muzyka super, jest DJ. Można posiedzieć ze znajomymi, napić się piwa :) jak dla mnie fajnie, ale każdy ma swoje zdanie. Dziś też się wybieram
            • Gość: oliia Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 11:02
              Nie zgadzam się z tobą. Zule są wszędzie a to nie lokalu wina że stają tam pod sklepiem. A
              A co do muzyki to skoro mówisz że jest talk zła to azot tak się tam
              Wszyscy bawią a nie ściany podpieraja
      • Gość: klijentka Re: Pub " Ósemka "? IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.13, 23:00
        powinni sprawdzac dowody osobiste a nie wpuszczac małolatów ale oprócz tego szczególu jest tam dosc fajnie no napewno lepiej niz w lezakach / obsługa powinna byc milsza ochywiscie za barem bo czasami potrafia byc bardzo nie mili rozumiem zmeczenie ale chyba lekka przesada... do muzy zastrzezen nie mam ale tylko gubi ich ta dzieciarnia ... gdyby nie te dzieci moglo by byc to miejsce najlepsze w ciechu do po tanczenia ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ochroniarze !!!!!! sprawdzajcie dowodyt osobiste !!!! a bedzie GIT
        • Gość: xxx Re: Pub " Ósemka "? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.13, 08:04
          Chyba kopnęli w kalendarz bo już któryś week nie ma tam imprezy. To było do przewidzenia :)
    • Gość: Artysta kombinator Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 15.02.13, 23:37
      O tym pubie dowiedziałam się w sumie niedawno,nigdy jednak nie miałam okazji tam iść hehe :) ale jak była impreza w piątek i sobotę to wybrałam się. Jest tak bardzo fajnie,ochrona nie nagrzana,normalni chłopacy z którymi można porozmawiać,muzyka itd. wszystko na + radzę się tam przejść :)
    • Gość: piotr Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 08:14
      Swietne miejsce.
      • Gość: Kaja Re: Pub " Ósemka "? IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.13, 09:55
        Byłam tam wczoraj po raz pierwszy, jestem 24-letnią kobietą, a tam poczułam się jak na dyskotece z czasów gimnazjum choćby ze względu na młodziutkie towarzystwo, które jeszcze niedawno widziałam w piaskownicy. Ktoś pisał o ładnym wystroju - jak dla mnie ta knajpa przypomina salę gimnastyczną albo remizę. Muzyka jeszcze ujdzie w tłoku - jak się wleje w siebie duuuuużo alkoholu.
        • Gość: MILUS Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 12:26
          Zeby sie dobrze bawic nie trzeba wlewac duzo alkoholu tylko trzeba mieć dobre towarzystwo :)
          Ten lokal jest świetny !!Coś nowego w Ciechanowie.
          • Gość: :) Re: Pub " Ósemka "? IP: *.ip.netia.com.pl 23.02.13, 17:48
            MILUS dobrze powiedziane :) jak się ma z kim pobawić to jest to super miejsce :0
            • Gość: Ruszoffa Re: Pub " Ósemka "? IP: *.centertel.pl 24.02.13, 00:17
              Grzebali w torbach osób ktorzy byli na imprezie zamknietej i zabrali z nich alkohol chociaz oddali im chyba po zakonczeniu imprezy to i tak niesmak pozostal
              • Gość: xxx Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 20:38
                A wczoraj co się działo w nocy, że policja była i ogólnie jakaś panika?
                • Gość: gs Re: Pub " Ósemka "? IP: *.183.220.176.dsl.dynamic.t-mobile.pl 24.02.13, 21:30
                  a czy ktos uprawia sex w kiblach?
                  • Gość: MAG Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.13, 22:51
                    Tam jest jeden kibel :)
                • Gość: Gość Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.13, 23:17
                  była karetka bo dziewczyna na sali dostała padaczki
              • Gość: Gość Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.13, 23:11
                gdybys był pełnoletni to nikt by ci alkoholu nie zabieral :)
                • Gość: ... Re: Pub " Ósemka "? IP: *.xdsl.centertel.pl 08.03.13, 01:19
                  Fakt gdybys mial 18 to nik by Ci nie zabral alkoholu. Ja pokazalem barmanowi dowod i moglem sie napic, jak dla mnie to duze OK.
          • Gość: Kaja Re: Pub " Ósemka "? IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.13, 09:48
            Jeśli ktoś pisze, że "ten lokal jest świetny" to znakiem tego nigdy nie był w dobrej knajpie,barze czy dyskotece na poziomie. Droga tego pubu do świetności jest tak długa jak z ziemi na księżyc.
            • Gość: gosc Re: Pub " Ósemka "? IP: *.180.144.252.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.02.13, 16:08
              ludzie dajcie sobie spokoj z nim,Wlasciciel robi sobie reklame
              • Gość: gość1 Re: Pub " Ósemka "? IP: *.183.224.233.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.02.13, 16:50
                wcale nie ... jestem normalnym gosciem, nie wlascicielem
      • Gość: gość Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.13, 23:19

też tak mysle :)
    • Gość: Gość Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.13, 23:18
      Kicińskiego 21/23
    • Gość: wer Re: Pub " Ósemka "? IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 23:28
      Ten "pub" to zwykła melina. Nie mam po prostu nic więcej do dodania, się wręcz zaszokowałam, jak tam wpadłam:)
    • Gość: omenik Re: Pub " Ósemka "? IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 22:44
      ty osotatnio ktos sie zeszczal do umywalki . jebie szczochem
      • Gość: szatniarz Re: Pub " Ósemka "? IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 22:45
        no ostatio widzialem kogos jak tam szperali po torbach.
      • Gość: ewela Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 10:50
        To świadczy o tym człowieku który tak zrobił,zwykły idiota ale niestety wszędzie tacy sie trafiają ;/
    • Gość: agi Re: Pub " Ósemka "? IP: *.xdsl.centertel.pl 08.03.13, 01:11
      Co wy mowicie. Jest tam fajnie bylam i bede jeszcze nieraz. A widze ze ktos pieprzy glupoty o zlewach i smrodzie. Fakt w lazienkach jest tlok ale to znaczy ze sa ludzie ze sie podoba. Ja osobiscie polecam.
      • Gość: do agi Re: Pub " Ósemka "? IP: *.30.111.237.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.03.13, 10:47
        widze gosciu ze sam(a)z soba piszesz twoj Ip komputera sie powtarza
        • Gość: OLA Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.13, 12:38
          LUDZIE KTÓRZY SIE TU WYPOWIADAJA TO .........
          • Gość: Janusz Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.13, 19:29
            Polecam pub ósemka, byłem tam kilka razy i mi się podoba, wcale nie jest gorzej niż w leżakowni albo fabrycznej.
    • Gość: kobitka Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 12.03.13, 10:52
      witam jestem dosyc czestym gosciem tego Pubu 8 i opinie niektorych was mie przerazily jak mozna oczerniac ludzi ktorych sie nie zna,wydaje mi sie ze ktos wyrazajac taka opinie ma zbyt niskie miemanie o sobie i daje mu duza satysfakcje oczerniajac innych
      • Gość: WCI Re: Pub " Ósemka "? IP: *.matcom.com.pl 12.03.13, 17:39
        Zdjęcia z imprezy w pubie ósemka pokazują jacy tam ludzie przychodzą. Same małolaty.

www.facebook.com/media/set/?set=a.165106660309507.1073741826.102969159856591&type=1
        • Gość: xyz Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.13, 22:18
          Dokładnie same małolaty z liceum i dresy.
          • Gość: Monika Re: Pub " Ósemka "? IP: *.play-internet.pl 13.03.13, 14:44
            a co pewnie chcieli byście aby chodziły tam Panie po 40-stce i pedały w rurkach . W tym mieście ludziom nigdy nie będzie nic pasowało . Jak wam tak wszystko nie pasuje . To siedziec w domu i nie narzekać !!!
            • Gość: do Moniki Re: Pub " Ósemka "? IP: *.183.253.128.dsl.dynamic.t-mobile.pl 13.03.13, 17:09
              ale z ciebie prymityw, widać ze na blokach mieszkasz w slumsie ;)
              • Gość: Do Moniki Re: Pub " Ósemka "? IP: *.matcom.com.pl 14.03.13, 14:28
                Ty, małolata, do nauki się weź lepiej, a nie dupę wypinasz. Widać to, po bywalczyniach tego pseudo Pubu :)
                • Gość: hifi Re: Pub " Ósemka "? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.13, 14:37
                  zaciekawiony tym tematem wybrałem się w weekend na piwko i faktycznie jakieś młode to towarzystwo tam się bawi, na moje oko to nawet nie pełnoletnie , ale są gusta i guściki .
                  Nie jest to melina moim zdaniem ale też nie ma co się równać do leżakowni czy fabrycznej , ot taki normalny bar, nie mylić z Pube-em z prawdziwego zdarzenia oczywiście :)
                • Gość: Monika Re: Pub " Ósemka "? IP: *.play-internet.pl 14.03.13, 14:38
                  Ty o moją naukę to się nie martw bo dawno już szkołę skończyłam :) Dupę to może Ty wypinasz skoro się prujesz haha . Ten lokal powstał dla młodych ludzi a jak komuś się nie podoba nie musi tam chodzić . Potraficie tylko oczerniać innych !!!
                  • Gość: Olo Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 15.03.13, 13:36
                    Same malolaty i cholota.Akto to jest ta pacjetka prawie zawsze pijana co sie tak wozi z ochroniarzami?
                    • Gość: qwedsa Re: Pub " Ósemka "? IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.13, 18:26
                      Ogólnie pub jest spoko (w tygodniu) można iść i wypić piwko ze znajomymi,ale jak przychodzi sobota i te ich ''disco wstrząsy'' to niestety,ale każdy pełnoletni człowiek wybierze inny lokal.. Byłam kiedyś na jednej z takich ''imprez'' i średnia wieku 14-18... ''znajomi'' z bloków.. Sama mieszkam na blokach,więc znam twarze....No i przede wszystkim pijane na umór małolaty, którym alkohol sprzedaje się bez żadnego proszenia o dowód..Tak po prostu.. Z takim postępowaniem daję temu lokalowi góra dwa miesiące i będzie zabrana koncesja.. Aż się za przeproszeniem ''nóż w kieszeni otwiera'' jak widzisz małolatę,która słaniając się na nogach, kupuje następnego browara. A druga strona to też taka,jak te właśnie ''małolaty'' przyjdą z pełnoletnim kolegą (osiemniastkę skończył) i to on zakupuje wszystko dla przyjaciół z gimnazjum.. Ogólne to nie jest lokal dla ludzi na poziomie, tylko właśnie dla małolatów.. Ja im nie bronię zabawy!!! Niech się bawią,też im się coś od życia należy,ale na prochach daleko nie zajadą,a w tym lokalu już można zakupić co nie co... Wiem...
                      • Gość: anders Re: Pub " Ósemka "? IP: *.183.216.201.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.03.13, 15:40
                        ta dziewczyna ktora wozi sie z ochroniarzami to taki skwarek solarek o złocistych włosach?
                        • Gość: olo Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 16.03.13, 20:56
                          tak dokladnie tak.taki baleronik co to mysli ze solara jej nadmiar tluszczu wytopi.
                          • Gość: anders Re: Pub " Ósemka "? IP: *.183.216.201.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.03.13, 21:23
                            wiem, ktora to. Jak nie w ciechanie, to w fabrycznej, jak nie w fabrycznej, to w lezakach, jak nie w lezakach, to indyki viva, jak nie viva, to 8. hue hue
                            • Gość: olo Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 16.03.13, 21:59
                              z tego co widze to ostatnio tylko w ósemce sie obraca w piatki i w soboty.prawie wiecznie pijana jeszcze z kilkoma pacjetkami ktore tez za kolniez nie wylewaja i tylko szukaja kto by tu bro postawil
                              • Gość: anders Re: Pub " Ósemka "? IP: *.183.216.201.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.03.13, 22:46
                                i lubi panterkę
                                • Gość: olo Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 17.03.13, 09:20
                                  nie ostatnia byla w czarnej bluzie adika.chyba wanda na nia wolaja
    • Gość: omg Re: Pub " Ósemka "? IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.13, 23:29
      ten pub to porażka ! ja pie.....e jak można wpuszczać dresów w bluzach "dill, hemp gru" itp... sama gó...arzeria ze zdjęć na fb widać jest że 90% osób to od 15 do 21 lat , założycielowi gratuluję inteligencji , że wpuszcza dresiarzy którzy podbierają mu ścianę by się nie zawaliła! czy w leżakowni wpuszczają dresów ? na zabawę itp idzie się normalnie ubranym jeansy, koszula bądź sweterek nie żadne dresy w których wyglądają jak by srali w nie i bluzy jak by założyli bo starszym bracie.... ogarnijcie się
      • Gość: She27 Re: Pub " Ósemka "? IP: *.matcom.com.pl 20.03.13, 00:33
        Czekam na klub, gdzie średnia wieku będzie 25+ oraz selekcja. A nie dresy i małolaty. Jak się do ludzi wychodzi to się nie powinno jak łaps wyglądać. Kultura też powinna być.
        • Gość: normalny Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.13, 09:14
          To zapraszam do opery buraki co się odchamili na studiach w olsztynie,warszawie itp.
          • Gość: różowy Re: Pub " Ósemka "? IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.13, 09:25
            Dokładnie popieram kolegę wyżej o odchamionych burakach ;) a Wszyscy Ci co piszą o tych dresach to się ich po prostu boicie i takie kozaki jesteście właśnie. Z takim podejściem to w domu siedzieć albo w plenerze.
            • Gość: omg Re: Pub " Ósemka "? IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.13, 13:54
              osoby 15-20 lat co daja w dupe zastrzyki i wygladaja jak napompowane balony. wiek imprez powinien byc od 21 lat a jak małolaci chca jezdzic to niech jezdza na BOLERO
            • Gość: młody Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 10:43
              popieram :)
        • Gość: TOMEK Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.13, 10:46
          to chyba sie nie doczekasz,człowieku zastanów sie wogóle co Ty piszesz
      • Gość: siema Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.13, 16:39
        po Twojej wypowiedzi sądzę że sam/sama mieścisz się w przedziale 15-21 lat :)
        • Gość: qwerftgyhuj Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 09:43
          I po co ta cała dyskusja? Czy to coś zmieni? Pub 8 jest miejscem jak każde inne w tym mieście, na początku wszystko pięknie, a później zaczyna się schodzić różne towarzystwo, te same osoby cały czas w każdym jednym lokalu w Ciechanowie. Nie wiem po co wszyscy martwią się o właściciela tego lokalu, to że sprzedają tam alkohol małolatom to fakt, ale to on oberwie za to i nie ma się co spinać. Proponuję niektórym osobom powstrzymac się przed takim publicznym oczernianiem ludzi, którzy tam bywają, bo jak sami mówicie, chodzą tam różne dresy, których się wszyscy notabene boją i Wam też może się od nich oberwac :) już taka mentalność ciechanowiaków, że co by nie zrobił to i tak wszystko jest źle. Nie ma lokalu, jest źle, coś otworzą, niedobrze, bo małolatów wpuszczają. Ludzie, chillout and enjoy the life.
          • Gość: xyz Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 23.03.13, 10:54
            Tak lokal spoko tylko ostatnio kolesiowi jakas malolata zajebala katane z dokumentami i kluczykami od samochodu,Naprawde zajebisty lokal nie ma co.na ch... wpuszczac tam takie scierwo co to lache zrobi pod stolem a pozniej jeszcze cie opie... z kasy
            • Gość: piku Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 11:34
              Ta jak to powiedziałeś (małolata) ma ponad 21 lat wiec małolata nie jest
          • Gość: sdkhgmjinrweol Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 11:50
            Popieram to co napisałeś nikomu nigdy nic nie bedzie pasowac. Są różni ludzie ,każdy lubi cos innego ,kazdemu podoba sie co innego czy muzyka czy osoby którę przebywaja w danym lokalu,nie można dopasowac wszystkim osobom na raz dlatekgo kazdy moze wybrac sobie lokal do ktorego chce chodzi.
            • Gość: baj Re: Pub " Ósemka "? IP: *.152.133.222.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.03.13, 18:56
              a mi zrobila pewna panna lodzika w lazience
              • Gość: wci Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 23.03.13, 19:13
                ta a która?
                • Gość: Rivivat Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.13, 19:20
                  dal linka do jej profila na fejsbuku to może i mi zrobi
                  • Gość: baj Re: Pub " Ósemka "? IP: *.152.133.222.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.03.13, 19:22
                    żadna nie zrobila, jaja robie
              • Gość: ziolo Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 24.03.13, 10:06
                znam ta panne ktora robi loda wmiare robi ale bywaly lepsze bu ha ha spotkasz ja zawsze w tym barze
            • Gość: kozak Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 24.03.13, 10:09
              a mi sie podoba pewna czarnula........bym ja lizal cala noc i nie tylko......fajna zgrabna na kargoszynie mieszka
              • Gość: ziolo Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 24.03.13, 10:10
                wiem chyba o ktorej mowisz ale ona ma chlopa
                • Gość: xxx Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 10:49
                  Która?
                  • Gość: aaa Re: Pub " Ósemka "? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.03.13, 11:16
                    Widzę po ostatnich wpisach że jakaś czarna powiedzmy laska sama się tu reklamuje. IP to samo ciągle no może członkowie rodziny ją reklamują to zwracam honor.
                    • Gość: ziolo Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 24.03.13, 15:35
                      masz jakies aluzje to nie patrz na nie jak masz problem mi tam one sie podobaja i nie jestem czlonkiem rodziny
                      • Gość: xman Re: Pub " Ósemka "? IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 16:05
                        Jeśli o sprzedaż alkoholu niepełnoletnim chodzi to sprawa jest monitorowana we wszystkich ciechanowskich lokalach, a co z tego wyjdzie zobaczycie w najbliższym czasie. To tyle w tym temacie.
                        Co do samego lokalu to jest tak samo słaby jak pozostałe w tym miasteczku. Bo na range miasta trzeba sobie zasłużyć.
                        Jak się bawić dobrze i w dobrym towarzystwie to polecam Toruń, Olsztyn, Warszawę.. Mentalność ludzi inna, kultura większa, a nad jej brakiem czuwa profesjonalna ochrona bez układów z miejscową patologią lub bananową elitą. Fikasz to cie zdejmą z parkietu i wyniosą z lokalu. A u nas wolna amerykanka.. Kto ma układy z ochroną może robić co chce.
                  • Gość: kozak Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 24.03.13, 15:40
                    sa dwie siostry starsza i mloda ryba na nia wolaja w tepsie robi ja bym nia juz sie zaopiekowal fajna laska i ogarnieta niesamowicie
                    • Gość: waldek Re: Pub " Ósemka "? IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.13, 12:23
                      ryba? jak to dwa jebane smierdziuchy ktore ruchalo pol ciechnowa....brzydzil bym sie ich dotkanc bo pewnie grzyba maja juz i syfa jakiegos,.wystarczy spojrzec na mordy to widac ze kutasa z mordy nie wyjmuja hahah
                  • Gość: malon Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 25.03.13, 19:49
                    ja tam wole te wariatke Iwonke szaleje co weekend w 8 i ma na wszystko wyjebane.......bu ha ha ha i tak trzymaj miej w dupie opinie innych baw sie i nie patrz jestes mloda i atrakcyjna a zawsze znajdzie sie jakas gnida ktora Cie obgada.....wielki szacun dla Ciebie
                    • Gość: kozak Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 25.03.13, 19:50
                      zgadzam sie niech sie bawi jak lubi
    • Gość: slimak Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 26.03.13, 12:05
      ale ktos ma najebane w zrytym lbie takie publikacje o dziwczynach to jest forum pabu a nie pisanie o jakis dupach..........czasem pod nie nie jedz na recznym pod pamieciowe......nara
      • Gość: CBR Re: Pub " Ósemka "? IP: *.play-internet.pl 27.03.13, 12:59
        wyjebane w ten pie...ik, jak sie z psami chcecie wąchać to powodzenia. Do wakacji ta buda upadnie to pewne, ochroniarze po h...u skoksowane małolaty którym pikawa jebnie jak za duŻo red bulla wypiją, w Ciechanowie nie ma i nie będzie dobrego lokalu przecież to ku... jasne,policyjne miasto gdzie frajer frajera sprzedaje
        • Gość: wirek Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 14:25
          beka z tej "czarnej laski" te same IP i minuta później odpowiedź haha, co do lokalu to problemem jest "ochrona" która wpuszcza nieletnich a skoro ich wpuszczają a lokal jest od lat 18 to nie wiem czemu przy barze mieliby ich prosić o dowód skoro powinni go mieć żeby wgl wejść do środka, jest sporo suk które czekaja żeby je zapiąć tylko a co do małolatów to uważam ze 18 lat to spoko ale młodszych tam nie powinno być, po coś w tym kraju jest ustalony ten wiek a że niektórzy w tym wieku są jeszcze niedojebani i nie wiedzą jak się zachować to ochrona tez powinna reagować, co do ubioru też nie pochwalam żeby wpuszczali osoby w dresach, to ochrona odpowiada za sytuacje w tym miejscu przede wszystkim a nie ludzie których tam wpuszczają
    • Gość: chriss Re: Pub " Ósemka "? IP: *.31.50.130.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.04.13, 13:13
      ja pie... jakie tu mutanty sie wypowiadaja nic nikomu ku... nie pasuje oczerniacie ludzi ale jak.......ja to mam wyjebane na komentarze ostatnio w swieta lipa konkretna w tym barze puchy jak h...........normalnie porazka juz lada zien koles zawinie torby z tego pseudo pabuu ha ha haw swieta w zciszu ludziena poziomie bawili sie w pelnej kulturze nie bylo dresiarzy ani pompowanych sterydow he he polecam fabryczna chociazby tam bylo malo ludzi zas na lezakach bylo ponad 400osob hm niezl nawet kart zabraklo ja osobiscie polecam zacisze z pelna odpowiedzialnoscia pozdrawiam
    • Gość: maciek z klanu Re: Pub " Ósemka "? IP: *.30.32.119.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.04.13, 19:54
      no zawitala iza w skromne progi osemki.jak jej nie bylo to nie bylo a jak sie pojawila to juz grubo zaczela impreze hehehehe ale chociaz chlopaki mieli ucieche brawo! ha ha
      • Gość: xyz Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 20:08
        I co zrobić, właściciel nie zabroni tym dziewczynom przychodzić tylko ze względu na taką opinię, niestety...
        • Gość: on Re: Pub " Ósemka "? IP: *.158.216.36.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.04.13, 20:50
          znacie piosenke weekendu......izka tu jest i wchodzi na mie bo dobrze wie ze zerzne ja az poczuje na dnie......ooooooooo
    • Gość: slimaczek Re: Pub " Ósemka "? IP: *.146.216.234.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.04.13, 20:25
      izka to lachon znany na calym ciechanowie nawet 8 zachaczyla czyzby juz nie miala w innych lokalach brania a to smutna historia zostaje jej ewentualnie trasa
      • Gość: smutas Re: Pub " Ósemka "? IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.13, 00:32
        a ja nadal nie wiem która to ta Iza
        • Gość: 123 Re: Pub " Ósemka "? IP: *.matcom.com.pl 03.04.13, 01:53
          Na Facebooku jest.
          • Gość: bogumił Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 22:52
            Dajcie spokój tym dziewczynom, wiecie że takie słowa mogą ranić? Ciekawe jak wy byście się czuli jak by ktoś was tak obgadywał w internecie. Jakie są takie są, nie oznacza że publicznie można tak o ludziach pisać. Sam mam dwie córki i syna w nastoletnim wieku i nie chciał bym żeby ktoś o nich pisał w internecie takie rzeczy, chociaż jestem pewny że tak się nie prowadzą ale zawsze jakiś zawsze jakiś zazdrosny pajac może takie rzeczy wypisywać.
            • Gość: xyz Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 09:44
              Skoro prawda może ich ranić, to trudno. Kłamstw nie piszemy, przynajmniej co poniektórzy.
    • Gość: Dżony Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 04.04.13, 17:49
      Ten Pub to speluna nie warto
      • Gość: lolita Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 23:23
        Nigdy nie byłam i nie będę w Ósemce, ale wiem że tam jest jak "wszędzie" tzn mieście typu Ciechanów. Ani lepiej ani gorzej. Śmieszne są te Wasze opinie. Nie podoba się to nic prostszego jak wziąć sprawy w swoje ręce i otworzyć swój klub.Każdemu jest łatwo na forum krytykowac ze to sie nie podaba, ze to jest źle ale nikogo z tych osób które wypisuja te bzdury nie stac na to zeby stworzyc konkurencje dla Ósemki,Leżakowni czy Fabrycznej
        • Gość: Speed Re: Pub " Ósemka "? IP: *.31.110.65.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.04.13, 22:33
          Szacun dla Lolity.Moglby ktos otworzyc jakis zajebisty klub w miescie ktorym zatopil by te cluby dotychczasowe...ale jakie to koszty sa tego na star wiec nie ma sie co dziwic ze nikt sie za to nie bierze,ale gdyby byla kasa warto by bylo to zrobic i byc SZEFEM we wlasnym krolestwie:)
    • Gość: Anita . Re: Pub " Ósemka "? IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.13, 11:38
      w 8 nie ma na co narzekać, jest zajebiście, Chester puszcza dobra muzę, jest się przy czym bawić.. polecam ten PUB jak najbardziej .
    • Gość: przemek123 Re: Pub " Ósemka "? IP: 213.199.253.* 06.04.13, 15:39
      dziewczyny moze i ladne ale lasza sie do kazdego po kolei .. pub ogolnie fajny tylko tak jak napisalem niedlgo tam bededzie burdel :] wiec mozne sie przerazic troszke widzac np taka kinie najebana w 3 dupy laszaca sie do kazdego chlopaaka po kolei mowiac inaczej szuka h...a do dupy :]
      • Gość: On Re: Pub " Ósemka "? IP: *.146.221.228.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.04.13, 16:27
        Kinia to nic najlepsza jest Dama za barem;D tzw Pudel bu ahaha znacie taka? ta to dopiero szuka;)
        • Gość: jaaa123 Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.13, 15:02
          znam jebana sukieeeee.no nie odmawia dziewczyna hahaha
          • Gość: mango Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 19:01
            a wiecie cos o tym co Dj mówił w piątek o jakiejś nowej dyskotece w Przasnyszu???
            • Gość: Mała Mi Re: Pub " Ósemka "? IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.13, 21:10
              koles tu pisał że go okradli??? a pacjentki 2 w szkole zaocznej w niedziele sie "chwaliły" ze czyjąś katane znalazły z kluczykami od audi i dokumentami-jakos tak po dniu kobiet to było. Jak ja bym znalazła to poszła bym do Dj aby ogłosił taka wiadomość o znalezionej katanie i dokumentach z kluczykami
              • Gość: dodus Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.13, 15:34
                one tej kurtki nie znalazły tylko ją ukradły razem z dokumentami i kluczykami ,ochrona jednak pamiętała kto wychodził w tej kurtce i na drugi dzień musiały ją zwrócić
    • Gość: Wheelson Re: Pub " Ósemka "? IP: *.cnow.pl 11.04.13, 09:18
      Ej a wiecie co się dzieje z biała anka?ta z asnyka teraz juz chyba z komunalnej,pokazuje sie w pubie?gdzie teraz maja burdel z matka?
    • Gość: małolat Re: Pub " Ósemka "? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 11:56
      jest ten lokal jeszcze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka