cztery_lampy 06.04.06, 22:44 Minęło już 17 lat. Czy wśród elit politycznych, społecznych i biznesowych naszego miasta są jeszcze b. aktywiści PZPR, SB, ORMO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angusciechanow Re: Duchy PZPR, SB, ORMO 07.04.06, 00:21 Oczywiscie - znanym dzialaczem PZPR jest chociazby obecny wiceprezydent Ciechanowa Eugeniusz Sadowski (powolany przez Waldemara Wardzinskiego z PO) Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: Duchy PZPR, SB, ORMO 07.04.06, 17:06 Są i co z tego? Za następne 17 lat spytasz się: "Czy wśród elit politycznych, społecznych i biznesowych > naszego miasta są jeszcze b. aktywiści": POrąbańców, PISuarów, Samogwałty, SLDowców i inne szkodniki którzy co sezon wyborczy zmieniaja nazwę? Są i będą - niestety. Przestańcie patrzeć na Partię (sic!) tylko co "mówią" - a tak na razie żadna nie myśli o "służbie społecznej" - tylko najpierw ja, potem moja rodzina, a później sąsiedzi, a na końcu: WY OBYWATELE. Żądam jednomandatowych okręgów wyborczych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cztery_lampy Re: Duchy PZPR, SB, ORMO 08.04.06, 20:30 Ja bardzo proszę tego fyllygy.... coś tam żeby znalazł sobie inną piasokownicę. Do rzeczy: Myślałem że to tylko z namaszczenia SLD tacy ludzie jeszcze funkcjonują publicznie. PO też? Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 [...] 08.04.06, 20:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cztery_lampy Re: Duchy PZPR, SB, ORMO 08.04.06, 20:59 Podobno obciążenia dziedzictwem poprzedniego systemu dotyczą nie tylko członków/sympatyków SLD i PO w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 [...] 08.04.06, 21:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cztery_lampy Re: Duchy PZPR, SB, ORMO 08.04.06, 21:44 Dlaczego PO w ciechanowie przyjmuje w swoje szeregi aparatczyków PZPR i radnych Samoobrony? Odpowiedz Link Zgłoś
flyguy71 Re: Duchy PZPR, SB, ORMO 09.04.06, 14:06 ten mój wpis też prosze usunąć :) niepasiły poprzednie? wolność słówa a'la Kaczyniaki? Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: Duchy PZPR, SB, ORMO 09.04.06, 14:32 Pewnie, że nie pasiły... ale muszę Cię zawieść. Wolność słowa nie ma tu nic do rzeczy. Poprostu nie umiesz się zachować i jesteś chamski. EOT na Twój temat Odpowiedz Link Zgłoś
transformator_x Re: Duchy PZPR, SB, ORMO 09.04.06, 16:42 No to może ktoś odpowie dlaczego ciechanowska PO jest ostoją dla ludzi PZPR? Odpowiedz Link Zgłoś
ciech01 Duchy PZPR, SB, ORMO nadal chcą rządzić! 11.04.06, 19:27 Po prostu taki sobie układzik: dziś PO czy inna Unia, jutro SDRP, czy jakaś SLD. I tak w koło Macieju, by elitom żyło się spokojnie i dostatnie! Aż tu przychodzi PiS ... Odpowiedz Link Zgłoś
mlody2001 Re: Duchy PZPR, SB, ORMO nadal chcą rządzić! 11.04.06, 19:31 i samoobrona....a na końcu ideały.... Odpowiedz Link Zgłoś
transformator_x Re: Duchy PZPR, SB, ORMO 11.04.06, 21:05 To może pora zmienić układzik? Ale nie na inny układzik - na ludzi spoza. Są miasta normalne a u nas zawsze tylko PZPR, SB i ORMO. Odpowiedz Link Zgłoś