Dodaj do ulubionych

ORYGINALNA MARTUCHA PRZEZ " U" OTWARTE

IP: *.* 31.05.02, 08:23
CHCIAŁBYM WYJAŚNIĆ, TYM KTÓRYM TRZEBA, ŻE JESTEM PIERWSZĄ I JEDYNĄ ORYGINALNĄ MARUCHĄ NA FORUM pISANĄ PRZEZ"U". jESTEM Z NWOEJ RUDY I PROSZĘ MNIE ŹLE NIE KOJARZYĆ. WŁAŚNIE PRZED CHWILĄ NA CZCIE DOWIEDZIAŁAM SIĘ ŻE JAKAŚ MOJA IMIENNICZKA NIE ZACHOWYWAŁA SIĘ FER, TO NIE JA. JEŻELI CHCECIE PRZEKONAJCIE SIĘ JAKA JESTEM NA FORUM POZNAJMY SIĘ " JESTEM MAMĄ PRACUJĄCĄ" NO I NA FORUM ZOBACZCIE " OLIWIA CÓRKA MARTUCHY" .MARTUCHA
Obserwuj wątek
    • Gość: martact Re: ORYGINALNA MARTUCHA PRZEZ " U" OTWARTE IP: *.* 31.05.02, 20:53
      Ja zaś jestem Martą z Trójmiasta. Nie ma mnie, w tej sytuacji niestety, na forum poznajmy się, ale może jak już urodzę pojawie sie z dzieciątkiem na forum zobaczcie. Czy to musiała być akurat Marta czy może Paulina bo po przeczytaniu tej historii juz nie wiem sama. Pozdrawiam :)
      • Gość: Oriona Re: ORYGINALNA MARTUCHA PRZEZ " U" OTWARTE IP: *.* 01.06.02, 22:33
        Cześć MartUchasmile)Postanowiłam Cie pocieszyć,bo ostanio na gadu mnie zaskoczyłaś tym stwierdzeniem, że ludzie na czacie Cię unikją, bo kojarzą Cię z tą oszustką (też sobie nick wybrała) . Nie martw się nie wszyscy tu biorą cię za oszustkę, Ci co cię znają wiedzą, że to nieprawda. Pozdrawiam Cię gorąco, Kasia z BielawyCałuski dla Oliwki
        • Gość: martucha Re: ORYGINALNA MARTUCHA PRZEZ " U" OTWARTE IP: *.* 03.06.02, 07:28
          Kasiu dzięki pozdrawiam
      • Gość: martucha Re: ORYGINALNA MARTUCHA PRZEZ " U" OTWARTE IP: *.* 03.06.02, 07:27
        Cześć to Marta była ...Trzymam kciuki za poród bycie mamą to najfajniesza rzecz na świecie !
    • Gość: Gosia1 Re: ORYGINALNA MARTUCHA PRZEZ " U" OTWARTE IP: *.* 02.06.02, 19:28
      Martuszka, całuski i uszy do góry! :-) Gosia, również kiedyś "podszyta" :lol:
      • Gość: martucha Re: ORYGINALNA MARTUCHA PRZEZ " U" OTWARTE IP: *.* 03.06.02, 07:29
        Bardzo dziękuję za pocieszenie i wiarę w ludzi .
    • Gość: Basia70 Re: ORYGINALNA MARTUCHA PRZEZ " U" OTWARTE IP: *.* 03.06.02, 09:50
      Ja również pozdrawiam, a podszytą Martóchą sie nie martw, jak mowią kłamstwo ma krótkiee nogi , buziaczki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka