11.09.13, 20:57
od jakiegoś czasu mój półroczny synek kilka razy dziennie głośno stęka i robi się czerwony. zaobserwowałam, że zazwyczaj dzieje się tak, kiedy jest zmęczony i chce spać. z kupką nie widzę związku, robi ją w zupełnie innych momentach i raczej bezdźwięcznie. wiecie, co to może być?
Obserwuj wątek
    • d.d.00 Re: stękanie 11.09.13, 21:05
      Może taki sposób zasypiania?
      Nasz potomek stękał/jęczał/mruczał żeby zasnąć.
    • mamawojtka86 Re: stękanie 11.09.13, 21:44
      nie mam pojęcia, ale mój też tak ma ostatnio, stęka i robi się czerwony, ale nie o kupę chodzi. Czasem mam wrażenie, że zwraca tym na siebie uwagę (no fakt, zwracasmile)
      I stęka tak również jak jest niezadowolony i chce, żeby go zabrać- jakby niby robił kupę, ale jednak nie i po wzięciu na ręce przestaje
      I weź zrozum te dziecibig_grin
      • anjaka1983 Re: stękanie 11.09.13, 22:21
        mój jak jest niezadowolony i chce zwrócić na siebie uwagę to pokasłuje, tak jakby miał kłaczek w gardle. oczywiście powyższą tezę postawiłam dopiero po wymęczeniu kilku lekarzy ("czy to aby nie zapalenie krtani??") i wygląda na to, że słusznie.
        a tym stękaniem to chyba naprawdę próbuje się ululać, choć nie wiem, jak można zasnąć w takim hałasie tongue_out
        • jakimanka Re: stękanie 11.09.13, 22:36
          Mój nie stękał, ale prężył się i robił się czerwony. Nie wiem co było przyczyną - samo przeszło dość szybko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka