skarbus81 03.09.07, 16:58 Zauwazyłam,że moja córeczka ma lekko niebieskawe źrenice a nie białe..<oczka ma ciemne> czy to o czymś swiadczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enigmatic2 Re: niebieskawe źrenice 03.09.07, 19:42 od kiedy źrenice są białe?!?!?!?!? ja zawsze myślałam, że czarne )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: niebieskawe źrenice 03.09.07, 20:13 Nie wiem jakie powinny być źrenice i czy bywają inne niż czarne, ale na pewno tęczówki są kolorowe a białko w oczach dzieci często miewa niebieskawe zabarwienie - i o to białko z całą pewnością autorka pyta i kto bardziej kumaty to z pewnością sie domyślił. Wracając do białka to mój synek również ma je błekitnawe jak i wszystkie malutkie dzieci, które znam. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
skarbus81 Re: niebieskawe źrenice 04.09.07, 12:07 Dziękuję bardzo iż Pani zrozumiała o co pytam <chyba nie było to trudne do zrozumienia>, pytałam bo nigdy wcześniej nie przyglądałam się oczkom innym dzieciaczkom, czyli rozumiem iż to normalne,nie jakiś oznak tfu tfuu choroby, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś