mazia 11.04.05, 12:42 Dziewczyny, czy na prawde nie ma na forum mam z Jeleniej? A tyle widze ostatnio wozkow na deptaku ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monlud Re: Jelenia Góra 13.04.05, 12:13 Jestem z Jeleniej, ale zazwyczaj siedzę na forum emama. Pozdrówka, napisz o sobie coś więcej. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Jelenia Góra 13.04.05, 13:58 Ufff a juz zaczelam tracic nadzieje Ja lat juz 31 (( synek Tymoteuszek w maju skonczy roczek ) Pracuje i pracuje a po pracy wreszcie moge malego zabrac na spacerek, bo nareszcie nie jest juz ciemno, jak wracam Tyle na szybko, bo mam troche pracy na cito ) Odpowiedz Link Zgłoś
monlud Re: Jelenia Góra 14.04.05, 09:56 Ale podobieństwo ! Ja też mam 31 lat, też pracuję (pracy też mam ogrom) i też się cieszę, że w końcu po pracy mogę śmignąć z małym na spacer. Już miałam dosyć wracania jak jest ciemno, nie cierpię uziemienia domowego a trudno się tłuc z wózkiem po ciemnicy. To zabawne, ale Jelenia jest tak mała, że zaraz się okaże, że się znamy, a co najmniej mamy wspólnych znajomych. W końcy ten sam rocznik. Ja mam na imię Monika, mieszkam koło ogólniaka Żeroma, mój synek starszy od Twojego, bo ma teraz prawie 15 miechów. Narka. Odpowiedz Link Zgłoś
monlud Re: Jelenia Góra 14.04.05, 11:06 Weszłam na zdjęcia Twoje i synka i jednak Cię nie znam, chociaż pewnie wspólnych znajdomych mamy Twojego męża też nie kojarzę, ale natomiast "ciocię" która jest na pierwszych zdjęciach, jakby kojarzę.Nika Odpowiedz Link Zgłoś
mazia Re: Jelenia Góra 14.04.05, 12:58 No nie jestem jeleniogorzanka z dziada pradziada Dwa i pol roku temu przeprowadzilam sie z Kowar, teraz mieszkam kolo Osiedla Robotniczego A z tymi wspolnymi znajomymi to na pewno sie ktos znajdzie, Jelenia to w koncu jednak male miasto Twojego maluszka tez sobie juz obejrzalam ) POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś