alciafedo 23.01.08, 09:51 czesc dziewczyny Chcialam sie troszke wam pochwalic bylismy w grudniu na nartach w Madonnie no i Karol tez jezdzil www.fedor.pl/karol/madonna_2007.htm teraz wybieramy sie na łyzwy pozdrawiamy Alicja i Karol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hana254 Re: Karol na nartach 23.01.08, 11:03 Super, niezły narciarz z Twojego synka. Ja zastanwiałam się, czy zaczynać już uczyć naszą córeczkę, postanowiłam ,że dopiero w przyszłym sezonie, ale widzę, że jej rówieśnicy już zaczynają. Odpowiedz Link Zgłoś
otaota Re: Karol na nartach 23.01.08, 15:56 świetne zdjęcia, my też chcieliśmy spróbować z Julką nart, ale czytałam w jednej gazecie i nawet mówili w "tvnstyle" żeby poczekać do 3-4 lat bo za bardzo dostają stawy na nartach i łyżwach. My oczywiście sami narty zaliczyliśmy ale Julka jeszcze poczeka Odpowiedz Link Zgłoś
guruburu Re: Karol na nartach 23.01.08, 23:29 Super, też bym tak chciała Niestety, wyjazd na narty nie osiagalny narazie finansowo, łyżwy zresztą też średnio, ale chyba się raz skuszę. A jak robicie na łyżwach? Jedziecie tyłem trzymając dziecko za ręce? Tutaj na lodowisku maja dla małych dzieci takie bramki, coś ala bramki dla starszych osób, którym ciężko jest chodzić. Ale nie wiem, czy córka by z czymś takim podołała. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.roro Re: Karol na nartach 24.01.08, 00:26 super wygląda taki maluch z nartami) Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: Karol na nartach 24.01.08, 08:50 Karol sam to tak troche nie probowal caly czas go musielismy podtrzymywac wiec raczej to bylo takie oswajanie ale podobalo mu sie strasznie i krzyczal śpipsia tata śpisia ( szybciej) a lyzwy to dopiero pierwszy raz idziemy dam znac jak bylo Odpowiedz Link Zgłoś