Dodaj do ulubionych

Warszawa - komisy - lozeczka

18.04.07, 14:39
Dziewczyny, moze wiecie, gdzie w Wawie sa komisy z uzywanymi lozeczkami,
wozkami itp.?
Obserwuj wątek
    • edzia.79 Re: Warszawa - komisy - lozeczka 18.04.07, 14:39
      apolka-sorry nie na temat ale chodzisz na cwiczenia?
      • apolka73 Re: Warszawa - komisy - lozeczka 18.04.07, 15:16
        ide dzis pierwszy raz sa, o 17.30 i za tydzien, a od maja 2x w tygodniu. A Ty?
        • edzia.79 Re;apolka 18.04.07, 17:22
          Zapisalam sie do szkoly rodzenia i zajecia sa wtedy kiedy cwiczenia sad
          ale chyba zrezygnuje ze szkoly bo szkoda mi teraz wydawac 350zl.
          postaram sie zapisac na cwiczenia po majowce.
          Napisz jak dzis bylo i w ktorym jestes tygodniu,bo ja w 27
          • edzia.79 Re: Re;apolka 18.04.07, 17:36
            www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22506884,Warszawa_Dla_dziecka___Akcesoria,4-155.html
            www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,22577609,Warszawa_Dziecko___Ubranka_rozmiar_50_74,4-223.html
            company.yellowpages.pl/Polska/mazowieckie/Warszawa/87138/index.html
            • apolka73 Re: Re;apolka 18.04.07, 22:36
              Dzieki za adresy. Ja tez zrezygnowalam ze szkoly rodzenia (400 zl). czas i
              kasa - troche szkoda a urodzic i tak musze smile Bylam dzis na tych zajeciach.
              niby ok... dam im szanse ale jesli chodzi o profesjonalizm to studio zdrowia
              wydaje sie byc lepsze. Te zajecia prowadzi b. mloda dziewczyna tez w ciazy (11
              tydz.) i przeprasza ze tak wolno i taki geriatryk. Jak dla mnie tempo jest
              niemal za szybkie a chodzilam na aerbic lata cale! Brzuch mi przeszkadza do
              cholery (28 TC). Jak bylam w 11 TC tez sie szybciej ruszalam. W ogole nie
              sprawdzala czy dobrze oddychamy. Jeszcze nie wiem czy zostane.
              • asia.1976 Re: Re;apolka 18.04.07, 23:18
                dlaczego rezygnowałaś ze szkoły rodzenia?
                przeciez w W-wie można teraz bezpłatnie, bo refunduje urzad miasta
                • edzia.79 Re: Re;apolka 19.04.07, 10:18
                  apolko chce rodzic w brodnowskim a tam tyle kosztuje.Inna szkola mnie nie interesuje bo to moj drugi porod.
                  Siostra mowila mi ze sa jeszcze zajecia dla ciezarnych na Targowku i to duzo tansze niz tutaj bo chyba 60-70zl.
                  Skad jestes bo ja z Grochowa ale ew mogla bym tam jezdzic.
                  Ja koniec 27tc smile)
                  • apolka73 Re: Re;apolka 19.04.07, 11:09
                    daj im szanse... moze Tobie sie spodoba. Pojde jeszcze na pewno ze dwa razy, bo
                    moze przyjdzie wiecej kobiet z wiekszymi brzuchami smile Bede w srode za tydzien.
                    A jesli zrezygnuje to tylko dla Studia Zdrowia, bo ta dziewczyna jest naprawde
                    super. Smieszny ten watek, tytul to kamuflaz smile
                • apolka73 Re: Re;apolka 19.04.07, 11:12
                  Zaluje troche ale juz jest za pozno. Od 3 miesiecy bylam zapisana na Karowa i
                  gotowa zaplacic te 400 zl. A okazalo sie, ze wyznaczyli termin piatek godz. 19
                  i koniec, nie ma dyskusji. A tata Franja pracuje do 20 i nie moze. sama chodzic
                  nie bede. Jesli znasz namiary na szkole weekendowa, to bede wdzieczna. Sama tez
                  sie rozgladam. A termin w lipcu. Wiec czasu brak
                  • edzia.79 Re: Re;apolka 19.04.07, 14:59
                    No smieszny ten nasz watek smile)))
                    apolko o szkolach wekendowych jest juz taki watek troche wyzej-poszukaj a moze juz go znalazlas.

Podaj mi adres internetowy tego nowego miejsca do cwiczenia albo napisz gdzie to jest.Wyjezdzam na majowke na tydzien wiec nie oplaca mi sie narazie zapisywac.Zdam sie na twoja opinie smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka