majka1208 02.06.10, 13:48 Witam prośże o pomoc jaki ma zakupic aby był dobry dl adziecka i dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afroddytta Re: wózekk dla dzidziusia 02.06.10, 13:54 Musisz napisać czy dziecko dopiero się urodzi i kiedy -czy wystarczy sama spacerówka, jaki masz budżet itd. Odpowiedz Link Zgłoś
payuta Re: wózekk dla dzidziusia 02.06.10, 13:56 Napewno z kolkami i raczka do pchania Sorry ,nie moglam sie powstrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: wózekk dla dzidziusia 02.06.10, 14:50 może jednak sie powstrzymaj przed pisaniem głupot, mowa jest srebrem a milczenie złotem. poza tym to nie to forum. -- Odpowiedz Link Zgłoś
payuta Re: wózekk dla dzidziusia 02.06.10, 15:58 Ups. Zawstydzilas mnie To zloto i srebro dotyczy tylko mnie,czy innych tez??? Bo jak innych tez,to zamiast sie prezyc, moze linka bys dziewczynie wkleila i na wlasciwe forum pokierowala????P.P. Odpowiedz Link Zgłoś
payuta Re: wózekk dla dzidziusia 02.06.10, 16:26 LoL A to czemu tylko mnie ?? P.P. Odpowiedz Link Zgłoś
magas1169 Re: wózekk dla dzidziusia 02.06.10, 19:35 Payutko,to Ci się dostało!Do kąta marsz za karę Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: wózekk dla dzidziusia 03.06.10, 12:49 Emma... Ale zdajesz sobie sprawę, że to nie jest forum o wózkach i zakupach, a wyszukiwarka istnieje? A w nagłówku mamy, o czym na tym forum się dyskutuje? Bo tak formalnie to ja nie wiem, czy lepsze młode ziemniaki greckie czy poczekać na nasze i tyle samo sensu ma to pytanie tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: wózekk dla dzidziusia 03.06.10, 13:25 bj32 napisała: > Emma... Ale zdajesz sobie sprawę, że to nie jest forum o wózkach i > zakupach, a wyszukiwarka istnieje? A w nagłówku mamy, o czym na tym > forum się dyskutuje? Bo tak formalnie to ja nie wiem, czy lepsze > młode ziemniaki greckie czy poczekać na nasze i tyle samo sensu ma to > pytanie tutaj... ja sobie zdaję sprawę i całkowicie się z Tobą zgadzam ale to nie ja jestem autorką tego wątku. Nie mniej jednak nie rozumiem głupich komentarzy które są tu całkowicie zbędne, rączkę i kółka ma każdy wózek, ani to zabawne ani odkrywcze. Wątek moim zdaniem do kosza bo zaśmieca. Odpowiedz Link Zgłoś
vangie Re: wózekk dla dzidziusia 02.06.10, 20:43 mysle, ze wiecej pomocy uzyskasz na forum wozki dzieciece ps. ja osobiscie mam JEDO i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: wózekk dla dzidziusia 03.06.10, 12:52 to znajdziesz miliardy rad.Majka, poszukaj tu: forum.gazeta.pl/forum/f,583,Zakupy.html Najlepiej wyszukiwarką. Albo tu: forum.gazeta.pl/forum/f,572,Niemowle.html Albo na wózkach, co powyżej koleżanka zalinkowała. Temat jest częsty, Odpowiedz Link Zgłoś