Dodaj do ulubionych

Ella Fitzgerald

07.12.09, 15:46
Why nawet ona nie pomaga?
Obserwuj wątek
    • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 15:57
      Gdyż zapewne na sucho przyjmujesz. :D
      • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:02
        Co Ty mi tu imputujesz, jakbyś Karoliny nie znał! No!

Karolina wraca do najlepszych swyc lat :D
        • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:20
          Witaj wśród żywych, Karolino. :)

(na stronie, cichutko)
          To może i do szkoły Karolina wróci...
          • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:23
            Wróci. Choc chyba wybiegłeś z myślami zbyt daleko naprzód. ;D Bo ja dalej kurka. :D
            • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:26
              No cóż, kuruj. Kiedyś się wykurujesz... :D
              • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:29
                Przepoczwarzę się. Serio. :D

Głupiam, że mi z tym dobrze?
                • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:33
                  Mamy wolność. :)
                  • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:37
                    Tak mówią. Ale czy można im wierzyc? :D
                    • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:40
                      Można. O to walczyłem. :D
                      • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:42
                        Ty to ten od wiatraków? :D
                        • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:44
                          Nie neguj mojej ofiary - wskutek zrywu narodowowyzwoleńczego półtora miesiąca
                          zwolnienia z wf miałem. :D
                          • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:48
                            Nerki bolały? :-)
                            • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:52
                              Ba, całokształt z tyłu. :D
                              • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:54
                                A chociaż ładny ten kształt? :D
                                • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:59
                                  Siny jak 150.
                                  I to był początek. Nos dopiero teraz dołączył. :D
                                  • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 17:02
                                    Człeku, o kształt tyłu pytam. :D
                                    • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 17:10
                                      Ale dlaczego mnie? Tych zomowców pytaj, co mnie naparzali. :D
                                      • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 17:15
                                        A co, że niby ich znam? :D Ja im d... nie nadstawiałam. :D
                                        • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 17:29
                                          Przecież wszyscy miłośnicy silnej ręki teraz na PiS głosują. A wiesz, jak to w
                                          twoich stronach wygląda... :D
                                          • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 17:34
                                            W moich stronach wygląda to tak, że kogo nie spytasz, to głosuje na PO, a wygrywa PiS. Ot, logika. :D
                                            • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 17:42
                                              Na PO też wstyd, zasadniczo. Ale wciąż mniejszy.
                                              • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 18:16
                                                Określiłabym to mniejszym złem. :-)
                                                • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 18:32
                                                  Ale coraz większym... Chociaż wciąż duuużo mniejszym niż to naprawdę większe.
                                                  • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 18:36
                                                    I tak mnie dziwi, że tylu ludzi tego nie rozumie.
                                                  • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 18:46
                                                    Ta wolność, co ją mamy, ani szczęścia nie daje, ani pełnej michy. Daje za to
                                                    niepewność.
                                                  • thank_you Re: Ella Fitzgerald 08.12.09, 09:52
                                                    A kto powiedział, że ma dac? :D
                                                  • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 08.12.09, 10:21
                                                    Tym nierozumiejącym powiedz, że tak ma być. Że nie da.
                                                    Ma się rozumieć, powiedz im to, jeżeli ci własny tył niemiły. :D
                                                  • thank_you Re: Ella Fitzgerald 08.12.09, 10:31
                                                    Co kto lubi. Trochę przemocy jeszcze nikomu nie przeszkodziło. :D
                                                  • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 08.12.09, 13:04
                                                    Nawet wiem, co powiesz dalej: "Trochę alkoholu też zresztą nie." :D
                                                  • thank_you Re: Ella Fitzgerald 08.12.09, 13:22
                                                    Zauważyłeś, że wyrazy mi się mylą? Wracam do formy. ;-)

A wczoraj szybko zasnęłam. :DDDD
                                                • stedo Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 21:48
                                                  Ja bym to nawet określiła jako wybór między dżumą a cholerą.Ale ja się nie znam na chorobach.Nie wiem czy jest jakaś zasadnicza różnica, w chorobach, oczywista i czy to porównanie jest trafne.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:02
      Jak Ella nie pomaga, to spróbuj Dinah Washington.
      • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:05
        Niektórzy mają łeb nie od parady...Szkoda, że nie ja!
    • funny_game Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:06
      Ale w czym?
      Bo w zdołowaniu się na pewno pomaga, a wyjściu z dołka to wątpię.
      Co się stało?
      Babcia??? :(
      • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:09
        Nie, Kochana, nie babcia. Babcia jest u nas w domu, tylko nasza, ochroniona przed całym złym światem i niedobrymi dziecmi. :-(((

Po prostu miłośc kończy się w 20 minut, wiedziałaś o tym?
        • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:15
          Się ciesz, że nie w 2+1!!!
          • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:16
            Znaczy się w takiej konfiguracji. A dokładnie - tu 2, a 1 na innym kwiatku.
          • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:19
            Nie mówię o sobie! Tylko dołujące, że innych miłośc tak szybko się kończy. Niby człowiek zdawał sobie z tego sprawę...ale co fakt dokonany (jakżeby inny mógł byc fakt?) to fakt dokonany...
            • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:23
              A jakże się miewa twoje ć? Widzę, że wciąż jakby słabuje... :D
              • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:31
                Moje "c" miewa się jak poszukiwany poszukiwana. Z komputeren tyż coraz gorzej. Jak to w życiu. Nie? :D
                • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:39
                  > Z komputeren tyż coraz gorzej.

Widzę, po niemiecku zaczyna nadawać. I to z błędami. :D
                  • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:43
                    Bo ja na Tuska głosowałam. :D
                    • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:53
                      W Omży??? =O I nie bałaś się? :D
                      • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:55
                        W Omży personą słynną jestem. :D:D:D:D Kto ze mną nie pił. :D
                        • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 17:00
                          Coś jakby Czarna Mańka? :D
                          • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 17:04
                            Jak Marianna! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
                            • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 17:12
                              Dobrze, że nie Anna Maria... :D
                              • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 17:17
                                Gorzej byłoby tylko z Roxanne. :D
                                • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 17:32
                                  O Madame de Pomidor nie wspominając... :D
                                  • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 17:35
                                    Aprés nous le déluge!
                                    • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 17:43
                                      Vive La Fête!
                                      • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 18:17
                                        Viva levativa! :D
                                        • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 18:35
                                          Co kto lubi... :D Ja obstaję* raczej za Viva la Pasta!

______________________________________________
                                          * nie mylić z "obstruuję" (w zw. z poprzednim postem, zasadniczo) :D
                                          • thank_you Re: Ella Fitzgerald 08.12.09, 09:53
                                            Pasta i basta! ;-))))))
                                            • niski.oktan Re: Ella Fitzgerald 08.12.09, 10:23
                                              Dobrze qmpinujesz, chwila odpoczynku od alko nie zaszkodzi. :D
                                              • thank_you Re: Ella Fitzgerald 08.12.09, 10:29
                                                Ale i nie pomoże. :D
        • zloty.strzal Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:15
          > Po prostu miłośc kończy się w 20 minut, wiedziałaś o tym?

O.
          • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:19
            Wiem, czytałam Twój wątek. Upij się. Nie pomaga. Ale co z tego? Niby co innego pomoże?
        • funny_game Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:18
          thank_you napisała:

> Nie, Kochana, nie babcia. Babcia jest u nas w domu, tylko nasza, ochroniona prz
          > ed całym złym światem i niedobrymi dziecmi. :-(((

Ucałuj Babcię ode mnie i chroń Ją i nieba Jej uchylaj :)

>
          > Po prostu miłośc kończy się w 20 minut, wiedziałaś o tym?
          >

Fak...
          :(
          • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:23
            Babunia jest słaba, ale najgorsze minęło. Wstyd mi, że wątpiłam. Babcia jest silniejsza niż myślałam. Jeśli jedna córka z wnuczką jej nie wykończą, to moja Kochana będzie wieczna. :-))))) Bunia przejęła mój pokój i chyba jest szczęśliwa!

Fany, u rodziców jest kot. Jeden z tych popaprańców, ADHDowców. Jest już normalny, spokojny. I bosko smakuje. :D

I nie fak, tylko tak. Dżizas krajst.
          • funny_game Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:23
            Muszę zaraz wychodzić, fryzjerce nie warto podpadać.
            I tu nie chodzi o Ciebie, tak?
            Z tym końcem miłości?
            Znaczy nie o Twój związek?

Będę wieczorem na forumie, jakby co, bom sama w domu jeszcze dziś i jutro.
            • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:29
              O Ty krowo Ty strzyżona Ty. :D Ja u fryca z rok nie byłam!

Nie chodzi o mnie, nie chodzi o moją "miłośc", chodzi o miłośc po prostu. O rozwody udzielane w 20 minet.............

A gdzie Twój M.?
    • forumowicz_pospolity Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:24
      chłop cie rzucił?
      ten z Oktoberfesta?
      to przykro, jak zwykle doktor czas pomaga w takich sprawach
      • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:27
        Nie rzucił. :D Mnie jeszcze nikt nie rzucił. :D Nikt nie miał w sobie tyle odwagi. :DDD
        • forumowicz_pospolity Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:33
          thank_you napisała:

> Nie rzucił. :D Mnie jeszcze nikt nie rzucił. :D Nikt nie miał w sobie tyle odwa
          > gi. :DDD
          >
          >

juz gdzies to słyszałem ;)
          w kazdym razie : Czas leczy lepiej niz kazda Ela
          • thank_you Re: Ella Fitzgerald 07.12.09, 16:38
            Elaaa elaaa umbrelaaa:

www.youtube.com/watch?v=qcir9CfSlG8

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka