Dodaj do ulubionych

węzły chłonne po interferonie

IP: *.ostnet.pl 19.02.14, 14:12
Witam, jestem nowa i dopiero po 2 zastrzykach. Wczoraj byłam na usg piersi i lekarz przestraszył się jak zobaczył moje węzły chłonne pod pachą, takie powiększone (u lewej ręki w którą dostałam pierwszy zastrzyk). Czy ktoś z Was miał tak?
Obserwuj wątek
    • em_mirek Re: węzły chłonne po interferonie 20.02.14, 09:47
      A kto robi zastrzyki z interferonu w rękę? Miejsca, w które należy je wykonywać pokazuje ulotka, są to brzuch i uda.
      • Gość: eliza Re: węzły chłonne po interferonie IP: *.ostnet.pl 20.02.14, 11:28
        pielęgniarka w szpitalu
        • Gość: gadus Re: węzły chłonne po interferonie IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.14, 15:48
          Na pielegniarke to ja bym nie liczyla:( na poczatku mojego leczenia w tamtym roku - byla pielegniarka na zastepstwie i miala mi zrobic zastrzyk - rece jej sie tresly i uczyla sie z ulotki przy mnie:( Obecnie producent zmienil zastrzyki, poczatkowo 100 a teraz tez 80. Pielegniarka ode mnie sie dowiedziala, ze sa zmienione peny i tez razem sie uczylysmy zasady dzialania:) Dostalismy ze szpitala jakies pomocne i wazne! materialy? nie! Nawet malej ulotki z info w jakie miejca wstrzykuje sie interferon.
    • Gość: Joanna Re: węzły chłonne po interferonie IP: *.jmdi.pl 20.02.14, 16:24
      To radiolog,ktorzy robil Ci usg powinien pokierowac na dalsza diagnostyke,jesli tego nie zrobil to zapytaj internista,zalezy co masz w opisie jak sa duze I czy odczynowe,jaka maja strukture?Pokaz interniscie,czasami wezly po infekcji sie powiekszaja,a czasami trzeba szukac dalej,biopsja cienkoiglowa etc,pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka