evamarija 23.12.04, 13:40 Strasznie sie ucieszylam jak ja zobaczylam w realu, bo ciezko znalezc dijon. Rozczarowalam sie ogromnie - konsystencja ok, ale smak chrzanowy :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gogo Re: Musztarda Dijon Develeya IP: *.mt.pl / *.mt.pl 23.12.04, 14:07 oj ja bardzo nie lubie tej musztardy ! ;P po prostu nie smakuje mi ! Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: Musztarda Dijon Develeya 24.12.04, 05:55 macie moj glos zniesmaczenia a najpyszniejsza musztarda dla mnie jest rosyjska Kamisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Musztarda Dijon Develeya IP: *.mt.pl / *.mt.pl 24.12.04, 09:18 wyprobowac pewnie warto ! kupie moze dzis ! uwielbiam musztarde ;-)) WESOLYCH ŚWIĄT Odpowiedz Link Zgłoś
lisia_kita Re: Musztarda Dijon Develeya 25.12.04, 05:43 ona jest boska do salatki jarzynowej na swieta Odpowiedz Link Zgłoś
martha_t Re: Musztarda Dijon Develeya 25.12.04, 22:21 Oj, nie jest ona smaczna. Niestety... To może Ktoś by mi powiedział (napisał), jaka musztarda (z dostędnych w Polsce) dijońskich jest smaczna. Bardzo proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniel Re: Musztarda Dijon Develeya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 15:57 Amora, tylko trudno kupić :( Odpowiedz Link Zgłoś
martha_t Re: Musztarda Dijon Develeya 26.12.04, 16:56 Czy owa Amore (swoją drogą- ładna nazwa...) jest produkowana we Francji, czy też może jeszcze gdzie indziej? Ciężko mi pisać teraz o musztardzie bo objadam się ciastem orzechowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
em_es Musztarda Dijon Develeya - obrzydliwa 26.12.04, 18:42 Nie pamiętam jaką musztarde Develeya nabyłam, ale więcej tego błędu nie popełnię, była obrzydliwa, w życiu nie jadłam gorszej. A kupiłam ją do śniadania, tylko dlatego, że mniejszej nie było - powędrowała do kosza od razu po spróbowaniu. I nie zamierzam kupować żadnych produktów tej firmy, jak ktoś robi takie orzydliwstwo, to nie liczę na nic smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Musztarda Dijon Develeya IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 11:24 Develey jest faktycznie do bani, ale z "diżońskich" smakowała mi niezmiernie produkowana na potrzeby Carreuffura z ich logo na 250g słoiku , była tania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leluja Re: Musztarda Dijon Develeya IP: .48.242.* / 80.51.176.* 27.12.04, 11:41 dobra a nawet pyszna jest musztarda, nie dijon ale MIODOWA z firmy ANKORP z Krakowa. Ma wspaniały głeboki smak, nie daje octem, jest pyszna wymieszana z jogurtem jako sos do mięs. Kosztuje 1,9 zł w moim sklepiku na Klinach w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś